Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@dadulka271 koľko ti mešká ms? Ono keď nieje žiadny problém tak je dobre ísť tak v 6tt vtedy už môže byt pekne vydiet na sone..na tvojom mieste zavolám a povie ti kedy máš prísť..ja som bola 10 deň meškania ms a bolo vidieť váčok s bodeckou.. ale nieje to pravidlo že musí byt vidieť..
@sevcikovaanna skús testik môže to byt tehu alebo PMS držím palčeky na tehu 😉
@karmela no práveže mne meska len jeden deň včera som mala dostať menzes ale tušila som že sa asi zadarilo.
@dadulka271 tak cinkni budúci týždeň oni ti povedia kedy máš prísť 😉 Veľa zdravicka prajem obom
Dievcata dnes som sa odhodlala a volala som svojej zenskej objednala ma az na 13.11. Tak drzte palce nech na tej obrazovke uvidim zdrave babatko 🙂
Ešte dodám bolesti ako bežné pri ms nemám teda vôbec len krvácam bez bolestí
Ahojte baby, nemate nahodou niektora taku skusenost, ze ste v case ked mala dojst ms mali take slabo hnede spinenie? Boli ma podbrusko ale je to take ine ako pred ms, test som mala vcera este negativny, no dnes mi mala dosjt ms a zatial len to spinenie. Dufala som, ze sa tento mesiac podari, no asi nic z toho ☹
@sandy152 u mňa hnedé spinenie v čase ms znamenalo tehu
@bluebell0412 a dlho si spinila? mala si aj bolesti pri tom?
@sandy152 klasické ako by mala prist ms...asi dva dni
@bluebell0412 a mala si uz aj pozitivny test ked si zacala spinit?
@sandy152 Ahoj. No bud to bude nejaka hormonalna nerovnovaha, alebo prechladnutie, alebo ta najidealnejsia vec - tehotenstvo. Vydrz den - dva a ked sa nespusti, skus spravit dalsi test. Niekomu stupa HCG pomalsie a testik ukazuje az neskor... Drzim palce.

Ma tu niekto skusenost som po vklade 9den a bolia hrozne chrbat ako pred ms dakujem