Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
Ahojte som tu nová s manželom sa snažíme o bábatko už vyše roka a stále nič posledný menzes som mala od 30.8 do 4.9 a od vtedy nič tehu testy som si robila tri aj s citlivosťou 10a boli negatívne u lekára som bola na ultrazvuku a nič tam nevidel krvné testy mi nerobil pichol mi injekciu na vyvolanie menzesu minulí týždeň v utorok dnes je to presne týždeň čo mi pichol injekciu a stále nič vôbec nepociťujem že by menzes mal dojsť v ľavom aj v pravom vaječníku pociťujem intenzívne pichanie bolia ma bradavky mám ich strašne citlivé zle mi nieje mam veľké množstvo výtoku taký striedavý raz je strašne vodnatý a občas je taký hustý až hrudkový mám strašnú chuť na jedlo mohla by som byt tehu aj ked su testy negatívne myslite si že by som mala navštíviť svojho gynekológa alebo by to mohli byť aj tým že užívam inofolic combi mohli mi cyklus rozhádzať tieto lieky pred tým mi menzes meškal tak max 1až 2 dni dakujem vám za všetky odpovede
@bluebell0412 moja už nech sa aj na teba úspešne nalepí babatko pekne až do pôrodu ✊️
Nie absolútne mi nepovedal nič také ja neviem čo si mám už o nim myslieť aj to ma znepokojilo že mi nespravil krvné testy
Bože konečne som sa tešila že to teraz možno vyjde vdaka týmto liekom už som zúfala už neviem čo mam ešte robiť
Dakujem vám za všetky odpovede
@ivusik1111 dostala si normalnu MS, ci len spinenie?...Ved testiky si mala pekne, nechapem...Ak je to ozaj MS, prajem uspech v tomto cykle 😉
@luta13
Ani ja tomu nechápem , možno sa bábätko neudržalo koli tým ATB co beriem 😢. Fakt neviem ,.. no ms som mala tri dni len ale normálnu nie len spinenie 😐..
Dakujem baby za podpotu no ms dnes dosla v plnej "krase" ☹ nevadi no, ideme dalej 🙂
@karmela ďakujem zlato....bodaj by verim stále ☺
@sandy152 ach to ma mrzi tie testy vyzerali nádejne....ale hlavu hore treba veriť ze sa čoskoro podarí ☺
@bluebell0412 dakujem 🙂 ano ako hovoris treba verit, budem pit alchemilku a asi zacnem brat aj femibion a snad sa podari 😉
@tonjadabik2 Zlatko, skús ešte jeden test, ak máš doma. Dúfam, že tento bol chybný. Pokiaľ nekrvácaš, tak si tehotná stále. Len aby bolo malinké v poriadku. Ja som mala toto predtým a drobčiatko mi umrelo. Dúfam, že to nie je tvoj prípad. Držím palce.
@ejuska2586 ach jaaj..zajtra idem ku dr..vraj sa hcg znizuje ze nemam stresovat. a ako ti to dopadlo, si dostala ms ci ti to museli vybrat?
@luta13 moja vyjadri sa prosim ta
@sandy152 áno treba aj napriek situáciám nech su ale su ...ja tiež od MA pijem akchemilku je to uz pár mesiacov a tiež zatiaľ nič no nevzdával to a verím ze sa podari☺
@tonjadabik2 ak máš ešte test skus....je pravda ze hcg stúpa len do určitého týždňa....držím palce aby všetko bolo v poriadku
@tonjadabik2 No mne sa neznizovalo teraz, az okolo 13 tyzdna, ked sa vyvinula placenta. Vtedy sa mi to stalo v 8. tyzdni. Nekrvacala som, len drobciatko vo mne jednoducho umrelo. Musela som ist na kyretaz.
@bluebell0412 uz nemam ziadny testik..bojim sa velmi

@bluebell0412 ok dam 🙂