Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@tonjadabik2 ak ti je jedno ze možno je niečo zle s tvojim babo. Tak si sadni na gauč správ čaj a vylož si nohy oddychuj. A chod az zajtra k Dr.. Nechápem ta.
@matka295 nie su schopne zachytit? :D:D:Dboze vy mate pravo volit?test reaguje na hormon a je jedno ci ho je 130 000 alebo 500..od hranice kedy ho vie zachytit sa zafarbi pruzok...pani ma bud uz stary a zly test, alebo babatko uz nie je a je dost vazny problem kedze nezacala krvacat...to ze nie je schopna ist do 12tt tehotenstva k lekarovi a len si robi testy a vypisuje na MK uz nekomentujem..
@lulila098 Veď toto je to, čo nechápem ani ja. @tonjadabik2 nie je zlá baba. Práve naopak. Len neviem pochopiť, prečo už dávno neletela k lekárovi. Vždy sa dá nájsť spôsob, hlavne keď ide o život dieťaťa. Čo by som ja dala za to, aby som vedela zabrániť tým mojim dvom potratom, ktoré som si prežila. A určite to tak cíti každá jedna, ktorá si tým prešla.
Ženy, HCG v tehotenstve je cca taketo:
Hladiny hCG v tehotenstve
hladina hCG v mIU/ml
počet týždňov od posledného cyklu min max
3 týždne 5 50
4 týždne 5 426
5 týždňov 18 7 340
6 týždňov 1 080 56 500
7 – 8 týždňov 7 650 229 000
9 – 12 týždňov 25 700 288 000
13 – 16 týždňov 13 300 254 000
17 – 24 týždňov 4 060 165 400
25 – 40 týždňov 3 640 117 000
Je uplna hlupost, ze by v 12tt nezaznamenal test HCG. Uz ked je na urcitej hodnote (a vyssej), tak to zachyti a musi to zachytit stale, pokial je v moci. Takze Antonii nemohol ten test "zblednut" kvoli tomu, ze ma vysoke HCG. Bud je chybny, alebo je to (zial) mikropotrat). A tam uz je velky problem, ze nekrvaca. Moze mat v tele zapal z odumreteho plodu. A to vobec nie je sranda.
@ejuska2586 presne tak... Tak dúfam ze to je za prvá možnosť je jej a nie ze pôjde k Dr už bohužiaľ neskoro
@lulila098 V to dúfam aj ja. Že bol len chybný test. Len fakt nechápem, prečo už dávno nie je u lekára. Ja by som už šalela strachom a min. sedela v čakárni (ideálne už bola dávno po vyšetrení).
@ejuska2586 tak asi až tak netúži po babetku. A je jej jedno co bude😖
@lulila098 Ja neviem. Nechcem jej krivdiť. Ale pre mňa, ktorá som 2x potratila, je takáto nečinnosť nepochopiteľná. Ja som mala teraz len trošku silnejšiu nádchu a už som mala stres, aby sa drobčiatku niečo nestalo. Hneď som sa dala vyšetriť z krvi, či ide o vírusovú, alebo bakteriálnu nádchu a nasadila som (samozrejme na základe konzultácie s doktorkou) liečbu, posteľ a oddych.
Nekrvacam a nic ma neboli. Test som nemala robit..bola to chyba. A uz to nerieste ok???? Vsetky sa obujte do jednej..tichy uzas..
@ejuska2586 ved áno. Ani ja ju nepoznám vôbec ale čítala som dosť strán a tak mi to vyznelo z toho co tu pisala
@tonjadabik2 tak sa to tu robí predsa nie.?? Tak mi viac stresujeme ako ty ohľadom tvojho dieťaťa. A nemusí ta nič bolieť a ni nemusíš krvácať keď to iba začína... Ale ok oddychuj ako som vyššie písala.
@tonjadabik2 chod normalne na pohotovost povec ze ta boli podbrusko
@tonjadabik2 prepac ja zopakujem ešte raz
V 11tt som.prišla o drobca nekrvacala som nemala som bolesti ešte som mala aj klasické nevoľnosti aj zvracanie nič nenasvedčovalo tomu ze sa niečo deje nebit vtedy toho ze mám poradňu ani neviem ze drobcovi uz týždeň nebilo ❤
Ale asi je pravda ze "my" stresujeme viac ako ty ale...
Vieš keď veríš ako si písala možno pre nieco si dnes dostala aj to vnuknutie urobiť ten test myslím ze náhoda to nebola.
@tonjadabik2 A co si cakala, ake reakcie? Ze ti to je jedno a je ti zatazko ist k lekarovi, ked aj zbytocne, to je tvoja zodpovednost. Zenam, ktore maju skoro kazda zlu skusenost v tehotenstve, sa zda tvoje spravanie maximalne nezodpovedne, ale to si mohla cakat.. Ved si v snazilkovskom fore. No take blbosti ako dnes, som tu este nevidela... Ze dva krat ocikany ten isty test a nezachytitilenost prilis vysokeho hcg testom...????? To ako vazne??
@tonjadabik2 pocuj ale ak ty si si ista ze je to ok a test bol cbybny tak ma neber do uvahy co som ti napisala ja len ti dobre chcem a si pisala ze taky test mas..ty vies najlepsie co urobit naj ti to dopadne dobre a teda ked ides zajtra k lekárovi tak budes vediet a ved niesi 1 krat tehotna tak asi vies
@matka295 Nerozčuluj sa moja. Nestoji to za to. Mala si zle info - to sa stava...
@ejuska2586 nebude sa do mňa obúvať 😒 keď ma chcela opraviť tak to mohla urobiť inak a nie tak že či mám právo voliť? Ja som vysokoškolský vzdelaná žena a nie nejaká hlúpa sliepka.... Dokonca viem že som to čítala tu na MK v nejakom fóre.... Ach zbytočne moja sem budem chodiť..... Len som sa teraz utvrdila že bolo správne sem ešte pred otehotnením prestať prispievať.... Asi sa toho budem držať ďalej....
@emili31 https://www.modrykonik.sk/forum/1-trimester/10-tyzden-a-tehotensky-test-slabne/ tu som o tom čítala 😠
@matka295 nehnevaj sa ale čo teraz že si vysoko školenia žena. Môžeš mať aj 3 vysoké školy ale pomýliť sa môžeš tak isto ako každá jedna žena.
@archanjel007 nemám pravdu?
Ženy tu sa to extra rozprúdilo..ooouuuu...musím si zastať žienky ktoré písali o zriedeni moču pri vysokom HCG..!!! Je to tak..v Snazilkach pár mesiacov do zadu ozaj bola baba ktorá bola v nejakom 8tt test bol slabý..žienky jej tam poradili zriedit moc a test ukázal krásne 2ciarky opat. Nakoniec jej tehu bolo zdravé prosperujúce..odpuste ale nechce sa mi to hľadať 😛 ja neviem prečo sa tak pustatw jedna do druhej..🙊 nikto nepíše bludy..len čo čítal čo zažil..a že nemáme právo voliť??Alelujaaa...veď ani nieje koho 😂😂😂
Baby tak predsa som to našla..nech sa páči...
@matka295 môžme ísť voliiiiit .už zrazu nebudeme za "hlupane" 😀
@tonjadabik ahaaa aj ty kukaj 😉
@lulila098 áno môžem sa pomýliť ako každá jedna žena ja si to priznávam nie som neomylna ani som nikdy nebola a tiež už som vyššie písala že nie som vševeduca a tiež aj to že som to len tak čítala na MK v jednom fóre. Ale dotyčná to mohla povedať aj slušnejšie. Ja sa rada poučím ak mám zlé informácie a rada sa dozviem niečo nové, nemám problém a priznať že niečo neviem. Nehnevaj sa ale to jej správanie sa ma dotklo, preto som sem dala aj odkaz na diskusiu v ktorej som to čítala.
Ženy akože ... Ja som tehotná a ja sa nebudem ani rozčuľovať ani s nikým hádať takže mám na háku. A sľúbila som to
@archanjel007
@matka295
@lulila098 ano kazda jedna sa mozeme pomylit sak ani ja neviem vsetko a tehulky naj sa šetría co maju drobcov tondiablik tak sama ponesie nasledky ak dnes sa nerozhodla spravne baby jej poradili ohladne hcg a pisala ze si ho robila zo srandy tak potom ona asi vie ze je to tak a kazda jedna co tu napisala sme napisali pravdu svoje prezitie a svoj nazor nikto nenapísal nic zle

Uz idem hej.. Nemala som tu davat nic.. Ach