icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

luta13
20. okt 2017

@ejuska2586 na to 3D sono chod jednoznacne, aj ked bez muza!...On bude doma sediet a neuvidi vase drobciatko skor ako ked sa narodi...Jeho chyba!...A ak chces, zober aj dcerku, nech vidi svojho malickeho surodenca...Verim, ze bude mat aj ona zazitok 😉

zuzicka666
21. okt 2017

Kocky, tak sa na to pozrite. Som po embryotrasfere, od vcera poobedia mam silne MS, hrozna bolest, aj intenzita krvacania. Test som si robila aj vcera vecer, aj dnes rano..neh to para tlaci, na kliniku idem AZ v pondelok rano 😉

sonazitnanova
21. okt 2017

@zuzicka666 no čiarka tam je najmä na tej prvej ak krvacate radšej by som zavolala na tu kliniku že čo robiť keď test je pozitívny alebo ísť na pohotovosť radšej

karmela
21. okt 2017

@zuzicka666 no čiarka silnie len to krvácanie by som asi riešila

zuzicka666
21. okt 2017

@karmela volala som na kliniku, nic s tym nevedia urobit, treba pockat..v pondelok k nim skocim.

monika_akinom
21. okt 2017

@luta13 dakujem, vcera som bola u dr. A tehotna nie som, ale co je super mozem byt. Tak aspon, ze som zdrava, lebo uz mi napadlo kadeco co by to mohlo byt.

lulila098
21. okt 2017

@karmela ahoj prosím ta ty máš kedy termín pôrodu lebo pozerám ze aj ty si už 32tt a ja som od dnes😉

alilka
21. okt 2017

@zuzicka666 a keby si zbehla na pohotovost?do pondelka sa nemusí nič stať ale aj môže..ja by som teda určite nečakala..

karmela
21. okt 2017

@lulila098 ahoj termín mám 22.12. Ale asi bude skôr babulka uvidíme no a možno vydržíme presne má termín aj keď radšej by som potom prenášala ako byt na Vianoce v nemocnici..a ty ? Asi 23.12. Keď si dnes začala..😉

26nika
21. okt 2017

Ahojte tak u doktora som nepochodila bo pán doktor si zobral dovolenku na 2 týždne tak neviem čo teraz lebo menzes stále mešká stále mám taký hnedý výtok robila som si teraz večer test a stále negatívni ale skúsim aj ráno pre istotu dnes je to presne 52 dní od poslednej menštruácie poradte čo mám robiť som naozaj zúfala Dakujem vám

barbs24
21. okt 2017

Ahojte, tak my už mame za sebou aj prvý ultrazvuk, na akciu srdiečka si však ešte počkáme🙂 musela som ísť k dr skor, pretože som mala zvýšenú teplotu (37,6) a veľmi ma bolel žalúdok, tak pre istotu a všetko je ako ma byt. Mám aj takú rozmazanu fotku (robila ju taká staršia dr ktorá ordinuje u mojej dr raz týždenne a s ultrazvukom jej to evidentne nejde😀)
Majte sa tu pekne a všetkým Vám držím palce k vysnívaným 2 čiarkam ;) 🙏🏻

26nika
21. okt 2017

@barbs24 Veľmi ti gratulujem drž sa a uživaj si ťehuľkovanie plnými dúškami

luta13
21. okt 2017

@monika_akinom som rada, ze babätko mozes mat a ze si o.k...Prajem Ti, nech si co najskor najdes na testiku svoje vysnivane //...Boh Ta zehaj! 🙏😘

luta13
21. okt 2017

@26nika ja osobne Ti neviem nic poradit, jedine bud skocis k inemu Dr., alebo na pohotovost, nech Ti vezmu krv, ci daju vyvolavacku, pretoze Tvoj Dr. ma dovolenku a ze nevies, co je s Tebou a ze MS meska tak dlho uz...Alebo pockas, kym sa Tvoj vrati z dovolenky?...Je to na Tebe...Drzim palceky a daj nam potom vediet, ako si dopadla 🙂

luta13
21. okt 2017

@barbs24 fotecka je skvela, bublinku je vidiet a tak uz Ti zostava len cakat na bijuce ❤...Verim, ze za 2tt. uz bude bit ako zvon...Daj nam potom zas vediet a pripadne hod dalsiu fotecku, ak by si mala uz aj s fazulkou 😉

luta13
21. okt 2017

@zuzicka666 Drzim palceky na pondelok, nech je vsetko v poriadku...Oddychuj s vylozenymi nohami a setri sa celkovo! 🙂

tonjadabik2
23. okt 2017

@rebeka211 ahoj. postupom casu sa nato pozeram inak.. ale baby ma tu tiez urazali je im to jedno.. a teda kaslem na nich.. ja mam pocit ze by bolo vela ludi asi najradsej keby som potratila.. tak tak..

@luta13 Dakujem ti lasko. hej male je v poriadku. oddychovat sa neda..

ejuska2586
autor
23. okt 2017

@tonjadabik2 Ahoj. Nehnevaj sa, mám Ťa fakt rada, ale toto je už na mňa moc čítať. Ako môžeš napísať takú hlúposť, že: "ja mam pocit ze by bolo vela ludi asi najradsej keby som potratila.. tak tak.."
Každá jedna sa ti tu snažila poradiť, hoci sme nechápali, že si nešla hneď k lekárovi. Bolo ti zle, mala si bledší test a sama si mala obavy, či je všetko v poriadku, inak by si sa nás nepýtala na názor.
Ja nie som konfliktný typ, ale toto je už aj na mňa dosť. Fakt to radšej nerieš, akoby si tu mala urážať baby, ktoré chceli tebe i tvojmu bábätku len to najlepšie. Každá jedna ti len napísala, že nechápe, prečo nebežíš k lekárovi - vrátane mňa. A to dobre vieš, že ti chcem len a len to najlepšie a tvojmu drobčiatku tiež.

karmela
23. okt 2017

@tonjadabik2 viem že si tehuľka a máš stavy ale to o si napísala má až zodvihlo zo stoličky..Lebo pokial viem každá ti chcela poradiť a posielala tá k dr alebo kúpiť nový test..Ani len jedna nespomenula že ti praje potrat..Tak už dosť urobila si po svojom babatko je v poriadku tak sa teš a nepíš nezmysli..

ejuska2586
autor
23. okt 2017

@karmela Som na tom podobne. Normálne ma až žalúdok rozbolel, keď som si to prečítala.

ejuska2586
autor
23. okt 2017

@barbs24 Gratulujem a prajem príjemné a bezproblémové tehotenstvo 🙂

karmela
23. okt 2017

@ejuska2586 napodobne moja ja mám nízky tlak ale teraz ho mám určite vyšší 😬.. alebo aspoň optimálny

barbs24
23. okt 2017

@luta13
@ejuska2586 ďakujem Vám veľmi pekne 🙂 3.11 mám kontrolu, tak sa určite ozvem 🙂

bluebell0412
23. okt 2017

@tonjadabik2 akože sorry bola si dr malé je ok tak uz by si mohla mohla uzatvoriť túto tému koleckovo nebaví nikoho vypisovať jedno a to isté....No kľudne si aj 100krát prečitaj tam všetky tie strany spiatocne a mozno niekedy v budúcnosti pochopis co tam je napísané...pretože si to nepochopila a ani len nechapes.No comment

sonazitnanova
23. okt 2017

@zuzicka666 ahoj ako na klinike čo povedali,dúfam že sa podarilo a všetko je v poriadku držím 🙏

mi77
23. okt 2017

Vidiet nieco,ci ? Cerveny vcera vecer a modry dnes vecer

kristina6014
23. okt 2017

@mi77 na modrom vidím 🙂

sangre
23. okt 2017

@mi77 vidim na oboch modry je malinko silnejsi

luta13
23. okt 2017

@mi77 na oboch testoch vidim zacinajuce //, no modry test je vyraznejsi...Testuj zas za 2 dni...Drzim palceky, aby tmavli, pripadne hod zas foto 😉

biba12
24. okt 2017

@mi77 skús testovať ráno. Čiarky by mali byť výraznejšie.