Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@sonazitnanova drzim palce 🙂
@ivusik1111 ano ja som uzivala a pomohol mi. 2x 😉
@danielak84 Dakuje pekne za odpoved mi sa s manželom snažíme už rok a pol a moj dr so mnou nič nerobí tak som sa rozhodla prejsť k tejto pani doktorke tak snád nám aspon ona pomôže a prosim ťa aké su u nej poplatky
@sonazitnanova aj mne prisla mrcha ☹
@26nika urcite pomoze,mne zachranila babo.Plati sa 20€ rocne a VIP 50€ a v tom uz je zahrnuty 3D ultrazvuk.
@hanka_se su tam 2 na oboch testoch.
@ejuska2586 vdaka, poviem jej, ak by neprisla ms, nech testuje v pondelok, to by malo byt uz lepsie vidno 🙂
@tonjadabik2 ahoj moja, som rada, ze ste s babätkom v poriadku a ze si pekne rastie v Tvojom brusenku...No ak budes kedykolvek chciet popisat o niecom, pis IP, rada pokecam 😉...Prajem Ti pekny dnik a dakujem za spravicku...Nebola som tu 2 dni zas, tak mam co citat na "oboch Duchoch" 😘
@zuzu1109 krasne babätko, malicke, no clovek ked lepsie pozrie na fotecku, vidim hlavicku, nozky, rucky - zatial sice malicke a rozmazane, ale su tam...Ked budes na najblizsej poradni, verim, ze uz fotecka bude jasnejsia a snad nam ju sem pridas potom zas...Gratulujem este raz a uzivaj vsetko...Su to najkrajsie momenty v zivote 🤰😇😘
@veja232
@zuzu1109 Zienky, ja som sa nikdy nebala, ze ci bude vsetko v poriadku...Ja som si proste povedala, ze ked ma uz Boh pozehnal a som tehulka, tak babätko je urcite tam, kde byt ma a ze je zdravucke...S inou myslienkou som sa ani nezobudzala 😉...Treba verit babätku a Bohu, ze vsetko je tak, ako byt ma...Prajem vam obom vela optimizmu, uzivajte si prve kontroly, prve bijuce srdiecka a majte len pozitivne naladene dni...S usmevom je zivot lahsi a tehulkovanie dvojnasobne❤❤
@sonazitnanova
@evka64 zienky prajem vam vela uspechu v tomto cykle, nech buduci mesiac mozem s vami nahanat silnejucich dusikov na teste 😉🙏
@luta13 si zlata ďakujeme 😉
@luta13 Na mňa chvíľkami prídu také hlúpe myšlienky, ale potom si sama sebe vynadam 😀 veď všetko bude ok. Neviem prečo furt také negatíva mi prichádzajú na rozum 🤐 Posnažím sa do kontroly myslieť už len pozitívne, veď už ten týždeň nejako vydržím 🙂 a opäť ďakujem za slová plne optimizmu ❤
Ahojte prosim o radu 5dni mi meska robila som si test pred 3 dnami no nic a stale ma bolia strasne krize a podbrusko ako keby som mala dostat myslite ze mozem byt tehotna ?
@ivonetta môžete byť aj nemusíte mne tiež meškali 4 dní no včera prišla ms a testy tiež boli negatívne .... skúste zajst k dr.ak nedostanete do víkendu
@sonazitnanova
No isla som kupit test tak som zvedava aky bude vysledok

@evka64
Mne už aj domeskali 🙈 nevadí nabudúce 😉