icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

sangre
5. nov 2017

@val9 ano skus onpar dni to ti uz ukaze jasne neviem.ci ste planovali ale tak drzim.palce nech to tam.je

val9
5. nov 2017

@sangre tak neplanovali, keďže mame v maji svadbu. Ale ak to tam je tak určite budeme stastni 🙂

wewe28
6. nov 2017

Ahojte babule. Vidíte tam niečo? Možno mi šibe, ale doteraz testy boli vuˇdy biele a teraz sa mi dačo marí. Čo vy na to?

catallea
6. nov 2017

@wewe28 ahoj, ja mam asi podobný testik

wewe28
6. nov 2017

@catallea koľký DC si?

catallea
6. nov 2017

@wewe28 34DC, ale testík bol robený včera, a ty?

wewe28
6. nov 2017

Ja 26 DC a test je tiež zo včera 😀

wewe28
6. nov 2017

@catallea to bolo pre Teba

catallea
6. nov 2017

@wewe28 tak to skúsime zajtra, či silnie 🙏😉👍

catallea
6. nov 2017

@wewe28 a máš aj nejaké tehu príznaky? Ja mám prsia naliaté, trošku boľavé a bradavky mi stále stoja 😅, ale dá sa to zniesť.

wewe28
6. nov 2017

@catallea ja ti ani neviem. Ale som nafúknutá a od ovu ma stále bolí podbruško a kríža. Ale inak asi nič. No taký stav som mala aj predtým a nič. Prsia normálne. Tebe už mešká?

val9
6. nov 2017

@nitusiak
@sangre
@luta13
@kaki221 Žienky toto je z dnešného rána.. očividne si ten test zo mňa robi srandu takze asi prestavam testovať a pockam ci pride mrcha alebo nie 🤔🙁

nitusiak
6. nov 2017

@val9 ale ono tam stále vidno čiarku na pravo, hoci je to rozmazané..skús iný test radšej 🙂

val9
6. nov 2017

@nitusiak ktorý je taký naj? Lebo za tieto clear rapid som dala 6 eur skoro a očividne je divný :D Môj budúci manžel si už musí myslieť, že som šiši :D

hennyinnsbruck
6. nov 2017

@val9 koľko dpo si?

nitusiak
6. nov 2017

@val9 neviem, ktorý je naj ja som vyskúšala asi 4 druhy :D :D :D ale nepamätám si názvy

val9
6. nov 2017

@hennyinnsbruck cca 9 DPO by som mala byť

val9
6. nov 2017

@nitusiak vieš čo ja asi počkám 4 dni a uvidím čo sa bude diať ... ale dnes ráno som mala problém spratať sa do podprsenky 😅

sangre
6. nov 2017

@val9 ano suhlasim s nitusiak pouzi inu znacku odporucam tuto pridam.foto tam.ti.krasne ukaze nerozpija sa ale vidim aj ja na tom.dalsom.ciarku. podla mna si urcite tehu 😘😍😆 ja to tam.vidim ale kup.inu znacku a pockaj dva dni daj vedet 😉

sangre
6. nov 2017

@sangre troska som.to priblížila

hennyinnsbruck
6. nov 2017

@val9 skus mamatest. Ja som 12-13dpo a digi ukazal

val9
6. nov 2017

@sangre Ďakujem 😘 skúsim počkať - vydržať do konca týždňa hoci to bude ťažké 😅 a otestujem sa znova. Len ma akosi bolí v podbrušku tak hádam to nebude mrcha :/

catallea
6. nov 2017

@wewe28 no prínaky vyzerajú nádejne. No ja ani neviem aký mám cyklus po kyrete v marci ho mám poriadne rozhádzany. Vo februáry keď som zistila, že som tehu tak som bola neskutočne chorá, a stále som mala teplotu 37,3 a potom od nás odišlo, ale teraz ak som tehu 🙏 tak zatiaľ ide všetko v poriadku 😉

wewe28
6. nov 2017

@catallea ja od vysadenia HAK mám rôzne cykly, ale posledné dva mesiace sa to ustálilo. Mrchu čakám až v piatok a dúfam, že nepríde 🙏

sangre
6. nov 2017

@val9 ano moze byt uhniezdovanie preto tie tlaky v podbrusku ono sa to podoba ako by menzes mal prist no som.zvedava ale podla.mna si urcite vtom 😆😉😊drzim.palce a skus si kupit ten mamatest ten je fakt najlepsi💪👍

wilinkaa
6. nov 2017

@sangre hehe ja by som brala druhé dievčatko...ale tak je to jedno hlavne nech je zdravučké to je podstatné

val9
6. nov 2017

@sangre Ďakujem si zlatá 😘 no uvidíme prečo tie tlaky , kolega sa už smeje zo mňa, lebo sa vrtím na tej stoličke pred počítačom ako malý hadík :D ale tak trochu ma upokojuje, že nie som nervózna, ako bežne pred MS 🙏😉

kaki221
6. nov 2017

@val9 skús inú značku testu...aj keď je aj na tomto vidno druhú čiarku😉💜

val9
6. nov 2017

@kaki221 nedalo mi to a vyskusala som mamatest sice teraz poobede a nic 😔 tak uz mi ostava iba cakat

veja232
6. nov 2017

@zuzu1109
@matik7
@luta13
Tak konečne mám aj ja po tak dlhoočakávanej návšteve u dr. 🙂 Všetko je v poriadku, malé má 2,3cm som 9+0tt. Srdiečko krásne bilo, dokonca mi drobátko aj "zatancovalo" 😍