Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@wewe28 no myslím vážne akože ešte som si tie testy postavila k sebe keď som sa maľovala do práce či mi náhodou nešibe, že isto sa tam niečo ukáže a nič .... brucho ma už nebolí žiadny náznak, žeby mala prísť mrcha ( čo bežne sa vyhádžem na tvári, som naliata, mávam návaly tepla, som nervózna ) teraz nič z toho. Nechápem tomu 😒
@luta13 nemala som ovulaciu preto menzes neprisiel
@val9 to je celé divné. Ja cítim ešte to brucho, ale inak ako pred mrchou a štandardne ma pred mrchou bolia neskutočne prsia a teraz nič. Tiež som si ich ráno pozerala a fakt nechápem. Som z toho nejako mimo. Ale u Teba som to brala ako tutovku. toe dva testy ráno boli istej značky?
@wewe28 nechápem to celé som zvedavá co sa bude diat cez vikend. Tiez som sa rano s takym očakávaním sla testovať a nic 😣 Keby boli oba tej istej značky tak este by som mala nadej ale neboli ...na jednoj sa mi zdal trocha duch ale na druhom nic ... a za pol roka sa mi to nestalo, lebo po tom ako v marci pichla agolutin mala som pravidelny 30 dnovy a vzdy 10teho. Cakat🤔😔
@wewe28 vieš čo akosi už v to nedúfam, som naozaj čakala aspoň slabú koľajnicu, ale tam akože nič ... neviem už som si nahovárala, že to môže byť aj tým, že ja pijem kvôli obličkám a nízkemu tlaku hrozne veľa vody aj pred spaním.. ale tak toto by to neovplyvnilo ...som zvedavá čo bude s nami do pondelka 😒
joooj tak som na teba myslela, že aspoň ty nech prinesieš dobrú správu ..otras deň 😢
@val9 tak tiež sa dnes ráno moja nádej rozplynula. Som z toho fakt smutná...aj keď si vravím, že raz to príde, neviem tie pocity ovplyvniť. A dnes som straaašne unavená a do toho to počasie na dve veci....no celé zle. Tiež som na teba myslela, ale fakt som bola v tom na 100%, že ti to vyšlo 😕
@wewe28 uvidíme do pondelka čo bude, ale rozhodla som sa nekúpiť si už žiadny test a počkať do pondelka, lebo keď vidím aké sú tie testy spoľahlivé nemá cenu si už žiadny robiť jeden ti dá nádej ako takú, druhý je pekne vidno, tretí je negatívny no akože dovidenia 😠 keď mi nepríde mrcha do pondelka skočím na vyšetrenie hoci asi viem čo mi povie ....😢
@natushik153 no prajem Ti, aby si mala uz ovulku vzdy a nemala s tym do buducna problemy 😉

@wewe28 moja to ma mrzí 😔 som dúfala, že aspoň ty budeš mať dnes dobré správy.
Ja dnes toto isté nádherne čiste dva biele testy mrcha nikde. Potom akosi nechápem tomu včerajšiemu 25kovemu testu. Počkám do pondelka a keď nepríde mrcha objednám sa k lekárke 😠👎