icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

wewe28
11. nov 2017

@val9 neskúšala...ani doma žiadny nemám - radšej 😀. ale tiež možno keď neprde, tak urobím ešte test a pôjdem k dr.

val9
11. nov 2017

@wewe28 ja by som sla tiez k dr.len sa mi nebude dat uvolnit z prace porazi ma ....aspon ze ma stary vzal na nakupy nech mu cely den nepilim usi s mojou meskajucou kamoskou🙈😅😅😅

wewe28
11. nov 2017

@val9 😂😂😀 pekne. Tiež som chcela ísť na nákupy, ale drahý mal iný program už. Dúfam, že si si niečo
pekné kúpila pre radosť. Tiež neviem ako to bude. Tiež to asi teraz nevybavím a možno aj tá potvora príde.

val9
11. nov 2017

@wewe28 tiez mal nutkanie ist s kamarátmi na bowling ale velmi rychlo zmenil nazor😂😂🙈 no ja som uz vecer myslela ze pride a nic este aj vinko som si dala 🤔

wewe28
11. nov 2017

@val9 tak ja som si dala dnes a chystáme sa večer von....no isto nezostane pri kofole. Mňe vždy večer bolí to brucho ešte viac...včera večer som fakt myslela, že do rána príde. A nič...stále len číry, vodnatý výtok.

val9
11. nov 2017

@wewe28 to je celkom dobre znamenie u teba 🤔😉

wewe28
11. nov 2017

@val9 tiež by...ale asi to nič neznamená. A ak áno, tak asi skôr niečo iné ako tehotenstvo 😕.

val9
11. nov 2017

@wewe28 dufam ze nic ine to nebude...mne ked nepride na buduci tyzden mozem si zase ist po davku agolutinu🙈😔

wewe28
11. nov 2017

@val9 tak to aj ja. už toho zlého bolo veľa. Maximálne nech sú to zblbnuté hormóny. Ja dúfam, že ti neprídu a že ten jeden biely test bol blbosť. Stále neverím, lebo som to u teba brala ako tutovku.

val9
11. nov 2017

@wewe28 ja tak isto tajne dúfam, ale už sa akosi na to nefixujem 😒 a celkom sa mi aj zlepšila vďaka drahému nálada podotýkam veta dňa: " od kedy spolu žijeme som si stále myslel, že tvoja najhoršia verzia je keď máš dni, ale to som sa mýlil ty si najhoršia keď ich nemáš" 😂😂😂😍 a nemiluj ho... ten piatok bol divný naozaj pre obe ...podľa mňa bolo dačo vo vzduchu 😀

wewe28
11. nov 2017

@val9 tiež to tak nejako beriem. 😂😂😂 ešte že nás tí chlapi naši vedia tak krásne rozosmiať. Bol veru..len keby sa to na dobré ešte obrátilo.

bibuska2
11. nov 2017

@luta13 ano je to lady max no uvidime :/

val9
11. nov 2017

@wewe28 kym nie je ms nie je nic stratene mna len zacina znervoznovat moja pazravost...uz si vsimam na sebe kazdu malickost 🙈

wewe28
11. nov 2017

@val9 je to strašné ako sa človek sleduje. V dobrom závidím ženám, ktoré toto nemuseli riešiť 😉

val9
11. nov 2017

@wewe28 napodobne a este ked na prvý šup urobia test a koľajnice maju ako Rokfortskom exprese 😂😂😂🤔

wewe28
11. nov 2017

@val9 veď toto. Ale neboj, raz
ich tam budeme mať my....alebo nebudeme, ale budeme mať
to svoje klbko vysnívaného šťastia.

val9
11. nov 2017

@wewe28 som si tym ista aj ja 😊 a zvedava ako to bude s nami vyzerat zajtra 🙈

mlil77
11. nov 2017

@val9 ahoj Val, čítala som si tvoje príspevky. Ja od utorka neviem na com som, menzes meska od utorka az do piatku na teste duchovia ktorý nesilneju, dnes rano 10tkovy test nic neukazal a digitálny clear mi ukázal ze som tehotná v 1-2 týždne, neviem co sa deje, tehotná asi som ked 5 trstov ukazalo duchov no som nestastna prečo nesilneju ☹ v utorok som objednaná k lekárovi ...dovtedy len čakať a tiež sa mi uz nechce testovat☹

bibuska2
11. nov 2017

@mlil77 ahoj kde si kupovala clear test

val9
11. nov 2017

@mlil77 ahoj hlavne nepanikar a oddychuj ked clear ukazal, ze si tehotna ...ja som ho chcela kupit, ale nemali ho nikde. Pokial nekrvacas tak bud v klude ak by sa nieco dialo tak urcite chod na pohotovost gynekologicku 😉 a zatial cakaj co som citala kade tade, zeny pidali ze je individualne ako rychlo stupa hcg

mlil77
12. nov 2017

@bibuska2 v stupave v lekárni v centre...

mimiqa
12. nov 2017

@val9 aaaaaahojjj tak ako???? Ja tiez nemam este test🤗🤗🤗.....nepodarilo sa mi dostat do lekarne...ten osud to zariaduje tusim sam ze nech netestujem to chcem od piatka...mala som doma pubisky tak som sa im venovala a zabudla na cas..ako sa citis??

val9
12. nov 2017

@mimiqa Ahoj no dnes tak ako aj včera ms nikde, ale ráno som si robila clear blue a bol negatívny, čiže musím začať riešiť asi opäť rozhádzaný cyklus 😖

mikimi
12. nov 2017

Pekný deň prajem ,, mohli by ste mi poradiť ? 25DC mi vyšiel test takto, je to kanalik alebo naozaj druha čiarka

mimiqa
12. nov 2017

@mikimi to je uzastna ciarka nie kanalik 😘

mimiqa
12. nov 2017

@val9 aa co ti tak rozhadze cyklus v tomto sa nevyznam.....achh skoda ze negativny....vyjde tooo 😘

wewe28
12. nov 2017

@val9 ahoj. Tak ja dnes tak isto...po mrche ani náznak. No test doma nemám, tak som druhý nerobila. Si si istá, že na ňom nič nebolo?

val9
12. nov 2017

@mimiqa netuším čo sa deje, lebo od kedy mi v marci pichali agolutín mala som ich presne vždy 9 alebo 10 deň v mesiaci. Žiadne omeškanie nič. Veď ja viem, že to vyjde môžem naplno sa opäť venovať príprave svadby 😇🙏

val9
12. nov 2017

@wewe28 ahoj 🙂 No ani u mňa žiaden náznak .... urob zajtra alebo utorok ja pevne dúfam, že aspoň tebe to vyšlo 🙏 áno som si istá kúpila som ten, ktorý ti ukazuje aj týždne a vyšlo mi to pekne negatívne.

mimiqa
12. nov 2017

@val9 jeeejj tak vela stastia v spolocnom zivote 😘aaa vela spolocnej lasky 🤗🍷🍷aa ta ovulka ja ti nefim...vzdy som bola v tom ze ju mam 11'12ty den a podla ultrazvukoch a vselijakych kontrol presne 14ty den....hlavne je sa stale milovat 😁