Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@wewe28 ja tak isto tajne dúfam, ale už sa akosi na to nefixujem 😒 a celkom sa mi aj zlepšila vďaka drahému nálada podotýkam veta dňa: " od kedy spolu žijeme som si stále myslel, že tvoja najhoršia verzia je keď máš dni, ale to som sa mýlil ty si najhoršia keď ich nemáš" 😂😂😂😍 a nemiluj ho... ten piatok bol divný naozaj pre obe ...podľa mňa bolo dačo vo vzduchu 😀
@val9 ahoj Val, čítala som si tvoje príspevky. Ja od utorka neviem na com som, menzes meska od utorka az do piatku na teste duchovia ktorý nesilneju, dnes rano 10tkovy test nic neukazal a digitálny clear mi ukázal ze som tehotná v 1-2 týždne, neviem co sa deje, tehotná asi som ked 5 trstov ukazalo duchov no som nestastna prečo nesilneju ☹ v utorok som objednaná k lekárovi ...dovtedy len čakať a tiež sa mi uz nechce testovat☹
@mlil77 ahoj hlavne nepanikar a oddychuj ked clear ukazal, ze si tehotna ...ja som ho chcela kupit, ale nemali ho nikde. Pokial nekrvacas tak bud v klude ak by sa nieco dialo tak urcite chod na pohotovost gynekologicku 😉 a zatial cakaj co som citala kade tade, zeny pidali ze je individualne ako rychlo stupa hcg

@val9 neskúšala...ani doma žiadny nemám - radšej 😀. ale tiež možno keď neprde, tak urobím ešte test a pôjdem k dr.