Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@mikimi Krasna druhá čiarka. Gratulujem a prajem krásne tehotenstvo až do úspešného konca...
@wewe28 no neviem nechcela by si skôr ísť za dr? Ja tým testom už akosi neverím ... ja tiež stále bez mrchy už mi je to vtipné normálne 😂 To budeš asi mať aj z počasia lebo vonku aspoň u nás je hotový mordor :D
Vieš čo ... čo sa týka svadby si hovorím stále, že ešte mám čas na stresy 😂 a po novom roku si asi vlasy z hlavy budem trhať 😂🙏
Ja uz tiež neviem co si mam myslieť o tých testoch, dnes znova duch, uz siedmy den...konecne mam zajtra termín u doktora, pripravujem sa uz na všetko mozne ☹
@val9 rada by som, ale nedostanem sa tam tento týždeň, takže musím počkať.
Určite to mám z toho...ja som na toto citlivá. Štandardne pri blbom tlaku ma bolí hlava, dnes sa mi k tomu všetkému ešte aj točí. To aby toho nebolo málo.
No hej, lebo po novom roku sa ani nenazdáš a bude máj. 😀
Ahojte zienky, dnes rano sa mi stala taka vec..mam cca 6 dni do menzesu, robila som si tehu test z ranneho mocu, po minute sa mi objavila slabucka ruzova druha ciarka, ale ked vyschol test nebola vidiet. Nerozumiem tomu. Mam dve deticky ale pri oboch mi to ukazalo hned. Stalo sa vam nieco podobne? Dakujem a prikladam foto testu
@zuzana92521 Ahoj,mne to robil Pepino nedávno. A tehu nie som. Možno to bolo biochemicke, ale ktovie.
@chmurkaxy uvidime lebo sa citim zvlastne, tazke napnute prsia, nevolnosti, bolesti krizov, vodnaty vytok..neviem uvidíme o tyzden ci dojde a ked niesom tak este raz skusim test
@chmurkaxy teda nie nie som ale ked nepride mrcha 😀
Dnešná poradňa dopadla dobre.Maličká váži 1300g a meria 28cm.Podľa ms sme 29+5 a podľa utz 29+0...ešte stále sme KP,tak dúfam,že do ďalšej poradne sa pretočí😊😘
@kaki221 Super. Gratulujem a tesim sa s tebou. Velkost je celkom pekna, aj vaha. Mozem sa spytat, co znamena, ze ste KP? Som prvorodicka, tak tieto vyrazy este neviem 🙂
@ejuska2586 ďakujem,a veľmi sa už teším kedy budem mať maličkú pri sebe😉...KP znamená,že bábätko je ešte dole koncom panvovým a nie hlavičkou.
@kaki221 sedi si na ritke,nie?
@ejuska2586

@val9 tak ale ak je nízke hcg, ani ten to asi neukáže. Ja neviem či chcem cez týždeň znova testovať. Skôr čakám na tú potvoru kedy príde.
Jeeej, to je super. Kedy máte termín svadby? Ty máš teda aspoň niečo na čo sa vieš zamerať...mne myseľ nemá čo zamestnať.