Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
Ahoj Mia , neviem ťa nikde nájsť, ale nechám ti tu ten kontakt na tú pani Viki čo mi pomohla so ženskými problémami.Ako som už spomínala je jasnozrivá, a veľmi priama pani, ktorá žije veľmi skromne. Kľudne jej zavolaj ohľadom vyriešenia sporou z minulosti , na to sa tiež špecializuje.Pomohla mi vyliečiť deti a mňa konkrétne vyliečila pomocou vyriešenia mojich blokov z minulosti, fakt som neverila čo sa skrýva pod ..kožou.. !Tak tu je a prajem veľa zdaru, kľudne jej napíš aj na Whats App,čo sa týka honoráru je to na tebe. Ja som jej poslala dvacku a vyriešili sme naozaj všetko čo ma trápilo. 0944.184522 Viktória. ❤
@reyka Vidím slabú čiarku😊👍 Držím ✊✊nech silnie
@katulienka34 ráno skúsim 😊 ďakujem určite dám vedieť 🙈
@reyka Ano skús a daj vedieť 😊
@maj2011 jeej super😊gratulujem...ja sa tak teším,keď vidím pozitívny testik 👏
@kaki221 tesim sa z Tvojej poradne, krasne rastiete to je super 🙂...No verim, ze princeznicka sa este pretoci spravne, ved ako by isla k mamke?...Pohladkaj brusenko za mna a uzivaj kopanceky 😉...Rychlo Ti to ubieha vsetko, prednedavnom si sem pridavala testiky a teraz za chvilku uz rodis 🙂
@reyka Ahoj. Tiez tam vidim. Mozno mas poobede viac HCG. Boli tu uz take baby. Testuj zas o 2-3 dni a uvidis.

Testíky sú silnejšie 😊 dokonca digitálny test mi včera večer ukázal 2-3 týždeň 😊😊😊 veľmi sa teším