Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@matka295 Ďakujem moja :-*
@lela123 Nevykašlem. Podľa mňa je meranie bazalnej teploty najlepšia metóda. Potvrdí aj ovuláciu aj tehotenstvo. Darmo sú OVU testy pozitívne, nemusí prebehnúť ovulácia. Ale keď vyskočí teplota, viem, že som po OVU.
@karmela Ďakujem. Dúfam v to...
@kotatko12345 Nieeee, to je ešte len OVU test. Na tehu test je skoro - som ešte len 7DPO.
@liliana2222 Ďakujem. Uvidím, či vôbec budem zajtra testovať. Podľa toho, čo povie zajtrajší ovu test...
@petuska18 Tak možno máš viac hormónu neskôr. Keď si robila o 10tej, tak bol krásne tmavý včera... Uvidíme o pár dní... Držím ti palce :-*
@ejuska2586 no veru, možno skusim ešte poobede ako včera, alebo to nechám už len na ráno vždy, nech sa nepletiem 🙂
Čas všetko ukáže, len keby chce tieto dni plynúť trošku rýchlejšie 😀
Aj ja ti držím vyzerá to nádejne :-*
@petuska18 Nechaj to radšej na ráno. Ranný moč je najistejší podľa mňa...
@chuchu86 Držím palce, nech sa zadarí a do úspešného konca :-*
@ejuska2586 to je pravda, ja som myslela tak, že keď už vieš, že prebehla, ale ak tebe to vyhovuje, tak samozrejme. 😉Mňa to stresovalo 🙂
@matka295 Ano moja, to su ovulaky. Na tehotensky je este skoro. Som len 7DPO.
@lela123 Jasné, chápem. Ja som vždy merala až do prvej kontroly u lekára. Aby som mala istotu, že nevzniká potrat. Lebo aj to bazálka pekne ukáže. A keďže ja som riziková, tak radšej chcem merať, nech mám prehľad... Ale ďakujem za dobre mienenú radu :-*
Baby ja som dnes 3dc nasadila som fytosoju a na všetko ostatné kašlem..žiadna bt,žiadne ovu testy nič .😁 Minulý mesiac má to už tak stresovalo že som si povedala a dosť!!! Čo som ja komu narobila..bude bude,nebude tak žiaľ..😊 takže plodeniu zdar 😂😂
@alilka Držím palce moja :-*
@ejuska2586 jaaaj az som bola prekvapena a tesila sa mooc.inak meranie bt je super mas pravdu preto mam aj babenko v brusku 😉
@kotatko12345 takze v pondelok 3D sono tam ti pekne babatko pomeraju a upresnia termín pôrodu moje druhé šťastie je o týždeň väčšie a tým pádom mame aj skôr termín pôrodu..na Vianoce už budeme doma štyria 😍
@karmela Jeej na Vianoce super.😍😍 v Utorok o 17:30 tesim sa a som zvedava ake bude uz velke 😍
😘 ja sa tak tesim, po roku skusania ...
@kotatko12345 budeš mat aj krásnu fotecku určite podrástlo pekne
@morandia ano, preto mas nafuknute brusko, babätko sa pekne udomacnuje u Teba ❤🤰...Ja som mala 14DPO tak nafuknute brusko, ze som nezapla moje oteplovacky, musela som ist na sankovacku vo volnejsich mencestrakoch - pod to som si obliekla leginy miesto pancuch - neznasam pancuchy 😉

Tak hlasim sa aj ja babulky, 6DPO a ovu z ranneho bleduckyyy 🙄 bolesti mam stale ako na MS keby ma kazdu chvilu prist, tak uvidime ako sa to bude vyvijat 🙂 pekny dnik vsetkym 😘