icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

luta13
15. nov 2017

@reyka pozri na Tvoj test lepsie, mala by si vidiet aspon dusika...Ja ho tam vidim...Urcite netestuj zajtra, sprav si iny plan na rano 😉...Testuj az za 2 dni zas, velmi Ti prajem nech je dusik silnejsi 😉🙏...Trosku som Ti zas upravila test, aj ked to nejde viac, lebo dusik je zatial slabsi 🙂

luta13
15. nov 2017

@ejuska2586 Pekny dnik vam prajem...Pohladkaj za mna brusenko 😘

reyka
15. nov 2017

@luta13 jooooj bodaj by si mala pravdu ❤

7adka77
15. nov 2017

baby ahojte viem ze to sem nepatri ale nenasla som aktualnu temu kde by to bolo..chcem sa vas spytat plis ze mne doktor povedal ze mavam anovulacne cykly...hormonovy profil mi vysiel pomerne dobry tak nechapem :(.... mam problem si stanovit ovu pretoze mavam aj nepravidelne cykly...ale teraz som cca v strede mojho cyklu a mam ako sa to povie ,, mokro,, ..mam husty tahavy hlien a mam ho vela, tak osm si myslela ze to mozu byt plodne dni ale ovu mi vysiel negativny a BT z dneska bola az moc nizka 36,4 (nemeriam si ju pravidelne ale ked hej tak mavam okolo 36,8 a viac po ovu)...takze sa chcem spytat ze ci ste nemali nahodou skusenost ze bych plodne dni mohla mat vzhladom na hlien a nato ze pred ovu tesne poklesne BT hoci testy vychadzaju negativne? :( ...dakujem za kazdu odpoved..ja uz som fakt z toho zufala... 8 mesiacov sa snazime akoby marne a uz som z toho uplne smutna :((

miriamn76
15. nov 2017

@7adka77 ahoj bt nemeriam nemam skusenosti no ztoho co pisu dievcata bt vystupi az po ovu aspon tak som to pochopila. Co sa tyka ovu testov ten byva pizitivny 12-48 hodin pred ovu.

ejuska2586
autor
15. nov 2017

@luta13 Ďakujem. Aj Tebe. Pohladkám. Ak sa mi dnes podarí, pošlem ti aktuálnu foto. Nejaká som moc guľatá :-P

7adka77
15. nov 2017

@miriamn76 dakujem..ani ja s tym BT nemam moc skusenost..odmeriam sem tam len som niekde citala ze tesne pred ovu ma poklesnut..preto som tak v malej nadeji aj vdaka tomu hlienu...no nic skusim este zajtra tie testy ovu

alilka
15. nov 2017

@7adka77 pokiaľ bt nevstupne ovu nebola..bt stúpa na základe progesterónu,ktorý vylučuje žlté teliesko..čiže ani hlien ani ovu testy ti 100% ovu nepotvrdia..neraz sa stane že ovu test je pozitívny a aj napriek tomu ovu neprbehne,keďže na LH hormón dáva "pokyn" mozog..ti sa pred ovu zvysi😆,test vyjde pozitívny,na folikuk nakoniec nepraskne .snáď si to pochopila..😁 ja som dnes 25dc,mávam 28-31dnove cykly..ovu testy negatívne,bt dole,ale je zaujímavé že keď ju zmeram okolo 3tej ráno je hore,ak už po 5tej je dole..s tým so sa ešte u mňa nestretla..napriek všetkému sa už viac dní cítim ako pocurana,mám veľa hlienu,hustého ..a hľa ovu nebola..čiže anovulak..🤔

7adka77
15. nov 2017

@alilka aha takze len kukatz tu BT ci sa zvysi... ach jo :(..ja uz som sa trosku tesila skrz toho hlienu lebo boli mesiace kedy som ani hlien ziadny nemala...uplne sucho tak som si myslela ze ked je hlien bude aj ovu

alilka
15. nov 2017

@7adka77 môže aj nemusí..obca ťažko rozoznať signál tela..

luta13
15. nov 2017

@ejuska2586 nestazuj sa, ze si gulata 😉...Len pekne papkaj na co mas chut, drobcek si vybera, nie Ty, co budes jest 😉...Vies, ze vsetky Tvoje chute su aj jeho chutami - aspon takto som si to hovorila ja, ked som sa nevedela niecoho "dozrat" aj ked to boli kopce sladkeho, ci zmrzliny 😂...Tesim sa na fotecku 😉

luta13
15. nov 2017

@alilka ahoj, dlho som Ta tu nevidela a ani si dlhsie tusim nic Sem nepisala...Potichucky sledujes forum, co?...Pozdravujem Ta a prajem Ti coskoro Tvoje dlho-predlho vysnivane // 😘🙏

alilka
15. nov 2017

@luta13 ahoj. Ďakujem 😉..aaale kdeže chodím sem ako na klavír. 😁 Stsaale len väčšinou prispievam do "môjho fóra"..😁 Snazilky do úspešného konca..😁 inam sa mám fajn..už môžme pracovať na babu tam ale vidis asi anovulak mám..zmenila som gyndu,riešim teraz ešte kontrolné vyšetrenia aby sme išli do istoty..duuufam 😉 a ty sa máš ako?

luta13
15. nov 2017

@alilka ja som tu tiez skoro kazdy den, stava sa mi, ze nemam cas, tak 2-3 dni som tu neni, potom sa neviem docitat, ked je vela popisane v Duchoch 😉...Nemam nic nove, stale doma s malickym, buduci September pojde uz do skolky a tak si musim najst nejaku pracu, uz sa celkom aj tesim...Snad sa niekde uplatnim tu v cudzej zemi 😉...Drzim Ti velmi palceky, nech sa dlho nemusite snazit ❤❤❤

7adka77
15. nov 2017

Ahojtee ja viem ze to je negativne ale vcera tam nebolo vobec nic a dnes slaba..takze mozem ocakavat ovulku ano?

alilka
15. nov 2017

@7adka77 pozri moje .24dc a 25dc..sú negatívne a to že tam čiarka je neznamená ešte nič. 😉

ejuska2586
autor
15. nov 2017

@luta13 Ja sa nestazujem. Len sa mi zda velike na to, ze som "len" v 5. mesiaci. Sa bojim, co bude do konca 9. teho. Ale na druhej strane sa z neho velmi tesim... Inak, vahovo som zatial pribrala len asi 1kg, aj to len teraz, za posledne cca 2 tyzdne. Posielam foto ❤

7adka77
15. nov 2017

@alilka hej ale ta tam byva cely cyklus? lebo mne od ms stale bez ciarky a ted s ami jedna crta tak som ze ci to uz nahodou nejde

ejuska2586
autor
15. nov 2017

@7adka77 Ako pise Alilka - ciarka nic neznamena. Moze sa objavit kedykolvek pocas cyklu. Testuj dalej, az kym nebude pozitivny...

alilka
15. nov 2017

@7adka77 u každého je to inak..ja tiež mávam skôr čisté testy ..no ale vidis aj teraz že nie vždy je to rovnako..LH je stále v moci a stúpa klesá..proste kolíše celý cyklus..jediné čo ti ostáva je naďalej testovať..

7adka77
15. nov 2017

@ejuska2586
@alilka
ach jo dakujem baby za info...zajtra to skusim znovu co to ukaze

tonjadabik2
15. nov 2017

@ejuska2586 mojka ahoj krasne mas brusko ja zacinam 4 mesiac a tiez mam take ale ja som tucna taze brusko je vecsie..drzkaj sa.

ejuska2586
autor
15. nov 2017

@tonjadabik2 Ďakujem. Kde by si bola tučná. Ty si hlavne tehotná už niekoľký krát. Viacrodičkám vybehne bruško skôr. Ja som prvorodička a aj tak sa mi zdá, že vybehlo rýchlo. Ale teším sa z neho a veľmi.
A ty ako? Ako sa máš? Dúfam, že je všetko ok.

tonjadabik2
15. nov 2017

@ejuska2586 ja som bola tucna vzdy..po detoch mi ostalo brusko..vzdy aj teraz.. hej teraz som po piaty a posledny krat.noo neviem pri poslednom synovi mi zacalo byt vidno az v 8 mesiaci si ludia vcsimli ze som tehotna..ta kvoli brusku..ze schovavalo babetko..ach..snad aj teraz tak bude. necheme aby niekto vedel.tebe drzim palce uzivaj si krasne tehotenstvo a kazdy pohyb babetka.to je natom najkrajsie. uz viete co to bude? teraz ti bude uz len rychlo rast brusenko.len vela oddychuj. ja sa mam dobre. az na par problemov..ale snazim sa prezit. tesime sa na prvy pohyb ale to sa este nacakame..

ejuska2586
autor
15. nov 2017

@tonjadabik2 My uz sa vrtime jedna radost. Predbezne je to vraj chlapcek, ale 100% mi to este nepotvrdil. Len, ze si je tym takmer isty. Tak uvidime...

tonjadabik2
15. nov 2017

@ejuska2586 kedy si zacala mat prve pohyby? noo ved aj chlapcek je dobre nie?ci ste chceli dievcatko? hlavne nech je to zdrave.ja idem az v utorok do poradne takze uvidim ci vobec nieco uvidi..ci sa nieco dozvieme..ale este je skoro nato u mna ale mozno sa stane zazrak..

akopprincezna
15. nov 2017

Ahojte, chcem sa opytat, ci niekomu z Vas zacali nevolnosti este pred vynechanim menstruacie. Ja mam dostat buduci utorok, ale uz treti den mi je strasne zle. Kavu nemozem pit vobec, lebo mi je na vracanie. Cez den si davam po troske banan a caj a jest som schopna az vecer. To by som zjedla vsetko, co nezje mna. O dieta sa nesnazime, ale smyknut sa mohlo... a hlavne mam len 2 moznosti - bud som tehotna, alebo chora... je to vobec mozne? Alebo mam ist k doktorke po listok na gastro?

martinkamm
15. nov 2017

@ejuska2586 srdecne blahozelam. Aj my sme sa v pondelok dozvedeli ze to bude chlapcek, gulky bolo jedine co ukazal kedze je tvarickou dole. Ale vysli mi zle testy na downa 1:260 tak ideme to riesit pojdem na konzultaciu este k jednemu lekarovi dnes a uvidim, podla mojho je malicky ok ale chcem to pocut aj od ineho a ked tak ist na krvne testy trisomy

luta13
15. nov 2017

@ejuska2586 na prvorodicku mas akurat brusko myslim, ani velke, ani male 😉 ...Pozri moje brusko ako druhorodicka v 21+5tt.....Krasne ho mas, len uzivaj pohyby a vsetko, lebo rychlo Ti to ubehne ako kazdej mamicke buducej, potom pride uzasne kojenie na radu, to je dalsie naj vec hned po tehulkovani ❤

luta13
15. nov 2017

@akopprincezna ako pekne si napisala koment...No je to podla mna mozne, kazda sme ina a kazdej inak pracuju hormony 😉...Skus cez vikend tehutestik a uvidis, ci na nom najdes // 😉...Drzim palceky a daj nam potom vediet, ak budes testovat, co si nasla na testiku 🙂