icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

luta13
15. nov 2017

@tonjadabik2 ahoj moja, tesim sa, ze ste s babätkom v poriadku a ze pekne rastiete...Kludne napis par slov do IP, budem rada, pripadne pridaj fotecku bruska, verim, ze Ti uz pekne vykuka 🙂...Pohladkaj brusko za mna 😘

martinkamm
15. nov 2017

@luta13 ake krasne brusenko 🙂 ja cakam tiez druhe a chlapciatko, a ja mam mini pidi brucho a od zac.som len schudla zatial nemam nic navyse, trosku sa zvacsi len vecer, ja ani kopkanie nevidim nakolko mame miminko chrbatikom dohora 🙂

akopprincezna
15. nov 2017

🙂 dakujem. Vies, ja som hypochonder, takze sa bojim vsetkeho, co nie je normalne. A vlastne ma na to upozornila kamoska, ci nemozem byt tehotna. Myslim, ze nie, sme dost opatrni, len som sa chcela soytat, ci sa to da... A asi pre istotu aj tak skocim po vymenny listok. Nech nieco nezanedbam

luta13
15. nov 2017

@akopprincezna daj potom vediet, ci je to tehu, alebo len pokazeny zaludok z niecoho 😉

akopprincezna
15. nov 2017

Urcite dam 🙂 dakujem za radu. Idem si spravit dalsi caj 😅

luta13
15. nov 2017

@martinkamm Dakujem 😉...No je vela zien, ktore priberu do 10kg a hned po porode su vo "svojej kozi"...Ja patrim k tej druhej skupine, ktora priberie nad 10kg a zostane im zopar kil aj po porode navyse...Po prvom synovi mam 12kg navyse, po druhom 8kg a este som si ja sama nabalila teraz behom posledneho roka k tomu dalsich 8kg navyse...Spolu mam 28kg navyse, takze ziadna vyhra (vyska 159cm, povodna vaha 54, teraz 82 - obcas mam pocit, ze uz ma malo klepnut z tolkeho tuku, co je na mne a vo mne)...Nic s tym zatial nerobim, som moc pohodlna, aj ked ma to vnutorne serie...Milujem croissanty plnene cokoladou, kolaciky atd...A k tomu nemam skoro ziadny pohyb, kedze som doma s malym a ziadnu kamosku na spolocny beh aspon 😒 ...Snad raz sa do toho pustim a dam dole aspon 20kg...Uzivaj tehulkovanie a neboj, aj pohyby budes citit, ked sa Ti trosku zväcsi brusko a drobcek podrastie 😉

akopprincezna
15. nov 2017

@luta13 Ahoj, akurat citam Tvoj komentar a kedze ja vela sportujem, rada Ti poradim, ked chces. Behom by som vobec nezacinala. Ad 1 bez kondicky sa budes trapit a nevydrzi Ti to ani tyzden, ad 2 mozes si uplne odpalit kolena. Beh navyse vobec nie je najrychlejsia cesta k strate kilogramov. Skus si dat kazdy den namiesto jedneho hlavneho jedla salat s velkym mnozstvom olivoveho oleja. To Ti nastartuje metabolizmus a pi aspon 2 litre cistej vody. Ked sa budes citit lepsie a budes mat viac energie, zacni s cvicenim. Na zaciatok uplne staci 10-15 minut denne, alebo kazdy druhy den doma. Aj to prinesie super vysledky. Pri detoch sa aj tak asi nabehas dost. Navyse - to malo kto vie, ze pri behu sa sice chudne, ale po posilovani sa chudne este 4 hodiny po skonceni cvicenia 😉

martinkamm
15. nov 2017

@luta13 juuj ja som tiez neni z tych stastnych co priberu malo a hned to stratia 🙂 ja so m aj pri malej pribrala az na konci 8kg a dole ich uz nedala a este nabrala 🙂 ja mam 182cm a vazila som teraz na zac tehu 105kg rovnych a teraz mam 102,4kg z pondelka takze ja niesom tiez ziadny chudacik stihly 🙂xixi...nam robia teraz starosti aj stresy ze nam vyslo riziko downovho syndromu 1:260 a rozhodujem sa co urobit ci ist na trisomy alebo nechat tak :( podla uzv lekar hovori ze chlapcek je ok ale stale mam v hlave to ale ,co ak :(dnes idem na konzultaciu aj k inemu ohladom toho tak som zvedava :(a asi radsej obetujeme 350eur pre pokoj v dusi ako sa stresovat do konca tehu

ejuska2586
autor
15. nov 2017

@tonjadabik2 Pohyby som zacala citit okolo 18 tt. Nam je jedno, co to bude, hlavne nech je zdrave. Velmi sa uz na neho tesime.

ejuska2586
autor
15. nov 2017

@martinkamm Ahoj. To ma velmi mrzi. My sme mali vysledky super, nastastie, ale bola som rozhodnuta, ze aj keby vysli zle, ze to nebudem riesit. Babatko by sme lubili rovnako, ci uz by bolo zdrave, alebo maly dawnik, tak som to chcela nechat na "prirodu"...

nikky81
15. nov 2017

@luta13
@ejuska2586

@martinkamm kocky ja vás občas čítam a chcem vám ukázať bruško obeznej ženy druhorodicky v 29+3....nech sú bruška akékoľvek hlavne nech sú detičky zdravé
@tonjadabik2 som rada že je všetko ok u teba 😉
@martinkamm držím palce aby bol maličký zdravý nech už sa rozhodneš pre trisomy alebo nie.... včera sme písali v snazilkach....

wewe28
15. nov 2017

@val9 niečo nové?

val9
15. nov 2017

@wewe28 nie mrcha nikde akurar sedim v čakárni u obvoďaka nech mi nieco da na ekzem co sa mi spravil na tvári, lebo u nas na koznom sa caka mesiac na poradie 🙈 tak mu spomeniem asi aky mam problemik😂

wewe28
15. nov 2017

@val9 ja tiež bez zmeny 😀 Len on ti s tým asi veľmi nepomôže 😏 Teraz už sa hádam čaká všade....ak nemás konexie 😀

val9
15. nov 2017

@wewe28 vies co uz to beriem akosi na lahku vahu ze co tak mi meška😂 hovor mi daco volala som ze sa mi urobil ekzem na tvari svrbi ma to a boj sa ze sa mi rozrastie a ona sa ma opytala "ci to je vazne" no nie nie je 🙈😂😂😂

wewe28
15. nov 2017

@val9 kto vie čo je pre nich vážne 😀😂

val9
15. nov 2017

@wewe28 netuším 😂 asi mam pockat kym to budem mat na pol ksichtu🙈😃😃

sonazitnanova
15. nov 2017

@martinkamm ja som mala tiež také výsledky a malý úplne zdravý ženy písali čo som čítala aj menšie čísla mali a zdravé deti toto by som neriešila 😉pekne tehulkovanie

wewe28
15. nov 2017

@val9 možno ani to by nestačilo 😀 čo ty vieš? 😂

luta13
15. nov 2017

@akopprincezna Dakujem za radu...Raz to asi skusim, ako pises...Snad sa mi to podari...Pri detoch sa vobec nenabeham - väcsi si spravi skoro vsetko uz sam a maly je nenarocny, takze ja mam doma praveze uplny pokoj a to je mozno aj chyba...Keby som okolo nich viac lietala, nemala by som cas sediet pri kave a PC a zrat sladke 😉...Vdaka este raz za radu, cenim si to 😘...A drzim palceky na // 🙂

tryromy
15. nov 2017

@martinkamm ja by som asi podstupila amniocentezu radsej

luta13
15. nov 2017

@martinkamm je mi luto, ze mate podozrenie na DS, ale ja by som to brala asi dvomi usami...Vela zien malo zle vysledky z tripple testov a nakoniec sa im narodili zdrave deticky...Ja by som dieta nedokazala dat prec, radsej vynosit, porodit a pripadne, ak by som ho nelubila (samozrejme, ze by som ho lubila od prvych // !!!), tak by som ho dala na adopciu, alebo do hniezda zachrany...Pisem to teraz, nezazivam to, takze netvrdim tu na 100% co by som urobila, je to tazke rozhodnutie, ktore ovplyvni cely Tvoj buduci zivot a zivot Tvojej rodiny...Ja som druhe tehulkovanie prezila cele v Nemecku, kde aj byvam a moj gynekolog (urcite ma vyse 70rokov a skusenosti habadej) mi nerobil ani tie tripple testy, povedal mi len jednu vec...Nech to necham na Boziu volu, je to v Jeho rukach a ze treba verit babätku...Takze ja som ani raz nezapochybovala, zeby dietatko mohlo byt nejak postihnute a aj jeho rozmery sa cele tehu pohybovali podla priemernych tabuliek, hlavicka mala normalnu velkost - nebola nadpriemerne velka (co je typicke pre DS), takze som nemala ziadne pochybnosti, ci je drobcek o.k...Keby aj po porode bol zisteny DS, dieta by som milovala rovnako, pretoze bolo pozehnanim od Boha...A ja hovorim vzdy jedno...Deticky, ktore sa narodia s nejakym postihnutim dava Boh len tym ludom, ktori su psychicky silni a vedia bezvyhradne dietatko prijat take ake je...Aj ked si tito rodicia mozno vycitaju obcas, preco prave oni maju take dieta, prijmu ho a nerobia rozdiely medzi inymi detmi, ktore popri nom este maju...Klobuk dole pred kazdym takymto rodicom a patri im moj velky obdiv...Asi tak zas moje vylevy...Drzim palceky, aby si sa rozhodla spravne...Ja osobne by som uz nenechala na sebe a mojom babätku robit ziadne testy...Co ma byt bude a ja verim, ze vas drobcek je zdravy ako buk...Boh s vami! 🙏...Daj mi potom vediet, ako dopadla konzultacia 😉

luta13
15. nov 2017

@nikky81 brusko mas krasne a nie moc velke, no aspon nemusis nosit tolko kg navyse...Vobec nie si obezna, si akurat!!!...Co cakate dievcatko, ci mylim sa?...Uzivaj este krasnych 10tt....Pohladkaj za mna brusko 🙂

val9
15. nov 2017

@wewe28 pocuj a ty si neskusala testovat zasa? 🙏🤔

tonjadabik2
15. nov 2017

@ejuska2586 velmi ti drzim palce. drzkajte sa a male nech kopka. ja som zvedava kedy zacitim prvy pohyb ja.

tonjadabik2
15. nov 2017

@nikky81 krasne brusko mas. jeej Dakujem ze si mi napisala.sme v poriadku zatial. dufam ze sa nic nezhorsi.

martinkamm
15. nov 2017

@tryromy
@luta13 tak babule bola som aj nezavisle u ineho lekara dnes na morfo.uzv a radu...vsetko je ok babenko v poriadku .. ze dokonca aj v knizke aj papieroch mi uviedol sam ze mam skrining negat. Ze nechape preco mi toto urobil...ze to genetik dava odporucania zene a nie lekar avy si zena vybrala...ze od toho su tu genetici nie oni!!!!ze ide urcite o biznis a nieco z tych testov 350eur ma aj on

nikky81
15. nov 2017

@luta13 ahoj, Ďakujem krásne,pohladkam 😉. Áno čakáme opäť dievčatko 😍, ja som aj v prvom tehu mala také malé bruško 😊. A možno to tak nevyzerá, ale mám plus cca 8 kg a takmer 100kg, až sa hanbím to napísať... ale hlavne nech je zdravá mala ❤️.

nikky81
15. nov 2017

@tonjadabik2 Ďakujem 😉. Treba veriť že bude všetko ok ❤️....my pomaly finisujeme a už sa veľmi teším, snáď bude naďalej Všetko ok, hoci mam tehu cukrovku ale inak všetko v poriadku tak verím že to už dobojujeme 😉