icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

tonjadabik2
15. nov 2017

@nikky81 aj ja Dakujem. hej treba verit modlim sa kazdy vecer za deti aj za manzela. a aj za babetko. drzim ti palce.ta cukrovka ma mrzi..to mas aj neaku dietu? jasne ze to dobojujeme musime.

wewe28
15. nov 2017

@val9 už teraz nie. Nechcem už ani kupovať. Teraz ma dosť začalo bolieť brucho....tak som zvedavá, či príde tá komunistka 😀 Stále chodím na wc kontrolovať, ale hlien stále číry. Ak sa do rána nerozbehne, tak fakt už neviem čo sa deje.

tonjadabik2
15. nov 2017

@nikky81 to vazne? neverim ze mas 100kg.. nehrozi.. ale si asi vysoka..teda vyzeras byt. mozno preto.. ja som nizka a mam uz brusko ako pred porodom..a to sme len na zaciatku.to mas aj neaku dietu?ja sa dozviem az v utork vysledky z krvi a mozno aj co to bude..aj ked je este skoro.

tonjadabik2
15. nov 2017

@wewe28 nemas ovulku? ked mas priesvitny hlien..

val9
15. nov 2017

@wewe28 jaj no ja ziadne priznaky nic ...nemam ani test tak netestujem 🤔😂

wewe28
15. nov 2017

@tonjadabik2 som 35 DC a mešká mi 5 dní 😀 ovulácia už prebehla. Takýto hlien mám už takmer dva týždne. Duchovali mi nejaké testy, ale posledné
boli negatívne. Tak čakám kedy príde ms.

wewe28
15. nov 2017

@val9 asi lepšie...tiež žiadne nemám doma 😀. Už ma to nebaví...vrrr

tonjadabik2
15. nov 2017

@wewe28 ahaa ty musis vediet. mozno si mala oneskorenu ovulku. ja som mala aj 50dnove cykly..a po jednomesacnom uzivani cajiku sa mi upravili potom som mala 5 dnovu ms a potom uz neprisla..teda iba 1dnova.. aj tak ti drzim palce

wewe28
15. nov 2017

@tonjadabik2 tak na milión percent si istá niesom, ale vždy keď mám ovuláciu, tak ma bolí brucho, som nafúknutá, vyhádzaná a mám silný výtok a to prebehlo okolo 14DC. Ale môžem sa mýliť, lebo nemerám teplotu a ani ovu testy nerobím. Po vysadený HAK som mala rôzne cykly, no oosledné už boli rovnaké. Myslela som, že už je to ok....no asi nie. Ale takéto zvláštne bolesti som dlho nemala. Pred ms ma skôr boleli prsia. Moje telo si so mnou robí čo chce 😀

tonjadabik2
15. nov 2017

@wewe28 hmm uvidime drzim ti velmi palce a chrbat ta neboli?

wewe28
15. nov 2017

@tonjadabik2 ten ma bolel minulý týždeň, teraz už ani nie. Tehu to isto nebude, keď testy sú teraz negatívne...už by asi ukázalo. Zjevne to bude dačo iné...ikeď tužím po 🤰🏻. Ale čo narobím. A ďakujem 😉

val9
15. nov 2017

@val9 no ja už neviem 😒 inak už googlim či sa clear blue nemôže aj mýliť 😂

val9
15. nov 2017

@wewe28 no ja už neviem 😒 inak už googlim či sa clear blue nemôže aj mýliť 😂

nikky81
15. nov 2017

@tonjadabik2 mám 176 cm
Áno, som už týždeň na diabetologickej diéte, trikrát denne meriam cukor, zajtra idem po týždni na kontrolu tak som zvedavá čo povie dr...
Mne pohlavie povedali prvý raz v 18 TT, a potom môj dr už len v 20tt potvrdil ale všetky chceme hlavne to aby boli detičky zdravé
Ja som mala inak všetky výsledky vždy ok, aj screening negatívny... ja idem na poradňu 28.11, to bude 32tt...v 28 tt mala malá 1280g tak som zvedavá ako narastie hlavne pri tejto mojej diéte

wewe28
15. nov 2017

@val9 😀😀😂 s čo si vygooglila?

val9
15. nov 2017

@wewe28 jedna píše, že má vraj najnižšiu citlivosť zo všetkých testov, druhá píše, že jej ukázalo minusko a ked nemala mesiace mrchu tak uz sla za gynekologickou, ktora jej povedala ze je 6tt, dalsia pise, ze je to naaaaaajleepsi test na svete ... asi uz neitam nic a kaslem na to 😂

wewe28
15. nov 2017

@val9 kašli na to...budeme mrchu čakať spoločne 😀

val9
15. nov 2017

@wewe28 heh zlatá 😂 teba aspoň bolí brucho ja nič stáva sa zo mňa hysterická žena s ekzemom na ksichte 😂

wewe28
15. nov 2017

@val9 to je veru vražebná kombinácia 😂

wewe28
15. nov 2017

@val9 a veru tá bolesť brucha ma už nebaví...trvá to viac ako týždeň .

val9
15. nov 2017

@wewe28 normálne ti aspoň tú bolesť zavidim 😀 nemohla si mať posunutu ovulku? hmmm

wewe28
15. nov 2017

@val9 podľa všetkého nie...ale nemôžem to tvrdiť na 100%. dnes mega bolí to brucho, tak hádam sa aj rozbehne. No som zvedavá.

luta13
15. nov 2017

Zienky, prosim mrknite mi na tento testik od jednaj anonymnej snazilky...Dakujem vam pekne 😉

luta13
16. nov 2017

@martinkamm tesim sa, ze drobcek je v poriadku, Boh Ta vyslysal, ak si sa modlila! 🙏 ....No uzivaj tehulkovanie teraz uz naplno, lebo Ti to rychlo ubehne vsetko a nestihnes vychutnavat kopanceky atd...Ked budes mat zas dalsiu kontrolu za sebou, kludne ma tu oznac, nech viem, ako krasne pokracujete 😉

luta13
16. nov 2017

@nikky81 kilecka neries, vobec nie je hanba kolko mas vahu, urcite si aj vysoka na tuto vahu, pretoze vyzeras velmi fajn postava 😉...No uzivaj vsetko a maj sa zatial krasne 🙂

nikky81
16. nov 2017

@luta13 ❤️

martinkamm
16. nov 2017

@luta13 dakujem veeeelmi pekne urcite sa ozvem a ved kludne mozme pisat aj pomedzi to ♡

@nikky81 ved mas super postavu,nemusis presne ako tu bolo spominane nejake kila riesit.Si krasna ;)

A babule posielam nasu foto 🙂ja mam takmer 103kg 🙂zatial mam od zac.len 2,6kg dole ale to sa rozbehne 🙂 a inak vcera som videla nasho Samka aj 3D neskutocny zazitok...a babule sa podrzte bol to doktor ku ktoremu ani nepatrim,vzal ma na kozultaciu hned a nevzal ani cent ani za 3D ani za foto nic...

nikky81
16. nov 2017

@martinkamm Maťka, Ďakujem a teraz keď pozerám na tvoju fotku, tak po prvé...moc ti to pristane 😉a po druhé, neuveríš ale my sa poznáme 😂

wewe28
16. nov 2017

@val9 tak ako dnes ženo? ja som čakala, že už sa fakt rozbehne, lebo včera mega bolesť a jej stále nikde. Už tomu ozaj nechápem 😕

reyka
16. nov 2017

@wewe28 tak sme na tom naozaj veľmi podobne, ide ma roztrhať a nič 😂