Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@wewe28 hmm tak to mi je luto ze mas negativne testiky ale nikdy netreba stracat nadej a netreba sa vzdat. bojujte a milujte sa a mnozte sa 😍
@wewe28 u mňa stále nič... nič ma nebolí nič mi proste nie je akurát stále mám naliate cici 😂 a pri tých stresoch čo mám od pondelka v robote asi mi tak skoro ani nepríde...asi zo žartu sa zajtra ráno testnem, len musím potajomky, lebo môj starý keď zistí, že som si ďalší test kúpila asi mi už rovno zbalí kufre 😍😂😂
@val9 😂 haha ze zbali kufre..som sa zasmiala ani moj nemal rad ked som testy kupovala.schovaj do skrine ako ja hehe 😀 budem ti drzat palce aby vam to vyslo aby bol testik pozitivny.
@tonjadabik2 Ďakujem no jemu skôr vadí, že vyhadzujem peniaze kade tade namiesto toho, aby som šla k lekárke, ako ja si uvedomujem, že má pravdu, ale momentálne sa z práce uvoľniť min. týždeň neviem čiže musíme čakať ...dnes oficiálne mi to mešká 7 deň 😂
@val9 ahaa.. moj zase nechcel aby som stale kupovala testy a potom som plakavala ked sa nezadarilo.preto nechcel testy ani vidiet.ale uz posledne dva mesiace mi uz akosi dovolil uz mu to nevadilo.aj on bol smutny ked prisla ms bol sklamany a vzudy mi vravel ze my sme uz stari ze uz nebudeme mat babetko..a potom sa podarilo ked sme vobec necakali..boli sme v soku. noo tebe meska 7 den..noo pekneee..mne ani nemeskalo len ja som mala 1dnovu ms a na dalsi mesiac som uz nedostala..a uz som vedela ze je to tam. teba drzim palce aby uz vobec nedosla teta ms. a preco si nekupis test a neurobis v robote hm??? ci paana to mam cakat az dozajtraaa 😝
@tonjadabik2 heh bože tí chlapi sú hrozní 😂 nie nie nerobím teraz nič neviem kde mi hlava stojí a nie aby som sa ešte testovala 😂 aj tak nečakám od toho testovania veľa, lebo testy pred tým mi duchovali alebo mali slabulinku čiarku a digitálny bol v nedeľu negatívny takže ja som už akosi skeptická čo sa týka testov 😂
zienky tak dneska som bala pri Dr. zatial je vraj skoro, iba malicky 6 mm vak... takze o 2 tyzdne mam prist zas... ale hlavne je, ze tam nieco je ❤
@val9 noo ti nasi chlapi ach 😂 ahaa ale tak nevadi nevzdavaj sa ani my sme sa nevzdali.snazili sme sa kazdy den pomaly a kazdy mesiac..fakt.. nevzdaj to
@maj2011 Tebe Gratulujeeeeem 😍
@7adka77 aaano mas ho krasne pozitivny 🙂
@nikky81 odkial ?;)
@martinkamm krasna si a brusko mas nadherne gulatucke...No to bol teda dobry Dr., ked od Teba nic nepytal za foto, ani za nic 😉...Tak pekne uzivaj druhu 1/2 tehulkovania...Ktoreho Aprila mas TP? 🙂
@luta13 termin mam na 6.4 🙂 ale aj pred 10rokmi malu som mala termin na 1.4 a narodila sa 22.3.ale vraj chlapci su lenivejsi 🙂 a dakujem za kompliment ;)
Ahojte baby, chcem sa svami trosku poradit. Kazdy den je mi strasne zle ☹ niekedy vracam, niekedy ma len cely den boli hlava ale hlavne mam cely den take bolenie zaludka(najem sa je mi zle,nenajem sa je mi zle )🙂 bola som u Dr. zatial mam len dutinku a malinku bodecku❤ a mam ist teraz nabuduci tyzden na kontrolu..len by som chcela poradit ci nepoznate nejake tipy aby mi nebolo tak zle, skusala som zazvorovy caj no nic 😔
@ivonetta žienky si pochvaľovali v jednej diskusii tieto lizanky 🙂
https://www.magister.sk/produkt/detail/produkty...

@nikky81 tak to je super ked mas vsetky vysledky dobre. ja neviem ja idem az 21.11. co je v utorok a bojim sa velmi. ja mam problem s krckom ta som zvedava ako to dopadne.dufam ze dostanem aj prvu foto a dufam..ze sa babo aspon trosku ukaze ze co to bude..uvidime