Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@wewe28 no u mna tiež, a plus tie chute čo mám to je na nevydržanie...ale to môže byt hormonálnom poruchou, takze to neberiem vážne.
Ja som dnes 12 dni po dobrati Duphastonu (MS by mala dôjsť do max 5-10 dni ale to je už najviac čo môže meškať vraj), 35 DC dnes...
Akože úprimne sa cítim na tehotnú, ale už svojmu telu neverím nakoľko v lete som mala falošnú graviditu takze mna len tak neobalamuti 😂 ty si na tom ako?
@reyka mne keby včera neprišlo zle, tak si test ani nekúpim. ale donútilo mamto dať tomu šancu. dnes je mi lepšie, ale bruško stále pobolieva, mám mega zaľahnuté v ušiach a motá sa mi hlava...ale zatiaľ mi nie je zle ako včera. Kľudme zajtra skús, možno budeš prekvapená 😀 daj potom vedieť ako si dopadla. budem držať palce ✊🏻
@wewe28 určite dám 😉 mne je tiež zle, nevraciam ale v noci sa budím na to, že mi je strašne zle, mám take chute ako nikdy predtým, motá sa mi hlava a vedela by som prespať cely deň. Drahý sa nemôže ani pritúliť lebo zjapem nech dáva pozor na prsia, ani zohnúť sa neviem tak ma bolia...o tom ani nevravím že všetky podprsenky sú mi malé 😂 takze niečo sa tu nezdá (len dúfam že to nebude zas falošna gravidita ako minule) škoda že je sviatok a nemôžem si kúpiť test, kurnik 😂 a ďakujem ☺️☺️☺️
@tamarka9 ešte som si nikdy ovu test ani nekupovala keďže mi Doki oznámil že mám skorý prechod apod. a že mi zlyhávajú vaječníky takze som v tehu ani nedufala na rovinu povedané 😂 ale cítim sa inak - a to mi nejak nesedí... do zajtra vydržím nejak 😝 no absolútne sa na mrchu necítim...

@ajka32
@wewe28 vies co uz sa nefixujem na to lebo budem zbytocne smutna a to mi nepomoze a duplom nie dnes ked sa radujeme s tebou 😘😘❤😍 ja mam na toto este caz vychutnam si to neskor 😉