icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

val9
16. nov 2017

@ajka32
@wewe28 vies co uz sa nefixujem na to lebo budem zbytocne smutna a to mi nepomoze a duplom nie dnes ked sa radujeme s tebou 😘😘❤😍 ja mam na toto este caz vychutnam si to neskor 😉

val9
16. nov 2017

@wewe28 a moj uzasny chlap v nedelu ked bol negativny testik mi sľúbil havinka tak aj tak budeme mat prírastok 😂😍

reyka
16. nov 2017

@val9
@wewe28
joj baby ma tu napinate s testami a ja už nemám doma ani jeden a zajtra je sviatok 😅 veľmi sa teším @val9 bodaj by sme obe s wewe takto dopadli ako ty 🙂 tak ja testujem až v sobotu 😂 už mám prešla tá inverzia voči testom zas a znova 😂😂😂

ajka32
16. nov 2017

@val9 je to tak, tiez si hovorim ze mame este cas. Mne slubil muz cestu do Thajska na jar ak sa nepodari takze sa tesim aj celkom :D a psicka chcem aj ja velmii, ale byvame v podnajme a tu mame zakazane zvierata. Zatial som dostala rybicky :D

val9
16. nov 2017

@ajka32 tak chudak videl moje sklamanie tak sa snazil nejako mi to vynahradit 😃 a kedze my sme doma u rodičov psa nemohli mat tak si to vynahradim vo vlastnom byte😍

ajka32
16. nov 2017

@val9 moj to preziva so mnou tiez 😀 ja verim ze si to raz vynahradim v domceku, to si planujem kupit aj ovce 😀

wewe28
17. nov 2017

@val9 ja som sa tiež na to vyprdla už, ale keď mi bolo tak zle, tak sa to až núkalo kúpiť ešte posledné testy. Možno budeš aj ty prekvapená....dúfam v tom 😍

wewe28
17. nov 2017

@val9 jeeeej....aj ja by som chcela, ale na byte nie. Aspoň nie teraz...aj máš predstavu akého chceš?

wewe28
17. nov 2017

@reyka ešte nie je nič stratené ako u mňa kým mrcha mešká. Koľko ti teraz vlastne mešká?

reyka
17. nov 2017

@wewe28 no u mna tiež, a plus tie chute čo mám to je na nevydržanie...ale to môže byt hormonálnom poruchou, takze to neberiem vážne.
Ja som dnes 12 dni po dobrati Duphastonu (MS by mala dôjsť do max 5-10 dni ale to je už najviac čo môže meškať vraj), 35 DC dnes...

Akože úprimne sa cítim na tehotnú, ale už svojmu telu neverím nakoľko v lete som mala falošnú graviditu takze mna len tak neobalamuti 😂 ty si na tom ako?

val9
17. nov 2017

@wewe28 chapes vcera uz ma belo brucho...na pravej strane v podbrusku pichalo reku kooonecne sa to spusti a nic 🤔🙈 normalne nasrata lezim v posteli 😂 asi nieco maznave hunate a male a z utulku asi najskor nebudeme si psika kupovat 😉👍

minnonnka
Autor odpoveď zmazal
reyka
17. nov 2017

@minnonnka ja to vidím nádejne ale ☺️😊

wewe28
17. nov 2017

@reyka tak ja som dnes 36 DC a včera mi prvý raz vybehla nejaká viditeľná čiarka. Ja som sa tiež cítila inak...a stále cítim. Tiež som v kútiku duše dúfala, že to vyšlo i keď mysľou som už rezignovala vzhľadom na negatívne testy. Ešte nie je nič stratené.

wewe28
17. nov 2017

@val9 zlatko, presne toto som mala ja v stredu večer. Myslela som, že sa rozbehne do rána, lebo dosť ma to bolelo. Neprišla a večer vybehla tá čiarka na teste. ešte stále je šanca, že si v to .

reyka
17. nov 2017

@wewe28 videla som 🙂 som rada že sa stále cítiš inak, to je dobre, veľmi ti držím palce!!! Ja som už tiež par dni netestovala lebo ma to celé prestalo baviť, ale čím viac sa cítim inak takze asi zajtra to skúsim zas...potom mi daj vedieť ako to s tebou vyzerá 😍

wewe28
17. nov 2017

@minnonnka na tam vidím dušíka 😉

wewe28
17. nov 2017

@reyka mne keby včera neprišlo zle, tak si test ani nekúpim. ale donútilo mamto dať tomu šancu. dnes je mi lepšie, ale bruško stále pobolieva, mám mega zaľahnuté v ušiach a motá sa mi hlava...ale zatiaľ mi nie je zle ako včera. Kľudme zajtra skús, možno budeš prekvapená 😀 daj potom vedieť ako si dopadla. budem držať palce ✊🏻

reyka
17. nov 2017

@wewe28 určite dám 😉 mne je tiež zle, nevraciam ale v noci sa budím na to, že mi je strašne zle, mám take chute ako nikdy predtým, motá sa mi hlava a vedela by som prespať cely deň. Drahý sa nemôže ani pritúliť lebo zjapem nech dáva pozor na prsia, ani zohnúť sa neviem tak ma bolia...o tom ani nevravím že všetky podprsenky sú mi malé 😂 takze niečo sa tu nezdá (len dúfam že to nebude zas falošna gravidita ako minule) škoda že je sviatok a nemôžem si kúpiť test, kurnik 😂 a ďakujem ☺️☺️☺️

wewe28
17. nov 2017

@reyka tak je to dosť príznakov na to, aby to vyšlo. Tak dnes sa nejako zabav a zajtra hneď nebahni do lekárne kúpiť testík. Budem netrpezlivo čakať na výsledok ✊🏻😉

bibuska2
17. nov 2017

@luta13 rozbehla sa ms :(

mimiqa
17. nov 2017

@wewe28 inak stymi testam women som citala ze su dajake nespolahlive....to neznamena ze nie si...rano hned sem sup foto😇

mimiqa
17. nov 2017

@minnonnka xixi..je tam...a ovu neries ta si chodi kedy chce 😇

val9
17. nov 2017

@wewe28 vies co ja si uz nic nenahovaram, lebo potom som sklamana cize sa radsej budem zaoberat niecim inym nech mi nesibne 😂 dam si asi aj dnes vinko😥😂😂🤔

wewe28
17. nov 2017

@val9 jasné, to chápem. Tiež som bola v tom stave. ale včera keď prišla tá nevolnosť....no musela som. Aj tak drahý stále tvrdil, že som v tom, že on tým testom neverí 😉 a asi sa nemýlil.

tamarka9
17. nov 2017

@minnonnka čiarocka je tam, žiadny kanalik 😉 a veľmi pekná na to že si ešte len 23dc. Držíme palce!

tamarka9
17. nov 2017

@reyka a nemáš ani ovu test? Ten mne vždy vyšiel pozitívny keď som bola tehu skôr ako tehu test. Ale do zajtra už nie tak ďaleko. Držím vám paste kočky @val9 ,kým nepríde hnusoba,nič nie je rozhodnuté.

reyka
17. nov 2017

@tamarka9 ešte som si nikdy ovu test ani nekupovala keďže mi Doki oznámil že mám skorý prechod apod. a že mi zlyhávajú vaječníky takze som v tehu ani nedufala na rovinu povedané 😂 ale cítim sa inak - a to mi nejak nesedí... do zajtra vydržím nejak 😝 no absolútne sa na mrchu necítim...

reyka
17. nov 2017

@tamarka9 a samozrejme ďakujem ❤

val9
17. nov 2017

@wewe28 uvidime na buduci tyzden ako sa to vyvinie 👍🤔