icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

val9
19. nov 2017

@mimiqa
@wewe28 joj baby ste supeeeeer a najviac ma potešila moja mamka, keď som sa pozastavovala nad testami, že ona keď bola tehotná so mnou do 3 mesiaca nevedela tak dúfam, že sa to nededí 😂

wewe28
19. nov 2017

@mimiqa mne sa tiež marí, ale chcelo to lepšiu foto 😉

wewe28
19. nov 2017

@val9 mňa jedna kamoška tiež povzbudzovala, že jej známej ešte v 8tt ukazoval test len jednu čiarku. Mrcha stále neprišla, tak ja tomu verím 😀

mimiqa
19. nov 2017

@val9 pozri ja som zistila pri krptatej az v 8 tyzdni po mesiaci test nic....aaaaaa tak nic nieje stratene 😚☺☺

mimiqa
19. nov 2017

@wewe28 uz vieme jedno..ze fotografka nebudee.....nooo zajtra nam hodi lepsiu...co tak digitalny

val9
19. nov 2017

@mimiqa
@wewe28 ja som tiež kade tade čítala, že testy negatívne a čaja v 9tt čiže uvidíííme 🙂 no nie fotografka nie som 😂
Zajtra ešte asi nerobím nič počkám do stredy, vtedy mám na prezentácii menej ľudí, tak možno sa mi podarí ísť k lekárke 🙏❤

wewe28
19. nov 2017

@val9 a to vydržíš až do stredy? ja zajta ráno zasa skúsim, či silnie...aj mám obavy z toho 😏

val9
19. nov 2017

@wewe28 nemám test na ráno a tiež sa bojím toho ako to dopadne, čiže preto radšej počkám a možno to nechám na lekárku ..zajtra v práci uvidím aký máme harmonogram 🙏

wewe28
19. nov 2017

@val9 jasné, sama najlepšie vieš...ja som myslela, že ešte jeden doma máš 😀 veď ja som asi viac zvedavá ako ty 😀

mimiqa
19. nov 2017

@val9 tak...pekne odprezentuj ze ides lekarke a ked sa vratis pomracujete 🤣😂

mimiqa
19. nov 2017

@val9 pokracujete...vidis aku hatlatinuuu piseeemm...ja som dobra pipina 😄

dlucy
19. nov 2017

@mimiqa tak to mas pravdu mne mamatest duchoval skoro stale... digi to isti 😉

mimiqa
19. nov 2017

@dlucy ved nechapem...jeden ukaze druhy ani ducha.....no uz nenarobim zajtra odber.....

val9
19. nov 2017

@mimiqa držim ti zajtra všeeetky 🙏
@wewe28 kiežby to bolo také ľahké odísť 😂 aj ja som zvedavá hrozne, ale už to nezmením nech to dopadne akokoľvek, len akosi ma upokojuje, že nemám žiaden príznak na príchod mrchy 🙏❤

mimiqa
19. nov 2017

@val9 drz drz....dufam ze sa uz moja vzorka nestratiiii.....vysledok az poobede.....skoda ja tapa ze som si nekupila digitalny test ....ten by si mala vyskusat

wewe28
19. nov 2017

@val9 ja som tiež stále vedela že nepríde. Ale tú stredu večer ma brucho bolelo presne tak ako na mrchu...ale len ten jeden večer. tie ostatné dni bola tá bolesť iná a neboleli ma prsia ako vždy pred ms a do toho ten číry výtok stále....čas ukázal a aj tebe ukáže. Ale veľmi by som sa potešila, keby si sa ku mne pridala 😘

wewe28
19. nov 2017

@mimiqa tak ty už zajtra budeš vedieť na čom si...test už nebude veru treba 😀 držím palce a čakáme info

mimiqa
19. nov 2017

@wewe28 vsak uz tlacim ocami cas.....uz nech je obed....🤗

val9
19. nov 2017

@mimiqa neskúšam, ten som si kupila minulu nedelu a bol negativny za 8 eur 😒 a vaj je 25kovy tak neviem no

wewe28
19. nov 2017

@mimiqa tak to ti fakt verím...asi
sa tiež nebudem vedieť dočkať prvého vyšetrenia.

mimiqa
19. nov 2017

@val9 aha...ja tym testom neverim aj tak..krv je krv

mimiqa
19. nov 2017

@wewe28 uz vydrziiimmm...tych 18 hodin vydrziiimmm....xi

val9
19. nov 2017

@mimiqa no veď práve každý test ukazuje inak..niekto si pochvaľuje digi niekto dokonca pepino .... súhlasím s tebou, že najlepší je odber 👍

wewe28
19. nov 2017

@mimiqa mne drahý stáe hovoril, že testom neverí keď boli nehatívne @val9

wewe28
19. nov 2017

@mimiqa striháš hodinový meter?

val9
19. nov 2017

@wewe28 ja im tiež 100% neverím bolo mi ľúto pred dvoma týždnami kolko penazi som si minula na nich tak som si objednala z ebay 30 kusov 😂😂

mimiqa
19. nov 2017

@wewe28
@val9
Nie nestriham....ratam v hlave 🤣😂😁😁.....aspon mi ubehme cas ze si tu popisem....lebo ja som max.neposed..teraz to dodrzujem..len lezim....aaa uz mi z toho sisi....

wewe28
19. nov 2017

@val9 ja som tiež už nechcela, lebo prvý digi vyšiel negatívny. Ja som objednala 40 ks z ebay 😀

wewe28
19. nov 2017

@mimiqa a tak sranda musí byť 😂 mňa už nepreháňa konečne a zasa ma hladná naháňa...dnes akosi stále. to asi za to, že to hneď išlo preč 😀

val9
19. nov 2017

@mimiqa kluuuuud to vydrzis ved o chvilu je uz zajtra

@wewe28 upokojila si ma, že nie som šiši sama ....som len zvedava ci prejdu cez colnicu 😂