Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@ejuska2586 nevzdam sa 😙
@mimiqa A mozem sa spytat, ake vysetrenia mate za sebou? Lebo napr. aj my sme boli ok a az reprodukcna imunologia nasla dovod.
@ejuska2586 no ja nemam ziaden problem..iba vajcovody nemam preto ivf..2x laparka..lekari vsetci ze som ok az ukazkova...aj teraz moje embryjka uzastna uroda....neviem kde je problem..teraz asi budu zistovat...dam vediet
@mimiqa No ono kym nemas vysetrenia, tak nevies, ci si ok. Ja som tiez nemala ziaden problem. Cykly ukazkove, "uroda" vajicok tiez. Len som potracala. Potom mi vysetrovali krv, genetiku, imunologiu. Az na reprodukcnej imunologii mi zistili 3 diagnozy - alergia na partnerove spermie, nizka hladina D vitaminu a tie NK bunky. A na zaklade toho prisli na pricinu potracania. Urcite si porobte obaja vysetrenia, nech mate istotu a az potom sa pustite do umeleho. Lebo takto to mozu byt "vyhodene" peniaze. Drzim palce.
@ejuska2586 to mas pravdu..ja da opytam na to ked pojdem na sedenie s lekarom
@ejuska2586 to vysetrenie na genetiku kto robi aky lekar moze poziadat
@mimiqa Mne dal odporucanie gynekolog.
@mimiqa genetika sa robi ak zena potrati minimalne 2-3 krat a dava odporucanie gynekolog aj ja som bola
@ejuska2586 chcem sa opytat pozeram ze uz mate jedno dietatko ja tiez ale s terajsim muzom som uz 2 krat otehotnela ale nepodarilo sa ....tak sa chcem opytat ak mozem ked pisete ze vam nasli alergiu na muzove spermie ci s tym istym muzom co mate aj prve dietatko dakujem pekne
@sonazitnanova uvidim...idem dalej nevzdam sa...mam bojovnikov zamrazenych...🤗

@mimiqa Ach jaj. To ma velmi mrzi. Drzim palce v dalsom snazeni.