Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@sonazitnanova Prve dievcatko nie je nase biologicke. Je osvojene. S manzelom som 2x otehotnela a potratila a teraz vlastne cakame 3tie spolocne.
@ejuska2586 mas dobre srdce 😚😚😚...inak susedo 🤗som z Rovinky xi
@dagmarbarjakova Dala som hlas. Silno drzim palce, aby sa zadarilo. Taketo ptojekty pre nase deticky su tie najkrajsie. Klobuk dolu pred ludmi, ktori takto pomahaju a bojuju za to, aby sa mali nase deticky kde vysantit.
@mimiqa Dakujem 😘. Ani som si nevsimla. My sme tu novi-cerstvo pristahovani...
@ejuska2586 vitaj v blazinci medzi nami xixi..to cestovanie je uzastno mile osviezujuce rano do Ba ze 🤣inak je tu fajn naozaj...toto okolie...😉
@wewe28 ja presne tak isto..pisala som to mimiqe, tiez sa liecim na neurologii, mam odtial lieky a na obycajne analgetika mozem zabudnut pri migrene👎🏼 Vzdy som sa bala ako to zvladnem v tehotenstve bez liekov, ale vsetci, dokonca aj neurologicka ma upokojovala, ze sa to casto zlepsii pocas tehotenstva. Ale u mna to teda neplatii, som zufala. Verim, ze teba to teraz len 'postrasilo' a bude dobre🙂
@mimiqa Vies co, pre mna stale dobre. Predtym sme cestovali z GA a trvalo to hodinu. Teraz oproti tomu tych 16 - 20 min. je pre mna nic. Viac ma stve to, ze plno ludi a velakrat decka sedia a vobec ich nestve, ze nad nimi stoji v tlacenici tehotna zena. By som ich prefackala. Taka vychova...
@dagmarbarjakova To si nevsimaj. Niektore maminky su tu trosku dost "precitlivele". Ale to, ze oni tu zdielaju "hovienka" svojich deti a pod. je v poriadku. Robite to pre dobru vec, tak je to ok. Jasne, posuniem...
@ejuska2586 tak tak..hanba a najma mladi chlapci ani za svet....a dievcata drze no no koment..moju by som vyfackala

@wewe28 vitam ta v klube tehotnych migreniciek😓 Ja s tym bojujem cca 4x do tyzdna uz druhy mesiac. Najradsej by som si odrezala hlavu lebo je to fakt extrem uz😞