icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

matik7
21. nov 2017

@wewe28 vitam ta v klube tehotnych migreniciek😓 Ja s tym bojujem cca 4x do tyzdna uz druhy mesiac. Najradsej by som si odrezala hlavu lebo je to fakt extrem uz😞

val9
21. nov 2017

@mimiqa ahojky toto iste co vecer. Akurat ma neboli uz brucho a celkovo mi je lepsie. Vcera vecer krize brucho som si necitila dnes nic. Neviem co ten vytok 🤔 bud sa mi nechce spustit ms ale tam nieco bojuje 🤔😂😂😂

mimiqa
21. nov 2017

@val9 uvidis..zajtra teda vo stvrtok vybehni tej lekarke...prezentacia pocka 😉

ejuska2586
autor
21. nov 2017

@sonazitnanova Prve dievcatko nie je nase biologicke. Je osvojene. S manzelom som 2x otehotnela a potratila a teraz vlastne cakame 3tie spolocne.

mimiqa
21. nov 2017

@ejuska2586 mas dobre srdce 😚😚😚...inak susedo 🤗som z Rovinky xi

mimiqa
21. nov 2017

@matik7 ahoojjj...skus si potierat spanky stiplavou tou cinskou mastickou...mne to pomaha 😉

ejuska2586
autor
21. nov 2017

@dagmarbarjakova Dala som hlas. Silno drzim palce, aby sa zadarilo. Taketo ptojekty pre nase deticky su tie najkrajsie. Klobuk dolu pred ludmi, ktori takto pomahaju a bojuju za to, aby sa mali nase deticky kde vysantit.

matik7
21. nov 2017

@mimiqa mam ju😉 Dokonca aj v praci na stole..ale nepomaha mi. Nachvilocku osviezi, ale to je vsetko. Mne pred tehotenstvom nezaberali ani bezne analgetika, ina triptany od neurologicky..teraz skusam vsetko mozne aj nemozne😂

ejuska2586
autor
21. nov 2017

@mimiqa Dakujem 😘. Ani som si nevsimla. My sme tu novi-cerstvo pristahovani...

mimiqa
21. nov 2017

@matik7 do rici...tak nefiim potom..mne jedine klud tma..no v praci sa to vsak neda...je to potvora....skus akupunkturu....

mimiqa
21. nov 2017

@ejuska2586 vitaj v blazinci medzi nami xixi..to cestovanie je uzastno mile osviezujuce rano do Ba ze 🤣inak je tu fajn naozaj...toto okolie...😉

dagmarbarjakova
Odpoveď bola odstránená
val9
21. nov 2017

@mimiqa posnazim sa možno uz zajtra pojdem ked nepride mrcha😥

wewe28
21. nov 2017

@val9 tak šup k lekárovi!

wewe28
21. nov 2017

@matik7 ja migrénami trpím už x rokov aj bez tehotenstva...mám na to tabletky od neurologičky a ozaj mám obavy ako to ja prežijem bez silných tabletiek. mne na migrénu nezaberal ani ibalgin či niečo podobné. No teším sa 😕

wewe28
21. nov 2017

@mimiqa nemôžem teraz zobrať dovolenku. ale ak by bolo najhoršie, určite zostanem doma. Teraz mi je už lepšie...hurááá

1mata
21. nov 2017

@matik7 mna migrena trapila od zaciatku do cca 5mesiaca. Potom to preslo. Uzivala som od zaciatku progesteron, mozno to bolo aj tym. Uz len uspesne dobojovat. Drzim palce😉

matik7
21. nov 2017

@wewe28 ja presne tak isto..pisala som to mimiqe, tiez sa liecim na neurologii, mam odtial lieky a na obycajne analgetika mozem zabudnut pri migrene👎🏼 Vzdy som sa bala ako to zvladnem v tehotenstve bez liekov, ale vsetci, dokonca aj neurologicka ma upokojovala, ze sa to casto zlepsii pocas tehotenstva. Ale u mna to teda neplatii, som zufala. Verim, ze teba to teraz len 'postrasilo' a bude dobre🙂

matik7
21. nov 2017

@1mata keby som tak mala istotu, ze mi to tiez prejde, zilo by sa mi o dost lahsie😂 Ale dakujem, musim mysliet pozitivne🙂

ejuska2586
autor
21. nov 2017

@mimiqa Vies co, pre mna stale dobre. Predtym sme cestovali z GA a trvalo to hodinu. Teraz oproti tomu tych 16 - 20 min. je pre mna nic. Viac ma stve to, ze plno ludi a velakrat decka sedia a vobec ich nestve, ze nad nimi stoji v tlacenici tehotna zena. By som ich prefackala. Taka vychova...

ejuska2586
autor
21. nov 2017

@dagmarbarjakova To si nevsimaj. Niektore maminky su tu trosku dost "precitlivele". Ale to, ze oni tu zdielaju "hovienka" svojich deti a pod. je v poriadku. Robite to pre dobru vec, tak je to ok. Jasne, posuniem...

dagmarbarjakova
Odpoveď bola odstránená
evka64
21. nov 2017

Baby vidite daco? Ked som to dala ku oknu, videla som miniducha...som 27dc

1mata
21. nov 2017

@matik7 po porode cakam najhorsie. Neirolog mi povedal ze pocas tehu sa migrena vytrati a az neskor sa vrati. Dufam ze som si to uz odtrpela teraz, ale aj tak idem pre recept na migralgenika... ani neviem ci sa smie kojit a uzivat ich 🙄

mimiqa
21. nov 2017

@val9 ja by som isla....boli ta brucho tak aj koli tomu

mimiqa
21. nov 2017

@wewe28 len opatrne..a v praci sa nedaj 😉

mimiqa
21. nov 2017

@ejuska2586 tak tak..hanba a najma mladi chlapci ani za svet....a dievcata drze no no koment..moju by som vyfackala

wewe28
21. nov 2017

@matik7 toto prvé napadlo aj mňa a ja určite budem ten prípad, že ma to neprejde. Keď tým trpím celý život v podstate 😒 Ja by som to aj prežila, ale v posteli a nie v práci.

wewe28
21. nov 2017

@mimiqa to je ťažko...pracujem s ľuďmi 😏

mimiqa
21. nov 2017

@wewe28 ach..poznam poznam...velmii dobre....preto sa setri..