Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@sonazitnanova Moze. Ona sa moze aj casom vytvorit. Je lepsie si to dat vysetrit ako tipovat.
@wewe28 asi zalezi ze kedy dojde k oplodneniu neviem.neviznam sa ale uprimne prvy krat som.si robila test 3dni pred OM a mala som.uplne slabunku musela som normalne otacat do vsetkych stran a oplodnil ma 6dni po kramoch a teraz mi to vychadza ze k oplodneniu doslo dva dni pred ovulkou a ciarka je ovela silnejsia takze vobec nechapem tieto veci
Caaawte baby chcem sa vas spytat dve otazkky: 1- pocitovali ste nejak uhniezdovanie? Lebo nvm ci to moze byt ale mam 5 dpo a strasne taka tupa bolest v pravej strane podbrusia, ziadne krce ako pred ms ale len tale tupe pichanie do praveho vajecnila.,ale ziadne spinenie ani nic, ze ci by to mohlo byt uhniezdovanie..2- ze cca kopko dni po ovu si robite test?
@ejuska2586 jja radsej no koment...hamba ti poviem...az smutne..kam to speje
@sangre Ahoj, je. Niektorym babam lepsie ukazuje HCG poobede.
@sangre
Neskúsiš si kúpiť test inej značky ? Lady MAX je dobrý tejto značke neverím ... mne pri dcére keď som testovala tak tiež mi vychádzali čiarky rôznej intenzity ... skús inú značku ak máš možnosť
@sangre možné je všetko 🙂ale za jeden deň vám HCG nestihne ani čiarka sa nezmení ,zbytočne sa len stresujete 😉
Oki baby tak pockam a potom.urobim dakujem
@wewe28 dobree...na dalsi mesiac neviem ci stihnem ivf..menzes ma prist 12teho a ja potrebujem aby dosiel 9teho potom lieky a moze byt vklad su sviatky...potom az po Novom roku...som stale pn ..dnes mam za sebou odber som zvedava ci hcg je dole...este ultrazvuk ci je vsetko ciste...aaa hon sa do toho 😉

@val9 ty ako dnes ženo? netestneš predsa len?