icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

wewe28
21. nov 2017

@val9 ty ako dnes ženo? netestneš predsa len?

ejuska2586
autor
21. nov 2017

@sonazitnanova Moze. Ona sa moze aj casom vytvorit. Je lepsie si to dat vysetrit ako tipovat.

sangre
21. nov 2017

@wewe28 asi zalezi ze kedy dojde k oplodneniu neviem.neviznam sa ale uprimne prvy krat som.si robila test 3dni pred OM a mala som.uplne slabunku musela som normalne otacat do vsetkych stran a oplodnil ma 6dni po kramoch a teraz mi to vychadza ze k oplodneniu doslo dva dni pred ovulkou a ciarka je ovela silnejsia takze vobec nechapem tieto veci

sangre
21. nov 2017

@val9 aha 😯😱a co to moze znamenat

wewe28
21. nov 2017

@sangre tiež neviem...ja už som nedúfala, že to tam bude keď bol stále biely 😕 ale verím, že to vyšlo. Možno som mala posunutú ovuláciu a nízku hladinu hcg...ale to je jedno, ak všetko dopadne dobre.

dagmarbarjakova
Odpoveď bola odstránená
sangre
21. nov 2017

@wewe28 tak to urcite ano hlavne nech je vsetko v poriadku to je najdolezitejsie

alilka
21. nov 2017

Baby vy mi neviete poradiť??podľa bt som po ovu..síce som už 31dc no ale tak to vyšlo..mňa zaujíma ako je možné že mám kŕčok stále hore..mäkký,zdalo sa mi akoby otvoreny..ale toho už s istotou neviem..stále mám dosť silný hlien..🤔🤔

7adka77
21. nov 2017

Caaawte baby chcem sa vas spytat dve otazkky: 1- pocitovali ste nejak uhniezdovanie? Lebo nvm ci to moze byt ale mam 5 dpo a strasne taka tupa bolest v pravej strane podbrusia, ziadne krce ako pred ms ale len tale tupe pichanie do praveho vajecnila.,ale ziadne spinenie ani nic, ze ci by to mohlo byt uhniezdovanie..2- ze cca kopko dni po ovu si robite test?

dlucy
21. nov 2017

@7adka77 tak mozes to pocitovat ale mna skoro vzdy po ovu pichalo. Test som si vzdy robila 9dpo naznak tam uz bol ked som bola tehotna.

mimiqa
21. nov 2017

@ejuska2586 jja radsej no koment...hamba ti poviem...az smutne..kam to speje

val9
21. nov 2017

@wewe28 zajtra rano skusim asi

@sangre no netusim idem skusit caj z alchemylky chcela by som sa vyhnut agolutinu

lenakiss
21. nov 2017

@7adka77 mňa pichall a som tehotná ..inak ma nikdy nepichalo ani som nevedela ze kedy je ovu 🙂
A mne 10 dpo biely test ...az 13 dpo duch 🙂

7adka77
21. nov 2017

@lenakiss hej ani pms ziadne si nemavala? To zase ja ano vzdy bolest celeho podbrusia..len teraz mi to prislo ine lebo len pravy vajecnik nie cele podbrusie..ale spinenie to nemam vobec , meviem ci musi vzdy to spinenie byt

lenakiss
21. nov 2017

@7adka77 ja som len deň dva dopredu vedela že príde ms...inak nič ...a spinenie som nemala žiadne...az ked som mala dostať ms tak len taký kremovy výtok...ten mám do teraz...vraj to je na ochranu plodu

wewe28
21. nov 2017

@val9 tak budem netrpezlivo čakať

wewe28
22. nov 2017

@val9 tak ako?

sangre
22. nov 2017

Baby je to.mozne ze s dnesneho rana mam ciarku slabsiu jak vcera poobede😯

ejuska2586
autor
22. nov 2017

@sangre Ahoj, je. Niektorym babam lepsie ukazuje HCG poobede.

ivusik1111
22. nov 2017

@sangre
Neskúsiš si kúpiť test inej značky ? Lady MAX je dobrý tejto značke neverím ... mne pri dcére keď som testovala tak tiež mi vychádzali čiarky rôznej intenzity ... skús inú značku ak máš možnosť

sonazitnanova
22. nov 2017

@sangre možné je všetko 🙂ale za jeden deň vám HCG nestihne ani čiarka sa nezmení ,zbytočne sa len stresujete 😉

sangre
22. nov 2017

Oki baby tak pockam a potom.urobim dakujem

mimiqa
22. nov 2017

@wewe28 aaa ty ako dnes??? Hlava ok???

@val9 no co u lekara

wewe28
22. nov 2017

@sangre aj na som tak mala. Dokonca aj po dvoch dňoch nebola o veľa silnejšia. Naposledy som testovala v pondelok ráno. Uvidím kedy skúsim znova.

wewe28
22. nov 2017

@mimiqa hej, ďakujem hlava ok. od včera už začali dosť bolieť prsia, ale to mi nevadí 😉 ty sa ako inak cítiš?

mimiqa
22. nov 2017

@wewe28 dobree...na dalsi mesiac neviem ci stihnem ivf..menzes ma prist 12teho a ja potrebujem aby dosiel 9teho potom lieky a moze byt vklad su sviatky...potom az po Novom roku...som stale pn ..dnes mam za sebou odber som zvedava ci hcg je dole...este ultrazvuk ci je vsetko ciste...aaa hon sa do toho 😉

wewe28
22. nov 2017

@mimiqa a kedy budeš mať nejaké výsledky? hm...tak to by sa potom zasa oddialilo 😒.

mimiqa
22. nov 2017

@wewe28 ten mesiac dva vydrzim...vysledok kazdu chvilku...aspon si telo oddychne..bola som prejedena liekov hormonslnych injekcii aj to mohlo zapricinit...teraz len sport aa riesim kuchynu a kupelnu aspon myslienky inde....

wewe28
22. nov 2017

@mimiqa no a nezabudni aj oddychovať 😀

mimiqa
22. nov 2017

@wewe28 noooo ja som velkyyy neposed....tak oddych bude vecer pod perinou 🤣