Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
Nema tu niekto skusenost dnes my meska 7den ....test biely ale viem ze sa my posunula ovulacia od lekara...dnes my robil sono a videl malu bodku...krv my bral hormony boli nad 5 ale norma je vraj 2,5 ..videl aj tekutinu vo vajecniku....v utorok idem znova na krv
@sevcikovaanna Ake hormony boli nad 5? HCG je norma u netehotnych do 5, nad 5 je tehotenstvo.
@sevcikovaanna neviem aku botku...to je vidno az 5 tom tyzdni...a ked meska tyzden si v podstate v tretom ta hodnota musi byt vyssia....no nerozumiem
@mimiqa prave neviem...len my to ukazoval na sone ....mozno to je cysta alebo neviem...vydrzim do utorka
@sevcikovaanna hlavne nech si v poriadku ....🤗
@mimiqa Nie vzdy je vidno az v 5. Mne napr. v tomto tehotenstve videl uz v 3+5tt. Musela som ist tak skoro z imunologickeho dovodu a uz bolo vidiet na sone a HCG bolo tiez len nieco nad 10.
@ejuska2586 tak myslim..ja ratam tie dva tyzdne plus co sa davaju 😉..tak eventualne ako pises v tretom vidno....😉...mne ked meskali tyzden som mala hcg 270...ono aku jednotku pouzivaju
@mimiqa Tak po tyzdnovom meskani som uz aj ja mala take vysoke hodnoty. Ale na zaciatku nie. Preto som sa pytala, ze ake hormony. Lebo to moze byt HCG, progesteron, estrogen... Takto tazko "poradit".
@ejuska2586 to ze nevieme...uvidi v utorok ...ja tiez dakedy tym.lekarom nerozumiem 😉
@ejuska2586
Nepovedal my do telefonu ktory hormon len hodnotu a ze normalne byva 2,5 ... Necham sa prekvapit ale test bol biely ....ze mam len prist v utorok rano znovu...😢
@mimiqa
Mne povedz pred 2mesiacami sa nepodarilo ivf..teraz mam nejaku bodku v maternici,neviem ci som tehona alebo sa mam bat choroby...
@sevcikovaanna ahaaa....a preco ivf??? Zeby nakoniec si bola tehu normalne?? Jeej..tak skus este neskor urobit tehu.testy 😉neboj sa nicoho
@mimiqa manzel mal zly spermiogram...a ja mam horsie vajicka...no uvidim necham sa prekvapit po 2 rokoch od potratu by to bol najkrajsi darcek
@sevcikovaanna to verim...poznam velmi dobre...daj vediet ako to dopadlo...hlavne nestresuj a klud bude dobre
Ahojte, prosim, poradte mi. V pondelok mi dosla MS po troch dnoch meskania. MS bola velmi silna a bolestiva. Pred MS ma zacali boliet strasne krize a kazdu chvilku som behala na wcko. Ale kedze prisla ms, tak som myslela, ze budem asi prechladnuta.Testy pred MS mi vychadzali tak, ze som tam videla uplne slabu ciarocku. No v den MS uz nebola poriadne vidiet. Lenze vcera uz mi bolo dost biedne, citim sa byt strasne unavena, bolesti krizov pretrvavaju, tak som si skusila teraz spravit test. A vysiel takto. Co myslite?
@marisse2428 ahojky. Ja tam nič nevidím. Skús vyfotiť aj nejako inak, takto to skresľuje a keď sa na to zadívam, vidím tam čiarok niekoľko. Skús to z toho vytiahnuť a dať na biely podklad.
@marisse2428
@luta13 ahojky. Pozrieš sa na tieto testíky kočke ? 😘
@marisse2428 skúšala
som to aj upraviť a aj do negatívu
to dala, ale nevidím tam nič 😒 ale možno som slepá...

Ahojte,tak z mojich dvoch ciarok je uz tehu knizka. 🙂 akurat teda som pn,lebo mi byva nonstop zle,najhorsie vecer.dostala som aj nejake cipky na nevolnosti tak som zvedava.
@sangre @wewe28 gratulujem k // a nech mate bezproblemove tehu
@val9 @mimiqa vam baby drzim prsty do dalsieho cyklu.