icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

marisse2428
24. nov 2017

@wewe28 budem v to dufat 😃 Ale dakujem za nazor, najradsej by som si spravila digital, zajtra skusim, nech nemusim ciarky pozerat. 🙂

wewe28
24. nov 2017

@marisse2428 tak to dúfam aj ja, že sa mýlim a som ozaj dnes už len slepá 😉 Mne ani po meškaní digi neukázal 😀 Až po 6 dňoch meškania sa ukázal slabý duch.

marisse2428
24. nov 2017

@wewe28 ozaj? A palickovy test ukazal? Ci ani ten nie?

wewe28
24. nov 2017

@marisse2428 do tej doby nie. Testy biele a digi tiež negatívny. Až na ten 6 deň meškania mrchy sa to zlomilo...už som ani nedúfala 😀

marisse2428
24. nov 2017

@wewe28 asi si mala neskorsie ovulaciu, ci? 🙂 A ako daleko si teraz? 🙂

wewe28
24. nov 2017

@marisse2428 pravdepodobne áno. Zatial len tak, že čiarka je už silná a 1.12. idem na prvú kontrolu k Dr. a dúfam, že všetko bude ok. To by som mala byť cca v tom 7tt.

marisse2428
24. nov 2017

@wewe28 aha, si takto na zaciatku 🙂 Tak drzim moc palce!!! 🙏🙂

wewe28
24. nov 2017

@marisse2428 ďakujem a Tebe želám, aby si tam objavila tie vytúžené dve // 😉

luta13
24. nov 2017

@ingba foto z 23.11. stale vidim slabuckych dusikov...To ruzovo-hnede spinenie moze byt zaciatok MS, alebo ak si tehulka, tak sa Ti drobcek zavrtava hlbsie do maternice a preto spinis...Vyckaj zopar dni a uvidis, co bude...Drzim stale palceky 😉

luta13
24. nov 2017

@wilinkaa gratulujem k tehuknizke a prajem, aby sa Ti ulavilo a nevolnosti pominuli...Potom uz len krasne tehu a rastuce brusko 😉

luta13
24. nov 2017

@sevcikovaanna Drzim palce, nech je to tehotenstvo 😉 ...Daj nam potom sem vediet, ako dopadla dalsia kontrola 🙂

luta13
24. nov 2017

@simona_simi kocke idem testik pozriet, vidim na nom dusika...Ty odo mna pohladkaj brusenko 😘

simona_simi
24. nov 2017

@luta13 pohladkám😘 ďakujem pekne. Už čakám na prvé pohyby😍

luta13
24. nov 2017

@marisse2428 na Tvojom teste vidim bud dusika (ak je druha Tebou viditelna ciarka blizsie pri kontrolnej), alebo je to o kusok viac vlavo a to vyzera ako biely kanalik...No jednoznacne skus este jeden test, ci vyjde rovnako...Ak mas moznost skus Lady max test...Ten mne ukazal cisto bielu farbu, ked som tehu nebola...Ak som tehu bola, ukazal //...Drzim palceky, nech aj napriek MS si tehulka, kedze pocity mas stale zvlastne 🙂

luta13
24. nov 2017

@marisse2428 zabudla som fotku, trosku som ju upravila...Ty nazivo vidis aspon dusika ruzoveho?

luta13
24. nov 2017

@simona_simi tak len pekne cakaj 😇❤...Najkrajsie obdobie je pred Tebou, velmi sa tesim s Tebou, ze krasne rastiete...Prajem vam dobru noc, ja uz tiez pomaly pojdem 😘🌜

marisse2428
24. nov 2017

@luta13 dakujem Ti velmi krasne. Ano, myslim, ze je ruzovy. Len to nejde poroadne odfotit a na fotke to tak neukaze. 🙂 Zajtra si spravim tento isty, lebo iny nemam. Ale pojdem do obchodu a skussim kupit aj Lady max teda, chcela by som aj digi, nechce sa mi ciarky hladat. A dakujem este raz za ochotu 🙂

luta13
24. nov 2017

@marisse2428 s digi by som este pockala, kym nebude riadny duch alebo jasne viditelna druha / na testiku...Lady max kupis myslim len v lekarni Dr.max...No na zajtrajsie testovanie drzim palceky, nech je ciarka silnejsia...Dakovat nemusis...Pisem len to, co vidim 😉

sangre
25. nov 2017

@wewe28 no ani nehovorr som.na nervy fakt🙄pocuj a je ti aj dajak zle alebo co ??mna ti vobec prsia nebolia len.su take vacsie inak.nic sem.tam.ma pichne troska v pravo uplne dole nevim ci to.je pohode 😒kazdopadne po vikende uz volam doktorke zatial co mi vychadza cez tu tehu kalkulacku som 4+2

sewie
25. nov 2017

@wilinkaa drz sa tiez som zazila tie nevolnosti a nonstop vracanie semtam pomohli torecan cipky inac noc...preslo to ako zacali prve pohyby 😍a potom uz je to krasne

sangre
25. nov 2017

@marisse2428 ja tam tiez nic nevidim prepac

wewe28
25. nov 2017

@sangre zle mi takto nie je, len trpím migrénami a keď si nemôžem dať tabletku, tak zvraciam. Čiže dva dni som mala také. Prsia ma tiež neboleli, len boli pevnejšie ale posledné 3-4 dni už cítim. Nie je to veľa, ale cítim ich. Jednu noc ma strašne pichalo v boku, no prešlo to. Okrem toho že som straaašne nafučaná, v noci nespím dobre s často chodím cikať, tak sa cítim vlastne dobre. Ja by som podľa aplikácie mala byť 6tt+3. V piatok idem na kontrolu a neviem sa dočkať. Na jednej strane radosť, na druhej pocit strachu či je všetko ako má byť.

wewe28
25. nov 2017

@marisse2428 aj si robila ráno test?

marisse2428
25. nov 2017

@wewe28 ano, vysla ruzova machula 😃Asi chybny

alilka
25. nov 2017

Baby čo poviete?

sangre
25. nov 2017

@wewe28 ano presne viem jak sa citis a ja tym.co som.zazila mam strasne stavy si ani nevies prrdctavit ale presviecam sa otom ze vsetko bude v poriadku ze druhy krat uz nemoze sa stat nic zle ...inak ano.nespavam ani ja velmi zle cez den ani.niesom.dajak unavena ale vnoci dlho zaspavam a malo spim furt som.hore...neboj drzim.palce vsetko bude ok 😘

wewe28
25. nov 2017
wewe28
25. nov 2017

@sangre teraz som v tom móde, že si hovorím že bude všetko ok a o chvíľu sa budem z toho môcť naplno tešiť. A ďakujem, tiež držím ✊🏻.

ikonica
25. nov 2017

@alilka dost tmava foto... ale ja verim ze ste to dali na prvy sup :D

chuchu86
25. nov 2017

@alilka - vidieť tam niečo 😁
Momentálne si natom ako ja, aj ja mám niečo na teste, mrcha mešká už tretí deň.