Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@tamarka9 zmetena som z nej..,😁 raz ju vidím raz nie..bt zatiaľ vyzerá dobre ale to je málo..mala by som byť 7 alebo 8dni po ovu..podľa toho mi to vyznačuje či zadam pozitívny ovu test alebo nie..no už ako bude..tento test som robila včera večer..a dnes ráno som skúsila ovu test ale ten bol slabucky 😊
@chuchu86 ale čosi..boli sme tam raz..dohodli sme sa že po ms nasadíme clostil a pôjdem na to iui keď som tak veľmi chcela..ale mne tá ms už vtedy nedošla..znova som otehotnela..no len zasa zle..8.8 má operovali-odsali plod a zrezali z maternice..až teraz sa môžme opäť snažiť..ale zatiaľ nechcem riešiť lekárov ani nič..ak sa do januára, februára nexadari potom budem riešiť možno clostil opäť keďže vaječník kde mám ešte vajcovod je PCO..možno aj preto som teraz tak neskoro ovulovala..na 27-28dc..bežné mávam také dlhr cykly..zmenila som gynekologickú..obehala si teraz hematologiu a reproimuno či si výsledky dobre keď sa už opäť snažíme..pichanie clexane lebo fraxik mi robil zle..ale žiadne iné lieky neberiem..aj to si budem pichať vždy len od ovu do ms aby som sa neprepichala 😂😂
Ahojte, som cca 3 DPO mám silne bolesti v podbrušku a vaječníkoch dnes strašná bolesť a hlavne prudká aj som vracala čo to môže byť??
@kristina6014 ahoj prepac ale pochybujem.ze by si nieco citila 3DPO prepac len moj nazor a jak vies ze vobec k oplodneniu doslo ?mozno sa milim len mi je to divne😊
@kristina6014 mozno.by to skor mohla.byt ovulacia nemyslis?
@sangre ja nehovorím že som tehotná , ja sa len pýtam čo to môže byť, ovu som už mala, takže to môže hoci čo, ale tehotenstvo určite nie ;)
@kristina6014 aha tak prepac ja som.myslela ze si myslis ze tehotenstvo no.moja kamaratka ked ma ovulaciu ma taketo priznaky ze vracia je jej zle a podobne tak to ma tak napadlo jedna mozna pricina inak neviem
@sevcikovaanna
Áno je tam gratulujem 🙂
@sevcikovaanna ano.je to tam
@veja232 díky za odpoveď , aj ja ho tam vidím, ale ten som si robila pred dvomi dňami poobede v práci a ten čo tam nic nevidím, tak dnes asi z tretieho moču. Inak mám dva dni pred menštruáciou. A ten čo tam je duch som si urobila preto, lebo 5 dní do zadu si po malej potrebe utrela taký krvavý sliz, to bolo tak 8mi deň po ovulke. A som si myslela že mi došiel menzes, ale potom už nič. A dnes ráno zase také ružové a už nič a zas po utretí. Na nohavičkách nič. Tak som zmätená. Že čo sa deje. Inak menzes mám pravidelný 25dňový cyklus. Tak musím počkať a uvidím. Podobné som mala aj v minulom tehu., ale tak tehu neplánujeme, ani som nemyslela na tehotenstvo, kým zo mňa nevyšiel ten sliz. Tak som napätá, či som, alebo nie...

@wewe28 ano aj ja si to hovorim 😍