Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@tyxoe to ma velmi mrzi. Ja som si tym presla minuly aj predminuly mesiac, takze viem ako sa citis. Hlavne sa nevzdavaj hlavu hore a ideme dalej 😉
@monika_akinom je to strašné minulý cyklus neúspešné iui a teraz opäť ale stále sa držím pri splnení asi až ráno to prijde😢
@tyxoe tak vidis, este nie jenic stratene. Drzim paste aby to vyslo
Dobrý deň. Asi 3 týždne dozadu som si začala na sebe všímať tehotenské príznaky (nevoľnosť, výkyvy nálad, výkyvy teploty, nechuť a chuť, zmena farby bradaviek a ich citlivosť, veľmi časté močenie..). Urobila som si test bol negatívny, ďalší som opakovala asi o týždeň, taktiež negatívny, týždeň nato ďalší a druha palička bola slabá. Momentálne som dostala menštruáciu, o týždeň skôr.. Co to môže znamenať? Som alebo nie som tehotná? Som totižto v zahraničí, preto sa pýtam. Styk s priateľom mame nechránený. Ďakujem
@melaniamel123 Po ms by som si spravila nový test. A zaiadila by som sa podľa toho, čo ukáže. Ak Ti znovu príde ms skôr ako v termíne, asi by som navštívila lekára. Možno to bolo biochemické tehotenstvo. Meškala ms, keď si už mala tehotenské príznaky? Tie sa totiž vo väčšine prípadov prejavujú až po vynechaní ms... Môže byť aj výkyv hormónov a to nemusí nutne znamenať tehotenstvo. Môže to byť cysta...ja neviem. Uvidíš po teste.
Žienky hlasim sa po 2 týždňoch, vo štvrtok ma čaká kontrola, hadam srdiečko uz bude vidno. A ja zatiaľ strašne, od rano sa kamošim s 🚾, žalúdok na vode.
ahojte dnes som bola na krv...v piatok bolo hcg 5 a dnes 13...
som tehotna no podla lekara stupa pomalicky :( mam strach
vo stvrtok idem zase na krv
@sevcikovaanna tak držím palce, ozaj to stúpa pomalinky. Ale možno ťažší rozbeh, držím palce.
@monika_akinom je to stratené 1dc oficiálne tak už môžem opäť na iui 😞
@tyxoe to je mi velmi luto 😔 . Dufam, ze ti to tento cyklus vyjde a budes sa moct za chvilu tesit z tehulkovania 😉
@natalie653 - je mi ľúto ale ja nič nevidím 😑
@natalie653
Ahoj ja tam vidim tak velmi slabeho dusika...skus rano este 🙂
@chuchu86 no ono je este asi skoro na testovanie som len 9 dpo tak uvidime neskor 😊
@natalie653 ahoj, nič tam nie je. Skús v deň ms 🙂
@sevcikovaanna ahoj, držím palce dnes, daj vedieť ako si dopadla.
@tonjadabik2, @niky1141997, @sophinka17, @bluebell0412, @petuska86 - zienky, vsetkym sa vam velmi ospravedlnujem, ze som vam neodpisala na vase IP posty, ale nebola som tu uz cca.5-6 dni a dnes, ked vam chcem vsetkym odpisat mi to nejde, neviem, co je s postou, proste napisem spravu, kliknem "odoslat" a nic...Nechapem!!!...Nechcem tu rozpisovat odpovede pre kazdu z vas, snad ma chapete, kedze kazda ste mi pisali sukromne...Prajem vam pekny den a ak mi pojde odpisovat, urcite odpisem dodatocne!...Vsetky sa drzte! 😘 😉
@natalie653 ak je to Pepino test, nalavo vidim slabeho dusika...Urcite testuj za 2-3 dni zas...Drzim palceky, aby si si nasla vytuzene // 😉...Hod zas potom foto, ak budes testovat 🙂
@veja232 krasne babätko, uzasne, ze mu je vidiet v hlavicke mozog, je to neskutocne...Tesim sa s Tebou, ze krasne rastiete a ze vsetko prebieha tak, ako ma...Uzivaj vsetko, lebo rychlo to utecie...Za 2 mesiace budes citit kopanceky uz, to bude naj...Pohladkaj brusko za mna a prajem vam krasny dnik 😘
@veja232 jeeej, krasne miminko😍 Tesim sa s tebou, ze vsetko dobre dopadlo🙂 aj nam sa nase minule otacalo chrbatikom, vobec nechcelo spolupracovat😂 Ja mam poradnu buduci stvrtok, neviem sa dockat. Mozno uz aj uvidime pohlavie kedze minule to bolo bez sance🙂
A inak, odpadla som, ze si uz v 13tt, ja som si stale myslela, ze si tak 7-8😂 Strasne to letiiii. Ako sa citis? Hlava ok?

@sangre tak pre mňa to čakanie je tiež dlhé. Tiež ma objednala za dva týždne. ale neboj, utečie to. ja už len 4 dni a idem na to 😜