Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
Ani len netuším...po tom potrate som ovulku prestala cítiť.Ale poslednú menstruaciu som mala 1.10 ,cyklus je 27 dňový a keksík nechraneny bol 9DC a 22DC,myslela som že som po ovulke....lebo teraz som nechcela ,ten potrat ma zlomil...ale ak by takto motyka vystrelila asi odpadnem od stastia.....predtým sme sa snažili 7mesiacov
Ivusik1111 neviem označovať mená,ale príspevok bola odpoveď na tvoju otázku. 😉
@zvedava_cica
Možno sa Ti len posunula ovulka takze preto taký slabý dusík ... skús este počkať aj keď viem , ze je to tažké 🙂 držím silno pršteky nech Ti to vyjde 🙂
@zuzikboc Nevidim nic.
Ahojte baby..ktoré ste brali fytosoju miesto clostilu,aké dávky ste si dávali?
@alilka jeeej to tak dlho??? ja ho mam len na 7 dni... strasne som spuchla predvcerom tak sme leteli na pohotovost... a vcera na alergo mi dali prednison, tak som to nechcela brat..ale ked musis tak musis... este som stale trosku opuchnuta... ale to asi preto, ze som v prostredi kde su tie alergeny... nemam inu moznost...robia nam kupelnu a to je asi z toho prachu alebo co....
@ikonica no tak dlho..znasala som ho príšerné.. neskutočne som pribrala a priberala až do nedávna..teraz sa mi váha už zastavila ale nešla už dole .bola som zadychana po 3schodoch,bedrové kĺby má nehorázne boleli..myslela som že zjem aj skriňu .tvár sa mi zaoblila ako borsovka..no celé zle..som rada že ho už neberiem..moja už bývalá gynda ho stále do mňa chcela trepať..a bezdôvodne..teraz sme sa začali opäť snažiť tak som bola na hematologii a reproimunologii,na opakované vyšetrenia či musím brať prednison..chvála Bohu nemusím..
Ahojte,
Chcem sa vás opýtať na dr.max testy.
Ako to je možné že po namočení testu, vyjdú 2 krásne viditeľné čiarky a potom zmizne druhá čiarka.
Dá sa veriť tomu testu?
@alilka no ved prave pretoze viem ake divy to s clovekom narobi (kamoska sa nafukla cela a mesiacikovita tvar... ufff dost som baculata v tvari aj bez toho) som ho nechcela brat aj ked mi hematolozka navrhovala, ze ked sa nebude darit, tak to s nim skusime.... ale po tom pasovom opare, kedy bola isto silne znizena imunita, som to odmietla.. ale alergolg povedal, ze by som si to mala dat na par dni...je to len 20tka... a povedal za sa musime pozriet na tu imunitu, lebo pasovy opar u mladeho cloveka naznacuje, ze je nieco zle s imunitou....skusim sa dostat nejako aj na reproimuno ci aj tam nie je problem
Baby, pred pár dňami som sem dala test, na ktorom som ani ja, ani vy nič nevideli... Mrcha mešká už tretí deň a testy sú stále biele. Keby som rátala od posledného mojkania v plodných dňoch, tak je to už 15 dní, ale mojkali sme sa len tak pre radosť aj neskôr, vtedy by to bolo cca 8 dní. Je možné, že sa podarilo až teraz neskôr? Aj keď už som mala tzv. neplodné dni, hlien už bol krémových a ani som necítila, že by bola OVU?
@lenakiss Teraz tak nad tým rozmýšľam, že sme si písali o tom, že sa ovu testami dá zistiť tehu a ja som pridala ovulačný test, na ktorom sa mi ukázala rovnako silná druhá čiarka a na druhý deň už bol biely. To bolo deň po tom druhom mojkani 😳 Žeby bola ozaj ovulka posunutá až tak neskoro? Bol to 23 deň z 26 dňového cyklu 😳 Ale potom by to zodpovedalo špineniu na cca piaty deň (myslela som, že sa rozbieha mrcha) a teraz by som bola len cca 6DPO, aj keď mi už tri dni meškajú... 😍🙏🏻
@ivusik1111 ja keď trochu natočí mobil, tam niečo vidím. Tak nech to je pravda a silnie 🙂
@zvedava_cica to, ze si prisla o babätko mi je luto...Na testiku vidim ducha druhej /, silno drzim palceky, aby krasne silnel a Ty si si uzila zdrave tehulkovanie do porodu 🙂...Boh s vami! 🙏

Kočky, vidíte tam niečo? Dnes mala prísť MS, ale zatiaľ nič a ani nič nenasvedčuje, že by sa chystala. Už asi týždeň ma bolia prsia a posledné dva dni mám zväčšené a stmavnuté dvorce okolo bradaviek. Som cca 13 DPO, celkovo 27DC pri 24-26 dňových cykloch.