Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@ivusik1111 pekná halucinácia 😁😁
Ahojte,tak môj test s dusikom bol iba omyl...dostala som menstruaciu i ked na 5deň meškania.No neviem čo to bolo ale je to divne.Píšete že posunutie ovulacie,chcem sa opýtať čo to spôsobí? Môže sa mi zmeniť cyklus po potrate?Ďakujem
Tak nakoniec z toho nič nieje 😔 Na štvrtý deň meškania sa spustila mrcha, ale taká silná a bolestivá, akú som už dlho nemala 😛 Ťa skúšame ďalej 🙃
@zuzikboc
@zvedava_cica zienky, je mi luto, ze MS prisla...Obom vam prajem, nech sa vam zadari v tomto zazracnom vianocnom mesiaci...Boh vas zehnaj! 🙏😉
@luta13 ďakujeeeeme,a verím že Boh si prestane robiť prču...a dá dieťa TOMU kto chce,nie TOMU kto ho nechcel....nerozumiem jeho humoru....😕
@zvedava_cica nechcem Ti kazat, co je spravne a co nie, no ak v Boha veris, neruhaj sa, ale silno ho pros o pozehnanie!...Ja som sa takto naprosila a splnilo sa mi, ze som zostala tehulka...Aj ked to netrvalo cele dlho, za to dakujem hlavne Bohu a verim, ze ma vypocul...Som katolicka, nie zaryta - do kostola nechodim, kedze byvam mimo SK a prd im tam rozumiem...Ale co sa tyka tuzby po babätku, tak tu svoju som obetovala Jemu, vypocul ma a pozehnal...Mesiac som sa k nemu modlila kazdy den so slzami v ociach, pretoze moja tuzba bola taka silna, ako nikdy nic dovtedy...Mm nechcel dieta a tak daval pozor...Jedneho dna ma prekvapil a dal do mna vsetko...Dakovala som Bohu za to, ze ma vypocul, nech mm tiez na babätku so mnou spolupracuje...Takze zas moj pribeh mnou uz tu otrepany, ale snad Ti Boh pomoze splnit aj Tebe Tvoju silnu tuzbu...Ja Ti to prajem zo ❤, nech je to coskoro 😉
@zvedava_cica toto si vôbec nie pekne napísala,že Boh si robí prcu..Boh robí len to čo vieme že zvládneme..neviem či poznáš môj doterajší pribeh..prišla som už o 7 malých anjelov a vôbec to nieje ľahká cesta..ale nikdy by ma nenapadlo sa na to takto pozerať..som veriaca a tiež žiadna fanaticka..modlím sa m,chodím do kostola,tiež mám obdobie,že musím Boha prosiť o silu,aby som sa dokázala modliť a prijať všetko tak ako je..možno raz na to prídeme,prečo sa nám deje to čo sa deje..a možno na to nikdy neprídeme..ale zazlievať mj to nebudem. Jedine čo budem je,že budem stále veriť že nás Boh obdarujte najkrajšim darom..bez pomyslenia na to,že to čo robí je "humor". 😊 Ja len toľko..viem že toto je téma na xy strán..ale netreba sa vzdávať 😉
@luta13 a @alilka .Kočky asi som to napísala zle,keď ste ma tak v negatívnom pochopili a v dobrom zvozili....Milujem Boha a aj jeho rozhodnutia a mám s ním vzťah úprimný a nikdy by som sa nechcela rúhať...Neviem to vysvetliť ale preto som napísala že si robí prču,pretože.....viac ako 14 rokov robím na zachranke,vidím naše spoluobcanky....26 ročná 10te dieťa,z toho 8 v domove....pôrody do vedra a mnoho iných kuriozit s čím vás nechcem zaťažovať...robím veci ktoré ma s Bohom blízko spájajú a verte alebo nie prosím a modlim sa veľa...a keď sa po potratoch snažím zabudnúť na tehotenstvo,zrazu mi začnú meškať...duch na ceste,človek začne dúfať....a aj tak prídu...možno mi s tým chce niečo povedať ale prišlo mi to tak že si zo mňa uťahuje...a nie v zlom.
@ja17ay podľa mňa si tehulo,ja určite vidím ducha,držím palceky...ukazujeee sa tam niečo!
@zvedava_cica
Ďakujem za názor 😊, uvidíme o niekoľko dní. Toto fórum som precitalaod prvej strán y az po poslednú, tvoj príbeh som tu tiež sledovala....a častokrát som mala pri ňom husiu kože, držím ti palce, ja som mala pred 3.5 rokom konizaciu hrčka maternice ( kvôli rakovine krcka) a to som myslela, že už nikdy dieťa mať nebudem, mesiac na to som otehotnela a dnes ma 2,5 roka. Takže nestrácaj nádej. 😙❤

@chuchu86 ja som mala Lady max test 2x v zivote...Raz ked som tehu nebola - vtedy bol snehobiely, ziadny naznak dusika, nic!...Ked som tehu bola, ukazal mi krasne // 4 dni po meskani MS 😉...Nestalo sa mi, zeby mi ciarka zmizla 😵