icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

zvedava_cica
5. dec 2017

@ivusik1111 ahoj,môže byť a nemusí....keby si nenapísala že rozmočene,poviem že je to jasné tehotenstvo. Ja si myslím že je to veľmi nádejné....😉 👍

qwert77
5. dec 2017

Baby, sledujem vás ale ešte som neprispela. No dnes mi vyšiel takýto výsledok, ms mám dostať až o 5 dní. Sníva sa mi alebo tam sú naozaj dve // ? O bábätko sme sa snažili dva mesiace, tento mesiac som pila prvý krát aj alchemilku... Žeby pomohla?

chuchu86
5. dec 2017

@qwert77- ja tam vidím krásnu druhú čiarku
Gratulujem 😉

val9
5. dec 2017

@zahramichaela Ahoj nevidím tam zatiaľ nič..ale určite počkaj pár dni a testu zasa ..ono asi najlepšie je vydržať do "nepríchodu" ms 😉

zahramichaela
Autor odpoveď zmazal
ankare
5. dec 2017

@qwert77 gratulujem!

mimiqa
5. dec 2017

@qwert77 nadherna ciarka🤗

zvedava_cica
5. dec 2017

@qwert77 gratulujeme,babenko 😍 je v brušku a prajeme aby v zdraví rástlo...🙏

zvedava_cica
5. dec 2017

@ja17ay Dakujem za podporu....😘

zvedava_cica
5. dec 2017

@ivusik1111 vyskúšaj si aj druhý test,a pridaj foto potom,pokukame to....ale podľa mňa je to čiara jak svet

ja17ay
5. dec 2017

@ivusik1111
Podľa mňa je to pozitívny test, teraz, keď už ako tak "uschol" je tam čiarka stále? Malo by to tam zostat 😉

ja17ay
5. dec 2017

@qwert77
Jej, na 5 dní pred ms ju máš krásne viditeľnú. Držím palce 😊

ivusik1111
5. dec 2017

@zvedava_cica
Ďakujem uvidim počkám este ... snáď máš pravdu ...len sa mi nepáči ze je taký flakaty

ivusik1111
5. dec 2017

@ja17ay
Áno je tam stále aj po uschnuti 🙂 uvidime no skúsim o 2 dni další 🙂

qwert77
5. dec 2017

@ja17ay
@mimiqa
@zvedava_cica
@ankare
@chuchu86 ďakujem baby 😃. Som milo prekvapená, dúfam že ms v nedeľu nepríde. Aj pri prvom mi ukázal test už 6 dní pred ms. Až teraz mi došlo prečo mi je už tri dni zima a v podbrušku pobolieva. Inak ešte nič. Ak všetko dobre dopadne pribudne k nám ďalšie augustovciatko s dvojročným rozdielom 😃

zvedava_cica
5. dec 2017

@qwert77 teším sa,dufajme že nepríde...daj vedieť.

kaki221
5. dec 2017

@qwert77 gratulujem😉toto už je pekne viditeľná čiarka,a ms už isto nepríde😃

sewie
5. dec 2017

@qwert77 jeeej gratulujem kraasna ciarka, mala som rovnaku ciarku 5 dni pred ms a uz mam 15mesacneho dubacika pri sebe 😊😊

ivusik1111
5. dec 2017

Baby co myslite ? Nedalo mi to tak som poslala muža do lekárne kúpiť test 😀. Nejaká značka Livsane , prvýkrát som ho videla ...

ja17ay
5. dec 2017

@ivusik1111
Skús ešte prosím dať neupravenu fotku ( nie ČB) ....no aj tak to vyzerá na pozitívny test 😉. Črtá sa tam pekne druhá čiarka!

ivusik1111
5. dec 2017
ja17ay
5. dec 2017

@ivusik1111
Dovolila som si tuto poslednu fotku dať na negatív ( snáď nevadi) a ešte som si ju trošku zaostrila....
Po úprave tej tvojej druhej fotky tam nič nevidím, no na tej prvej, ktorú si dala okolo19:40 som videla.
Tak neviem.... 😣.
Zatiaľ by som počkala a skúsila hneď z ranného mocu zajtra 👍....
Už ti ms mešká?
Alebo.... nech skúsiš porovnať zienky tu " ostrielanejsie " ❤

ivusik1111
5. dec 2017

@ja17ay
Naživo ju vidím ale nejde mi to dobre odfotiť ... každopádne uvidím lebo veľakrát sa mi to tak stalo ze bol dusík s nič z toho :(

ja17ay
Autor odpoveď zmazal
ja17ay
5. dec 2017

@ivusik1111
Zlú fotku mi odoslalo.... táto je zo včera 😀

monika_akinom
5. dec 2017

@ja17ay jeejo, a ako ich pekne uz vidno. To si kolko DPO ked mas este 8 dni do mrchy??
Ja som dnes 7 DPO, ale test biely ako lalia, tiez cakam a sa neviem dockat 😝 to by bol najkrajsi darcek pod stromcek

ja17ay
5. dec 2017

@monika_akinom
Neviem presne koľko DPO, toto som až tak nasledovala nikdy.... ale keďže som nemala vždy ovu okolo 14DC tak dnes som asi 8dpo 😀? Ale ja som zas strašne strašne človek typu "tvor nedockavy 😁" tak len skúšam.... No ešte 7 dní do ms je veľmi skoro. To viem. Preto skúsim najskôr asi o 4-6dni ďalšie testy. Snáď vydržím. Nemám čo stratiť. Keď to tam je (a ma byt) , tak je......... keď nieje , tak nebude silnieť a ideme dalej. ❤

zvedava_cica
5. dec 2017

@ivusik1111 ahoj,nezdá sa mi....bielo....ale keď si v mobile trošku priblížim ako by som ju videla....ešte vydrž,mám pocit že sa ukáže,neviem prečo.

zvedava_cica
5. dec 2017

@ja17ay juuuj ty si už jasná...ja som mala takú už po meškani ímenzesu ,2 dni....😉

chuchu86
6. dec 2017

Ahojte Babi,
Mali ste niektorá z vás citlivé prsia počas ms?
Pred ms mám citlivé až bolestivé prsia ale teraz to mám aj počas ms.