Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@ivusik1111 ahoj, ja tam nič nevidím.
@ivusik1111 Tiež nevidím nič.
@ivusik1111
Hľadám , hľadám.... No keď si to priblizim tak sa mi to rozmaze, nevidím nič 😣
@ivusik1111 lepšia foto sa ti nedá spraviť? ja na ntb vidím niečo ale neviem či to je kanálik alebo nie, .. 😕
@ivusik1111 ahoj,no rozmazaná foto riadne skus lepšiu fotku.Vidieť niečo,len ci je to kanalik,či čiarka,daj lepšiu fotku
@ivusik1111 noooo na tejto vidím ducha 😊. Pekne. Koľko dní ti mešká ms? Alebo ešte nemeška? Tak to vyzerá nádejne 👍
@ivusik1111 na tej poslednej niečo vidím 🙂
@ivusik1111 na tej poslednej je minidušik 🙏
@ivusik1111 nechcem byť hnusná. Ale to fakt toto??🙊🙊 Ozaj krajšia fotí nebola!?ako na wc zo stiahnutymi spodkami 🙈🙈
@ivusik1111 áno vidím na tej druhej minidusika,držím palce nech to riadne silnie 😉
@alilka čo si ty nevšímas...mňa to ani netrklo, veď čo tam po gatoch,je tam asi duch,bejby na ceste, však v tom strese z testovania si to kocka možno ani nevšimla 😁
@tamarka9
Ďakujem pekne snáď bude silnieť ... a áno nevšimla úplne mi to nejako vypadlo ze to takto fórom a je mi to blbe ... ale tak niektorí ľudia riešia aj takéto veci ... co už ...
@ivusik1111 Ale nevadí 😉 Veď to len medzi nami babami🤗 Uprav foto a hotovo 👍Aj ja tam vidím slabú ciarocku, držím ✊✊
@katyk22
Áno jasne duch tam je ☺️ Gratulujem nech silnie 😘

@chuchu86 ja to mám teraz tak..a to som už po ms 7dc..brutálne ma bolia a ja nechápem prečo..vždy keď sa ms spustila bolesť prešla..,🤔