Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@ivusik1111 Gratulujem už je pekne vidieť
@sandy152
Nemám skúsenosť ale ja tam vidím druhu čiarocku 🙂 nech silnie 🙂
@sandy152 aj u teba je vidieť,ale taký do siva...no uvidime ako.budú silniet.A nemám ja skusenosti s nim
@zvedava_cica
Ďakujem snáď to vyjde 🙏
@ivusik1111
@zvedava_cica na fotke je do siva ale ja ju vidim ruzovu a hlavne ju vidiet hned nemusim ju hladat, pritom mam doma aj lady max ale myslela som, ze mi 8dpo nic neukaze este tak som ho nechcela pouzit zbytocne 🙈
@sandy152
Dala som Ti ho do negatívu vidieť // 🙂
@ivusik1111 dakujem 🙂 aj kanalik by tak ukazalo?
@zvedava_cica
Myslis ze by mi digi test už ukázal alebo mám počkať ? Zajtra by mala byt ms teda dúfam ze nie ❤️
@sandy152
Nie aspoň mne nikdy kanalik neukázalo v negatíve ... skús ho podsvietit baterkou či tam je farba
@ivusik1111 zle to vidno ale asi je
@ivusik1111 máš to tam ružové, pekne to vidno. Gratulujem, podľa mňa ms nečakaj 👍😊
@sandy152 ja som s tymito testami spokojna, nemala som nikdy problem, a vidim pekneho dusika. Gratulujem, drzim palce aby silnela 🙂
@ivusik1111 je silnejsia tie predtym som musela velmi hladat!!!! Drzim palce aby krasne silnela. Mne digi stale ukazal na Ca 11 dpo.
Ja tiez dnes skusila som 8dpo a nic
@ivusik1111 dnesne ovu a tehu😑
@hennyinnsbruck
Mne sa na tom tehu niečo marí a už len vďaka takémuto ovu testu podľa mna je dost silný ... ja som dnes 10DPO a na 8 som na teste nemala nič ... takze nezúfaj
@ivusik1111 uvidim veru ale necitim ze by som bola. Ani prsia nebolia Ani nic (2x som bola tehu a zakazdym prsia boleli) ale sak uvidim testnem o 2 dni.
@ivusik1111 áno je určite silnejšia 👏 ale ak ti môžem poradiť,zo začiatku stúpa hcg pomaly,netestuj každý deň,lebo ťa to znervózňuje. Teraz to ber tak,že veru niečo sa deje,vyzerá to nadejne. Ak máš zajtra dostať ms,počkaj tak dva tri dni po nej a potom urob digi. Lebo porovnávanie čiarok po jednom,dvoch dňoch či silnejú alebo nie je fakt stres,teraz hladkaj bruško,nech sa baby u teba zapáči a v nedeľu ráno si spravte prekvapenie 😉
@tamarka9
No snáď budes mat pravdu a budeme mat ten najkrajší darček pod stromček a dcérka dostane bračeka alebo sestričku 🙂
@ivusik1111 no zatiaľ to tak veru vyzerá. Teším sa na digi 😉
@ivusik1111 a aké náš príznaky? Koľko meškajú?Ako sa cítiš?
@hennyinnsbruck 8 dponje strašne skoro,ale ten ovu celkom pekne silnie. Tak verím že o pár dní bude takto aj tehu vyzerať 😊
@ivusik1111 Ešte si nerob test digi,teraz som si prečítala že zajtra má byt menzes,ten si uroob až v nedeľu.Myslím si potichučky že budeš dvojnásobná maminka....teším sa s tebou.Ako dlho ste sa snažili?
@zvedava_cica
Asi veru počkám nie je najsilnejší ... no ja som v júli potratila v 22 tt chlapčeka ... 3 mesiace sme nemohli a podarilo sa na prvýkrát 😀Tak dúfam ze bude všetko ok ,.. budem sa báť teraz celé tehu ale verím ze ak som tehotná tak bude všetko ok
@zvedava_cica
Už skoro týžden ma strašne bolia kríze a pobolieva ma v podbrušku ako na ms ... inak nič
@tamarka9 hadam hej
😊

@ivusik1111 juuu dakujem 😊😊😊 bodaj by 🙂 ale aj tak sa mi nechce tomu verit kedze som priblizne v strede cyklu 🤐 posledny ms som mala 18.11.2017 a dalsi mam dostat az okolo 18.12. je to vobec mozne aby mi vysiel dusik? Je pravda ze minuly mesiac som mala iba 3 dnovy ms namiesto 4 dnoveho :D