Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@ja17ay
Ďakujem krásne ❤️🙏Nemôžem tomu stále uveriť 🙂 asi nám naozaj poslal maličký z nebicka za seba náhradu až je to neuveriteľne lebo včera som mala mat termín pôrodu . Verím ze bude všetko ok a čakám na pozitívne správy od teba
@sandy152 aha.... Už chápem. Ja s mojou povahou by som ráno o 7.00 volala dr hneď, s tým, že som mala pozitívny test, .... Už to teraz asi vydrz. Usad sa pohodlne na gauč , dobre sa skús vyspať a rano atakuj dr telefónom 😊 alebo osobne. A je to tam, toho sa neboj.... oddychuj a zajtra je tvoj deň 😉
@ivusik1111 ja dam tak cez víkend najskôr avízo, ako to pokračuje....
Dnes som tri krát pri pohľade na tie vaše testy držala aj ja svoje, že ich "ocikam " , ale nie... mám čas 😁😁.
Až mám husiu kožu keď čítam tvoju správu, že si mala mať TP. Ber to tak, že to nie je náhrada, je to dar a o to krajši, keď to rodinke oznámis na "Ježiška" ❤❤❤
@ivusik1111 aj ja som mala mat na mikulasa termin teraz sme uz 6tt tiez som.na to myslela ze nasa mala nam poslala nahradu za seba 😍
@sangre
Až je to neuveriteľne však? Fakt to asi nie je iba tak a boh nám poslal pod stromček ten najkrajší darček ❤️Gratulujem 🙂 už si bola u lekára ?
@ivusik1111
@sandy152 kočky wau je to úplne jasné......šetriť sa ,šetriť sa,šetriť sa......tešíme sa veľmi 🙏 ❤
@ivusik1111 iste to tam hore maličký zariadil
@ivusik1111 este nie sak som.jak na ihlach tiez mam strach strasny ze aby bolo vsetko v poriadku dala ma na utorok 12.12.a ty ??
@ivusik1111 ja naozaj verim.tomu ze ked zena zazije takuto traumu tak ze ozaj mame asi takeho strazneho anjela nad sebou aby sme to zvladli a boli silne a vzdy ten nas anjelik.potom.posle za seba nahradu aj ked ta to trapi ze proste nieje to ten prvy ale iny ale predca a zacneme sa uz na to inak zas pozerat a tesime sa 😍
@ivusik1111 sa smejem na tebe, zlatá 😁 tak vidíš,že je to tam,už len užívať,aj keď viem,že je to ťažké,ja som po 4 ma,ale od začiatku si nič zle nepripúšťam. Držím palce!
@sandy152 no tomje ozaj mega čiara na to,že si len 8dpo, krásna, gratulujem 😊
@tamarka9
Prečo sa smejes ? 😀Bude všetko v poriadku musíme tomu veriť ❤️
@sangre
Ja este neviem :( teraz som podľa kalkulačky 4+1 ... môj gyn robí len pondelky .. ja zajtra odchádzam z Ba a prídem až 25 po Vianociach :( takze to vidím až po novom roku :(
@ivusik1111 tak to budes uz aj 8/9tt no mna by vystrelo dovtedy 😂😂a tak snad bude vsetko oki drzim.palce
@sangre
No dúfam aj ja :( tak blbo vyšlo ze on robí pondelky a su tam sviatky akurát ... daj potom vediet co u lekara ❤️
@ja17ay Dakujem krasne za podporu ❤ tak volala som rano gyn kvôli tomu fraxiparinu a povedal mi aby som hned prisla na krv ze to pozrieme aj z krvi a ked bude pozitivny výsledok hned si zacnem pichat. A rovno ma uz aj objednal na vysetrenie 18.12. tak dufam, ze bude vsetko v poriadku a nieco aj uvidíme 🙂

@sandy152
Krásne dve //, žiadny duch na 8 dpo krása. Ten fraxikom čo píšeš je to ako? Tomu nerozumiem....