Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@zahramichaela testovala si este po tom, co si sem pridala 5.12. testik?...Ci prisla MS?
@zahramichaela no to mi je luto...Prajem vela uspechu v tomto vianocnom case, snad Ta Panbozko pozehna a Ty si najdes v Januari krasne // na testiku...Drzim palceky 😉
@sangre
@ivusik1111 obe ste boli v istom case pozehnane od Boha a vasi anjelikovia vam poslali z Nebicka do vasich brusiek svojich surodencov! 😇 ...Silno verim, ze tentokrat to obe dotiahnete do uspesneho konca - inak to ani byt nemoze ❤ ...Obom vam prajem vela pohodicky a vela pozitivnej energie a usmevy na tvarach...Vsetko dopadne tak, ako ma a vy si budete v naruci drzat svoje vysnivane a zdravucke babätka 👶👶...Prajem vam to zo ❤
@luta13
Ďakujem krásne ❤️Si žena s veľkým srdiečkom ... všetky nás tu vieš tak povzbudiť , poradiť , ďakujeme za Teba ze Ta tu mame 😘
@ivusik1111 presne tak pripajam.sa k tymto slovam ❤❤ ak mozem 😊😇😘
@ivusik1111
@sangre Dakujem vam zienky 😉 ...No neprehanajte to, som obycajna smrtelnicka ako vy a robim milion chyb denne - hlavne, ked ma moj starsi syn riadne naserie, tak viem byt na neho nie najmilsia 🙄
@luta13
Áno ale ty nás stále vieš tak povzbudiť ... myslim si ze hovorím za všetky baby co sú na tomto fóre , pretože aj keď tu niesi pár dni tak potom každej jednej odpises poradis ... sú naozaj žena s obrovským ❤️Ďakujeme ☺️😘
@sangre
Cakame na správy od lekara ❤️Všetko dopadne na 1 uvidis ❤️
@ivusik1111
@luta13 kocky srdiecko nam bije ako zvon😍❤🤗
@sangre jeeej gratulujem a drzim silno palce!:* v ktorom tt si, ze je to uz tak pekne vidno?
@sophinka17 dakujem krasne 6+5tt

@ja17ay je mi luto, ze MS prisla ☹...Tiez sa mi na Tvojom teste nieco marilo...Prajem Ti, nech sa vam v tento zazracny vianocny cas zadari a v Januari nech si najdes svoje vysnivane //...A nech je to ruzova, tak ako si po 2 chlapcoch prajete 😉...Boh Ta zehnaj! 🙏