Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@luta13 kúpim si tesne pred MS ... videla si moje testy z minulého mesiaca a tie boli z lekárne a mali tak isto duchov ...podľa mňa nezáleží od toho odkial test je ... ked nepríde mrcha tak si kupim digi a budeme na 100% 😉 nenamotávam sa tieto, lebo sklamanie z minulého mesiaca mi stačilo 🙏
@luta13
@val9 nie to nevravím že záleží odkial je..ale ja ich mám doma tiež a minulý mesiac toto robila..jedna známa to isté..a súdim aj podľa toho čo vidím tu..keďže je teraz veľké "boom" s týmito testami 😁 nevravím že nemôžeš byť tehu..to nie..ale už len keď to vezmeš že máš mať ms o 7dni tak si potom koľko po ovulke..5-6-7 dní?to test ani nezachyti 😉😁
@luta13 dakujem krasne, asi bola teda ovu skor.. staci ist Dr. az po Vianociach? 🙂
Inak baby ktoré testy odporúčate? Iba tak pre zaujímavosť. Ponorné alebo do prúdu? Ci to je jedno?príp.znacku 😉
@ivusik1111
Ahojky, áno rozbehla sa , tak skúsime tento mesiac. Testy mám nakúpené 😁, tak o pár týždňov budem snad skúšať , aj mi to testovanie chyba 😁😁😁.
@alilka pozri moje testy ale ešte som nestupla to sa uvidí tak cca o 2 dní čo a ako či pojdem hore ako ty ubteba to je jasné http://www.fertilityfriend.com/home/kudusko
@alilka no asi ti dobre uribila ja ked som ju brala som mala mega palice a prd z toho aj minuly cyklus som mala mega aprd z toho tak uvidime ja som zacala s detoxom beriem mlady jacemn aj chlorelu so spirulinou na detox aj koli chudnutiu a dole mam 11kg chvalalbohu takze podla tymi kilami ze som schudla som si to asi napravila cykluspredtym som mavala bezne na 14 dc ovu ale ako som pribrala bola az na 22-23dc
@kudusko
@alilka no moje zlaté my si môžeme ruky podať 😄😄 tie naše tela si z nás robia iné srandy 😂 Ja som zvedavá, akú bt budeš mat ďalej @alilka , možno si nevystihla ovu testami vrchol 🤔 A robíš stále ešte testy?
Zlatíčko moje @kudusko a na teba som tiež zvedavá, tvoje testy poznám dôverne 😄😄, naozaj som zvedavá čo bude ďalej, dnes si kolky deň cyklu?

@val9 môj muž má 18. Tridsiatku, bol by to krásny darček. Vydržím teda. Cez víkend oslavujeme u svokrovcov čiže nebude čas na to ani myslieť 🙂