Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@zuzana92521 ahoj, no ja by som ešte počkala do zajtra, či príde ms, alebo prečkaj víkend a potom skús dr, keďže na testoch nie je nič vidno, možno v tom bude "pes zakopany" , alebo len posunutý cyklus. Výtok môže znamenať čokoľvek, je veľa dôvodov, aj tehotenstvo je jedným z nich, ale to by test už asi ukazal
@zuzana92521 nooooo daco tam vidim...no pockaj vikend 😉
@zuzana92521 ja som to tiež tak mala a prvý duch sa mi ukázal až 6 dní po meškaní mrchy. Ovulácia bola asi posunutá. Takže šanca tu stále je 😉
@wewe28 ja by som sa len veľmi čudovala kebyže je to naozaj tak ze som tehu, lebo tento mesiac sme na seba s mužom našli čas len 2x aj to po menzese, potom som mala zápal močový h ciest skoro dva tyzdne.. Ale ATB som nebrala, len čaje som pila.. Možno aj skrz toho mi meškajú
@zuzana92521 tak ono možné je všetko...hlavne keď to človek najmenej čaká. Ale ak si bola chorá, je to možná príčina meškania. Asi neostáva nič iné ako čakať 😏
@wewe28 ja viem, ved toto mne cyklus hapruje od kedy si pamätám, ale vždy som mala najdlhší cyklus 29 dní... Tak ja už neviem. Ani dnes stopy po menzese, dokonca len mierna bolesť v podbrušku a napnuté prsia, ale to mam bežné pred MS tak uvidíme do zajtra.. Dnes si pre istotu kúpim test ešte keď náhodou by ani dnes neprišli
@zuzana92521 mňa jeden deň tak strašne bolelo podbruško, že som bola istá že do rána príde mrcha...a ona neprišla. Na druhý deň ani mrcha, ani bolesti. Ale ako som písala, až 6 deň po meškaní sa mi objavil prvý slabý duch. Do tej doby testy biele ako sneh.Budě každopádne držať palce, aby si aj ty dostala ten najkrajší vianočný darček 🎄🎁
Ahojte kočky,veľmi to sem nepatrí ale potrebujem radu.Mám mykozu ako svet,najskôr močové cesty a teraz mykoza...nemala som to.od strednej a to je už 13rokov.....poraďte čo na to....čo vám zaberá....ďakujem
@zvedava_cica
Ahoj ... ja som mala asi pred dvoma mesiacmi .. zabral mi canesten GYN combi , obsahuje to 1 čipok ktorý sa vyrovná 6 cipkom a vaginalny krém 🙂 snáď pomôže ☺️
@ivusik1111 ahoj a ďakujem idem rovno lekáreň....to je hrôza,už som aj zabudla že to existujú 😒
@zvedava_cica
Za malo 🙂 dúfam ze zaberie ... mykoza je hnus .. 😒
Ahojte....keďže nám to v novembri nevyšlo, dúfam, že december hlavne. Dnes nad naším domom leteli dva bociany a silno "spievali" ... A o pol hodinku keď so prasila koberčeky tak mi na ruku skočil maly pavučik 🕷 (Ja inak pavuky neznášam), ale snáď mi prinesú šťastie. 😊
Dufam, ze december klapne.... tam je preklep 😊💞

@sangre no podľa kalendára až 21.,ale myslím že som mala skôr ovulaciu takže v pondelok cca. 😉 uvidíme. Ale ani ma prsia nebolia, nič. Len brucho. A príšerne ma svrbia bradavky 😀