Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@ivusik1111 ďakujem, len mám nutkanie mu to dať už dnes večer, keď tá nedeľa je taaaaaak ďaleko 😂
@0507 aj ja som dnes 11dpo ..a test biely ..kedy ides zasa skusat?🙂
@catallea
Ale to už vydrzis keď si už toľko vydržala 🙂 už si bola u lekara ?
Ešte nie, ale dnes som mu volala, dosť má trápi nádcha, tak som pýtala rady, čo brať a tak. Len dúfam, že to drobec somnou vydrží 🙏 lebo naposledy presne tie iste príznaky a v 10 tt MA.
@ivusik1111 to bolo pre teba
@nataliaen11 mam doma dost testov, asi ma to uz zajtra bude lakat 😉
@catallea
Ja mám tiež nádchu tak dúfam ze všetko bude ok :( pijem iba čaj a vítamin C nič viac :( ja som bola včera u lekara lebo som spinila ale na sone videl este len vak gestacny tak dúfam ze je to ok
@bibuska2
Ja vidím na oboch dusíka 🙂
@ivusik1111 no nádcha už pomaly ale isto ustupuje, už som sa aj konečne vyspala. Mne lekár odporučil brať oscillococcinum, že vôbec drobcovi neublíži, piť min 2 l čaju a že cesnak je tiež veľmi prospešný.
Nabudúce keď pojdeš na kontrolu všetko bude OK, uvidíš, možno si mala len ovulku posunutú, preto nič nevidel.
@zuzana92521 tak ako, dostala si MS, ci neprisla vobec uz?...na Tvojom teste z 15.12. vidim slabuckeho dusika - na spodnej foto vidiet lepsie...Daj vediet, ci si odvtedy este testovala...Drzim palceky 😉
@marisse2428 ahoj, "malicka gulicka" je nadherna, tesim sa s Tebou a prajem zdrave tehulkovanie nadalej...Kedy mas ist najblizsie na kontrolu?...Daj vediet, ak tu budes...Prajem krasny dnik 😉
@catallea
Bol tak gestacny vak povedal ze to je dôležité ale nič viac .. ovu som mala posunutú o týžden to viem lebo som sa sledovala tak snáď to bude ok ... mne je dnes este horšie ako včera :(
@ivusik1111 hlavu hore moja zlata!...Vsetko bude v poriadku, hlavne klud a poztivne mysli...Posielam Ti vela dobrej nalady...Nemysli na zle a zahraj sa s dcerkou, urcite prides na ine myslienky...Ver babätku svojmu a vsetko bude fajn...Na dalsej kontrole bud viac vidiet...Dolezite je, ze gestacny vak je tam, ostatne sa ukaze neskor...Nebola si predsa pozehnana len tak, za nic, pre nic 😉...Prajem Ti krasny dnik a kopec usmevu na tvari ❤
@ivusik1111 to ma marzí, máš aj teplotu? Ja som mala najvyššiu 37,3, Dr. povedal, že to je v norme.
@luta13
Ďakujem Ti moja za povzbudivé slova ❤️. Hladkaj bruško rozprávam sa s bábätkom a verím , ze bude všetko v poriadku ... musí a bude ❤️

@catallea
Kraaaane ❤️😘 Škoda ze ja som nevydržala tiež 🙂 bude mat ten najkrajší vianočný darček 😍