Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@nikolet1234 ja tam tiež vidím druhú čiarku a pekne ružovo sfarbenú 😉
@ivusik1111 veď toto bolo to tam vidieť...sakra ďalší až v nedeľu na štedrý deň budem robiť musím vydržať 😔 snáď sa niečo objaví v utorok by mala dôjsť mrcha
@tyxoe
Držím moja silno prsty nech Ti to vyjde ❤️🙏 Daj potom vediet sko si dopadla ☺️
Baby to uhniezdenie vajicka niektoru bolelo?
Mna teraz tak strasne zabolala maternica v jednom bode...
Ak to bolo uhniezdenie, tak to sa mi tam rovno zahryzlo 🙂
@star2017
Mna pri dcére keď som ju čakala tak v čase uhniezdovania ma trikrát silno pichlo v maternici ...
@ivusik1111
@sangre ďakujem žienky...😔 Ako čo vám poviem už dúfam aj nedufam za tie roky som si prešla už asi hocičím a nic😢
@tyxoe
A co nie je v poriadku alebo co sa vlastne deje , ze sa nevadí ? Ak sa smiem opýtať :(
@ivusik1111 už s jedným vaječníkom ale inak všetko funguje ako má až na protilátky ale inak 4 roky a stále nič😔
@tyxoe
Neboj všetko je, ako ma byt a uvidis ze sa dočkas svojho vytúženého bábätka ❤️. Ja viem , aké to je keď strašne túžiš po bábätku a študuješ a skúmas testy či tam niečo nie je ale ver , ze všetko zle je na niečo dobre a aj ty budes šťastnou maminkou 🙏❤️
@ivusik1111 ďakujem moja som rada že sa tu nájdu aj také mamičky čo to neodcudzuju a chápu že bohužiaľ chceme si aj mi nájsť čiastočku ďakujem
@tyxoe tu by ta nemal nikto odsudzovať...A ak hej, tak by tu nemal byť. Tu ide o podporu, radu, niekedy pri testovaní o "druhé oči " čo ti poradia. Treba sa nad takými komentárom usmiať a hodiť to za hlavu. Zajtra sa s
@ivusik1111 budeme tešiť na tvoj test a nové správy 👍😊.
Do času tvojej ms je ešte niekoľko dní, takže ti veľmi držíme päste 🤛
@nikolet1234 paráda...oproti včerajšiemu je to riadny skok. Krásny ružový 👍.
Už len nech takto silnie ;)
@nikolet1234 to bude ! 😊mešká ti už ms, či nie? Lebo je krásne viditeľný 👍
Meška mi 13dni 🙂
Ale tak ja som mala nepravidelnu MS
@nikolet1234 no je to jasné , budete mať krásne Vianoce 🎅🎁🎄😊
Tie najkrajšie :* 🙂
@ja17ay
😀😀😀 ďakujem ale ten test je už starý nepamatas ? Ja už som v 7tt 😀
@ivusik1111 ja viem 😁... to som písala
@tyxoe , že spolu s tebou sa zajtra budeme tešiť na jej test... 🤛👍

@chmurkaxy natom poslednom vidim dve //