Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@nataliaen11 ahoj, ako?
@ivusik1111 caj+med, oblatky, oriesky....všetky tieto vianočné dobroty si dopraj 😊, aby si sa rýchlo vyliecila. Krásne Vianoce Ti želám a maličkej "fazulke" tiež ❤🎁
@ja17ay
Jej ďakujem krásne ❤️ Aj Tebe prajem šťastne a veselé Vianoce v kruhu rodiny plne radosti a pokoja 😘 a samozrejme detickam veľa veľa darčekov 🎁🎊
@tyxoe
Verím v to, ze čoskoro si nájdeš vytúžene // a budes tou najšťastnejšou na svete 😘 Prajem Ti to z celého ❤️
@bibuska2
Negatívny
@ivusik1111 ok diky za odpoved
Baby krásne sviatky 🎄 prajem nech sa vám splnia všetky sny ♥️🚼
@ivusik1111
@ja17ay baby žiadna slava😢nič silnejšie nevidím už by malo byť vidieť podla mňa 2dni do menzesu
@0507 spinim..uz druhy den..a cakam na ms..testy uz nerobim lebo este aj na 13dc som ho mala negativny ..a ty?
@tyxoe
Nezufaj , niekomu ukáže až niekoľko dni po meškaní ms , nič nie je stratené 🙏, pokial nedošla ms . Dnes na to nemysli , aj keď viem ze to je tažké a uži si krásne Vianoce v kruhu najbližších ❤️🎁
@ivusik1111 aha ďalšie fotkky pri okne fotene ako vidno tam ale neviem či nie kanál ...keď vkuse asi taký istý možno trošku silnejšie sa mi zdá ale slabo 😞javiem že musím byť trpezliva
@ja17ay
@ivusik1111 ďakujem žienky aj vám požehnané Vianoce plné lásky sa radosti😘
@ivusik1111
@ja17ay včera večer som ešte dávala testik no až ráno nacitalo a dnes budem tiež večer testovať či silnie mi nieco
Baby potrebujem radu krvacali ste niektorá po pohlavnom styku som 18 DC trvalo to len po styku potom už len hned kasty vytok raz sa mi to stalo a bola som tehotná žeby išlo znovu o tehotenstvo
@tyxoe
❤️😘Vidím tam dusíka druhej čiarky ❤️ Dúfam veľmi ze bude len silnieť ... veľmi Ti to prajem 🙂,
@ivusik1111 juj moja snáď máš pravdu 😘😘😘😘🙏a nieje to len blbosť ktorá vždy mi vychádzala ale taká silná ešte nebola uvidíme dnes poobede
@tyxoe
Budem sa tešiť na testik ❤️ Nepi veľa vody tak 2 hod predtým ako budes testovať ☺️
@ivusik1111
@ja17ay už mám len jeden Rapid clear kazetovy no som čítala že nic moc...zatiaľ nemám nič nové len bradavky mám citlivé a vkuse má pichá 😔😔😔😔
@ivusik1111
@ja17ay podľa mňa je to jasné nič z toho ako vravím asi by to chcelo lepší test alebo byť tehu 😂😀😀 vidíte tam niečo? Slabé to je a aj tak to všetko zmizlo na teste 🤔

@ja17ay
😀😀😀Jaj prepáč , ja som mimo nejaká chorá 😀