Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
Wau dakujem za povzbudzujucu spravu 🙂
Dobre dakujem a co ty ties sa snazite o babo
Aha tak skus si kupit ten test rapidd clear ukazuje 5dni po oplodneni drzim ty palceky👍😉
@bibuska2 Ja som mala mat uz dnes MS ,ale zatial nic..No uvidim ak do rana nic tak si zbehnem kupit.U vas to vyzera naozaj dobre ,ale lepsie je netesit sa ..Lebo potom to sklamanie je nic moc 😊.Kazdopadne nech vam to dopadne co najlepsie a budete mat krasne // ciarky😊Dajte vediet .
Dakujem dufam ze sa podarilo a ked nie tak nevadi ale prajem kazdej ktora tuzi po babetku aby sa podarilo 🙂
@morandia Krasny 😉
@ejuska2586 dakujem 😘
@ejuska2586 nezufaj este... kedy ti nema prist ms? o pat dni?
@ejuska2586 moja este nemas nic stratene ja som mala pozitivny ovu az ked som mala aj tehu
@ejuska2586 mozno len nejaky vykyv.... este vydrz, nehadz flintu do zita.... ja som tomuto cyklu davala nadej.. brala som inofolic 2 sacky denne asi od 5 dc.... ovu asi bola aspon podla testov....ale snazilkovanie nic moc.... tak si od toho nic neslubujem... teraz som 18 dc a mam pocit citlivejsich prs... ale to som zvykla mavat pred mas... niekey min roku som to mala aj 2 tyzdne vkuse od ovu do ms... takze to neberiem ako priznak niecoho... neviem...
@ikonica 14.6. mas pozitivny test, tak tipujem 15.-16.6.
@petuska18 Este nehadz flintu do zita. 8DPO je dost skoro na pozitivny tehotensky test. Hoci ten tvoj ovulacny nasvedcoval, ze by uz mohlo byt nieco aj na tehu teste. Ovu si dnes nerobila? Priznaky vymizli aj jednej kocke tu a potom sa jej vratili a teraz je tehulka... Drzim palce 👍

Ďakujem baby.zajtra ešte hodím ranný, ale toto je ružové len to strašne slabo vidno...😊