Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@ivusik1111 ejha snáď sa nespustí už začínam špiniť 😔tak som zvedavá či to je len tak už testy nemám bude musieť kúpiť ďalšie že čo sa bude diať ale nesilne až tak ako ostatné majú 😔😔😔😔😢
@tyxoe dúfam že nie....vizeralo to dosť nádejne!
@zvedava_cica zatiaľ sa držím ...držte mi palce ste tu veľká podpora ...môj muž ani neverí už ... ďakujem vam
Viem že to nieje jednoduche mysliet pozitivne,ale vsetko dopadne dobre len sa drž! Odychuj uvidis vsetko bude tak ako ma byt !
@tyxoe
Snáď sa nespustí :( daj vediet ze co :( tak mne ukázal slabulinkeho dusíka deň pred očakávanou ms tak nezufaj este nič nie je stratené ... berieš aj nejaké vitamíny na podporu tehu ?
@adulka1989 Ahoj ,ja som to ma raz po zápale....a dva krát na začiatku tehotenstva a skončilo to potratom.....a teraz mám obavu pretoze som 26 DC a od 24 DC farbím....😢😢😢😢tiež neviem čo sa deje.....
@tyxoe neboj bude to dobre.....
@zvedava_cica to je zvláštne snáď budeme v poriadku a račej zdravé a tehotné ten vytok mam skôr po u tretí papierom ale už ako keby prestavali aj to no uvidím ráno skúša la som teraz odmerať teplotusice sa to nema bola 37.7 a ráno bola 36.9
Ahojte, chcem sa spytat, na ktory dpo vam ukazalo ducha? Ja som 13dpo a na teste zatial nic...a teraz som mala na toaletaku hlien s krvou tmavou aj svetlou...mozno sa blbo pytam....asi ide mrcha 😢
@zvedava_cica ďakujem ...🙏
@ivusik1111 brala som od októbra colostrum čo asi urobilo svoje ...a teraz len gél aloe Vera ale aj kyselinu listovú hneď idem nasadiť...len na toaletaku som zbadala
@wewe28 veru pozerám že som akurát v Tom čase mala dostať a kebyže mám dostať mala by som špiniť uz 3 deň no nič stále 🙏
Baby inak som úplne v pohode 😌
@lukaskam
Si tehu gratulujem ale tu hviezdičku vidím prvýkrát na teste ... to vôbec netuším co je to
@zvedava_cica
@ivusik1111 baby ...silné bolesti a hneď 1dc ...😢 Nechápem už ničomu
@tyxoe to ma veľmi mrzí moja 😢 ale začni od nového roku....uvidíš že sa to podarí len hlavu hore....všetko sa deje pre niečo....usmej sa a šup šup po MS na to
@monyka25 zdá sa mi tam niečo ale daj foto z blízka prosím 😉
@zvedava_cica moj telefon akosi nechce s inej blizkosti zaostrovat😕...mne sa tam zdala upne slabulinka ruzova ciarka,ale nejde mi to do hlavy lebo som bola na zaciatku cyklu u dr.a povedal ze nevidi foliku a teraz mi meska 4 den...
@zvedava_cica ďakujem 😢
@ja17ay robila som všetko skúšala som všetko ostáva len umelé a NATO môj muž nechce pristúpiť je to už všetko stratené 😔
@tyxoe a iui ste skusali
@monyka25 no nevidel asi sa urobil neskôr,bývajú opozdené ovulacie....z diaľky riadne vidieť dve čiarky,určite si tehulo.....no uvidíš ešte pockaj 3 dni a zopakuj test a informuj nás.🙏
@tyxoe
To naozaj ?? Veľmi ma to mrzí :( viem , aká si sklamaná , ale verím , ze čoskoro si nájdeš na teste krásne // ❤️😢
@adulka1989 áno skúsili teraz tento cyklus máme ísť 2krat no už neverím tomu toľko peňazí 😔
Ahojte,no dnes 26 DC a na teste snehobielo....bola som si úplne istá že keď ho ocikam bude tam jasne dve čiarky....mala som riadne silný pocit že som tehulo.Špinila som 2 dni,stále som unavená a taký tušák som mala a ništ.....prišla som do nočnej a na tajnáša ocikala a prd....no čo už.Držte palce nech dnešná nočná ubehne rýchlo je štefánska noc...budeme mať veselo.Hihi
@zvedava_cica ale ja tam niečo nejakého ducha vidím 🙂

@tyxoe
Ja tam stále vidím dusíka ... no rapíd clear ja nemám dobre skúsenosti ... naj je lady Max z dr Max lekárne... skús si teda spraviť rapid clear ale z prvého ranného mocu ze ako ukáže