icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

ivusik1111
25. dec 2017

@tyxoe
Ja tam stále vidím dusíka ... no rapíd clear ja nemám dobre skúsenosti ... naj je lady Max z dr Max lekárne... skús si teda spraviť rapid clear ale z prvého ranného mocu ze ako ukáže

nikolet1234
25. dec 2017

🙂

tyxoe
25. dec 2017

@ivusik1111 ejha snáď sa nespustí už začínam špiniť 😔tak som zvedavá či to je len tak už testy nemám bude musieť kúpiť ďalšie že čo sa bude diať ale nesilne až tak ako ostatné majú 😔😔😔😔😢

zvedava_cica
25. dec 2017

@tyxoe dúfam že nie....vizeralo to dosť nádejne!

tyxoe
25. dec 2017

@zvedava_cica zatiaľ sa držím ...držte mi palce ste tu veľká podpora ...môj muž ani neverí už ... ďakujem vam

nikolet1234
25. dec 2017

Viem že to nieje jednoduche mysliet pozitivne,ale vsetko dopadne dobre len sa drž! Odychuj uvidis vsetko bude tak ako ma byt !

wewe28
25. dec 2017

@tyxoe kým sa mrcha nerozbehne, nádej nezomiera. Veľa žien špiní v začiatkoch tehotenstva a všetko je ok. Držím palce ✊🏻

ivusik1111
25. dec 2017

@tyxoe
Snáď sa nespustí :( daj vediet ze co :( tak mne ukázal slabulinkeho dusíka deň pred očakávanou ms tak nezufaj este nič nie je stratené ... berieš aj nejaké vitamíny na podporu tehu ?

zvedava_cica
25. dec 2017

@adulka1989 Ahoj ,ja som to ma raz po zápale....a dva krát na začiatku tehotenstva a skončilo to potratom.....a teraz mám obavu pretoze som 26 DC a od 24 DC farbím....😢😢😢😢tiež neviem čo sa deje.....

zvedava_cica
25. dec 2017

@tyxoe neboj bude to dobre.....

adulka1989
25. dec 2017

@zvedava_cica to je zvláštne snáď budeme v poriadku a račej zdravé a tehotné ten vytok mam skôr po u tretí papierom ale už ako keby prestavali aj to no uvidím ráno skúša la som teraz odmerať teplotusice sa to nema bola 37.7 a ráno bola 36.9

lukaskam
25. dec 2017

Ahoj dievčatá viete mi poradiť čo znamená tá hviezdička v ľavo dole? Neviem či sa mám pomaličky tešiť ďakujem

evka64
25. dec 2017

Ahojte, chcem sa spytat, na ktory dpo vam ukazalo ducha? Ja som 13dpo a na teste zatial nic...a teraz som mala na toaletaku hlien s krvou tmavou aj svetlou...mozno sa blbo pytam....asi ide mrcha 😢

tyxoe
25. dec 2017

@zvedava_cica ďakujem ...🙏
@ivusik1111 brala som od októbra colostrum čo asi urobilo svoje ...a teraz len gél aloe Vera ale aj kyselinu listovú hneď idem nasadiť...len na toaletaku som zbadala
@wewe28 veru pozerám že som akurát v Tom čase mala dostať a kebyže mám dostať mala by som špiniť uz 3 deň no nič stále 🙏
Baby inak som úplne v pohode 😌

ivusik1111
25. dec 2017

@lukaskam
Si tehu gratulujem ale tu hviezdičku vidím prvýkrát na teste ... to vôbec netuším co je to

tyxoe
26. dec 2017

@zvedava_cica
@ivusik1111 baby ...silné bolesti a hneď 1dc ...😢 Nechápem už ničomu

nivea777
26. dec 2017

@tyxoe nesmúť a vyuzite naplno ďalší cyklus.. Uz to nezmenis,testy si mala negativne,MS prisla aj ked oneskorene trochu,ale to meskanie mohlo byt z hocicoho.Hlavu hore a po MS pekne kazdy 2-3 den sa lubit.. castejsie nieje dobre lebo spermie nestihnu nabrat silu

ja17ay
26. dec 2017

@tyxoe Ahoj. Až teraz som sa sem dostala... takže ms prišla? Veľmi ma to mrzí... ani nevieš ako, držala som ti všetky palce. Ale na nový rok môžete skúšať opäť... robievas si aj ovulacne testy? Aby si vedela kedy presne je ovu?

monyka25
26. dec 2017

Baby co poviete?

zvedava_cica
26. dec 2017

@tyxoe to ma veľmi mrzí moja 😢 ale začni od nového roku....uvidíš že sa to podarí len hlavu hore....všetko sa deje pre niečo....usmej sa a šup šup po MS na to

zvedava_cica
26. dec 2017

@monyka25 zdá sa mi tam niečo ale daj foto z blízka prosím 😉

monyka25
26. dec 2017

@zvedava_cica moj telefon akosi nechce s inej blizkosti zaostrovat😕...mne sa tam zdala upne slabulinka ruzova ciarka,ale nejde mi to do hlavy lebo som bola na zaciatku cyklu u dr.a povedal ze nevidi foliku a teraz mi meska 4 den...

tyxoe
26. dec 2017

@zvedava_cica ďakujem 😢
@ja17ay robila som všetko skúšala som všetko ostáva len umelé a NATO môj muž nechce pristúpiť je to už všetko stratené 😔

adulka1989
26. dec 2017

@tyxoe a iui ste skusali

zvedava_cica
26. dec 2017

@monyka25 no nevidel asi sa urobil neskôr,bývajú opozdené ovulacie....z diaľky riadne vidieť dve čiarky,určite si tehulo.....no uvidíš ešte pockaj 3 dni a zopakuj test a informuj nás.🙏

ivusik1111
26. dec 2017

@tyxoe
To naozaj ?? Veľmi ma to mrzí :( viem , aká si sklamaná , ale verím , ze čoskoro si nájdeš na teste krásne // ❤️😢

tyxoe
26. dec 2017

@adulka1989 áno skúsili teraz tento cyklus máme ísť 2krat no už neverím tomu toľko peňazí 😔

zvedava_cica
26. dec 2017

Ahojte,no dnes 26 DC a na teste snehobielo....bola som si úplne istá že keď ho ocikam bude tam jasne dve čiarky....mala som riadne silný pocit že som tehulo.Špinila som 2 dni,stále som unavená a taký tušák som mala a ništ.....prišla som do nočnej a na tajnáša ocikala a prd....no čo už.Držte palce nech dnešná nočná ubehne rýchlo je štefánska noc...budeme mať veselo.Hihi

reyka
26. dec 2017

@zvedava_cica ale ja tam niečo nejakého ducha vidím 🙂

zvedava_cica
26. dec 2017