Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@zvedava_cica skús testnut po dlhšej pauze medzi cikaniami keď si na nočnej tak neviem či ráno to ma význam 😅
@zvedava_cica aj mne sa na tom prvom teste nieco mari. A ak si len 26 DC a rest je robeny vecer a nie z mocu ktory bol dlhsie v mechuri tak je aj dost skoro na poriadnu ciarku. Sprav si test zajtra ked sa zobudis po nocnej. Drzim palce
@tyxoe nevzdávaj to viem ze to je do peňazí ale je veľa báb ktorým to vyšlo až na viacerý pokus mňa to tiež čaká len sme to odložili
@reyka
@juditka_d kočky no uvidíme ešte urobím 29-alebo 30 ak nepríde mrška to bude 1-2dni meškania no uvidime veď v balení sú dva testiky...lebo som si bola istá že som tehu.....mykozu som mala,špinila som čo som vždy mala v tehu na začiatku...nuž uvidime,lebo ide silvester a voľačo chcem aj popiť nuž po 12 stich rokoch KONEČNE voľno....vždy v službe alebo na materskej.....
@zvedava_cica som na tom presne ako ty 🙂 ja testujem zajtra naposledy a potom končím s tým
@tyxoe nikdy sa nevzdávaj! Vzdáme sa až v menopauze čo ty na to?Napíšem ti príbeh o mojej kamarátke: prešla si všetkým...inseminaciou,umelým oplodnením 3pokusy od poistovne a 3si platili sami ,ma polycystické ovária a v centre sa s nimi rozlúčili že teda bohužial nepôjde to.....a Boh sa rozhodol že im dá najkrajší dar na svete....počali prirodzene ....doteraz to nikto nechápe a ani ona....za 2týždne ideme na to!!!!!A vzerá to.na zdravého valibuka....pôrod má byť 6.1.2018😉 TAKŽE SA NIKDY NEVZDÁME JO?
@zvedava_cica no skusim za dva dni znova,len uz som v to ani nedufala,nakolko sa snazime uz cez rok a pol a teraz sme sa vlastne ani nesnazili....a ty tiez nezufaj skus za par dni znova raz to vide 😊
Ahojte baby zajtra idem ku svojmu gyn. Mam obavy s vysetrenia co ak mi povie nieco zle :( snazim sa mysliet pozitivne no aj tak je tam ten pocit strachu :o
@nikolet1234 neboooooj jasné že bude všetko v poriadku iné ani nemysli....pomodliť a spať,snívať o bábätko aké bude krásne 😘
Ja som si robila test dnes, tj 29. den cyklu, resp. 9. den po vkladani embrijka a stale nic.
@zvedava_cica
A skusila si aj ine tehu testy??
Lebo mne tak isto jak som rozobrala test tak to iste mi vislo čo tebe.
Ahojte baby som tu nová rozhodla som sa že sa sem pridám plánujem totiž babo a niekedy si čítam vaše rozhovorí sú zaujímavé a myslím že sa zídu pre neskúsené ako ja no takto potrebujem poradiť neviem kedy si môžem spraviť test poradíte mi ? 10 teho a 16 teho bolo snaženie sa stym že toho 17 teho bola ovulacia naozaj ďakujem za rady 🙂

@reyka a ja nič ozaj