Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@zvedava_cica skús testnut po dlhšej pauze medzi cikaniami keď si na nočnej tak neviem či ráno to ma význam 😅
@zvedava_cica aj mne sa na tom prvom teste nieco mari. A ak si len 26 DC a rest je robeny vecer a nie z mocu ktory bol dlhsie v mechuri tak je aj dost skoro na poriadnu ciarku. Sprav si test zajtra ked sa zobudis po nocnej. Drzim palce
@tyxoe nevzdávaj to viem ze to je do peňazí ale je veľa báb ktorým to vyšlo až na viacerý pokus mňa to tiež čaká len sme to odložili
@reyka
@juditka_d kočky no uvidíme ešte urobím 29-alebo 30 ak nepríde mrška to bude 1-2dni meškania no uvidime veď v balení sú dva testiky...lebo som si bola istá že som tehu.....mykozu som mala,špinila som čo som vždy mala v tehu na začiatku...nuž uvidime,lebo ide silvester a voľačo chcem aj popiť nuž po 12 stich rokoch KONEČNE voľno....vždy v službe alebo na materskej.....
@zvedava_cica som na tom presne ako ty 🙂 ja testujem zajtra naposledy a potom končím s tým
@tyxoe nikdy sa nevzdávaj! Vzdáme sa až v menopauze čo ty na to?Napíšem ti príbeh o mojej kamarátke: prešla si všetkým...inseminaciou,umelým oplodnením 3pokusy od poistovne a 3si platili sami ,ma polycystické ovária a v centre sa s nimi rozlúčili že teda bohužial nepôjde to.....a Boh sa rozhodol že im dá najkrajší dar na svete....počali prirodzene ....doteraz to nikto nechápe a ani ona....za 2týždne ideme na to!!!!!A vzerá to.na zdravého valibuka....pôrod má byť 6.1.2018😉 TAKŽE SA NIKDY NEVZDÁME JO?
@reyka hneď informuj budem zvedavá,ráno čakám info
@zvedava_cica no skusim za dva dni znova,len uz som v to ani nedufala,nakolko sa snazime uz cez rok a pol a teraz sme sa vlastne ani nesnazili....a ty tiez nezufaj skus za par dni znova raz to vide 😊
@zvedava_cica Okej aj ja držím palce 😉
Ahojte baby zajtra idem ku svojmu gyn. Mam obavy s vysetrenia co ak mi povie nieco zle :( snazim sa mysliet pozitivne no aj tak je tam ten pocit strachu :o
@nikolet1234 neboooooj jasné že bude všetko v poriadku iné ani nemysli....pomodliť a spať,snívať o bábätko aké bude krásne 😘
Ďakujeem ;) zajtra dam vediet ako som dopadla
Ja som si robila test dnes, tj 29. den cyklu, resp. 9. den po vkladani embrijka a stale nic.
@star2017 A kedy by mala prísť mrcha?
Naozaj nechapem
Podľa tohoto by si mala byť týždeň dva tehulo
@zvedava_cica to je clearblue
@zvedava_cica
A skusila si aj ine tehu testy??
Lebo mne tak isto jak som rozobrala test tak to iste mi vislo čo tebe.
@patka905 to Nie su moje to som stiahla z netu pre bibuska2
@bibuska2 ano to som. Nasla clearblue
@zvedava_cica aha sorry pomilila som sa
Ahojte baby som tu nová rozhodla som sa že sa sem pridám plánujem totiž babo a niekedy si čítam vaše rozhovorí sú zaujímavé a myslím že sa zídu pre neskúsené ako ja no takto potrebujem poradiť neviem kedy si môžem spraviť test poradíte mi ? 10 teho a 16 teho bolo snaženie sa stym že toho 17 teho bola ovulacia naozaj ďakujem za rady 🙂
Teda 19teho bola ovulacia pomýlila som sa 😂

@reyka a ja nič ozaj