Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
Dobre ranko 🙂 my sme boli u gyn. Vsetko je v poriadku 🙂 dr.nam vypisal dhupaston 🙂
@zvedava_cica mrzí ma to 😢
@bibuska2
Máš to negatívne . Na vrchnom prúžku musia byt // nie na spodnom
Ahojte tak v pohode nič sa nedeje počkáme si do 3.1.2018 ci mrcha pride alebo nie nechám to plávať a držím všetkým palce
@zvedava_cica
No mala prist na 28. den
Baby bola som na gyn❤️. Bábätko sa už ukázalo a aj srdiečko nám už bije ❤️. Som neskutočne šťastná ❤️
@ivusik1111 jeeej super. Viem aký je to pocit ❤️😉 Mňa čaká ďalšia kontrola 4.1.
@wewe28 ahojky, to iste ako minuly týždeň, slabý ružový duch na 25kovom teste, na 10kovom ani náznak, cecky už o číslo väčšie ako zvyčajne, ráno nevoľnosť ako hovado, biely hustý výtok bez zápachu, fakt tomu nechápem... no a keď berieme od spinenia je to 13 dni, keď to berieme že to bola MS (čo podľa mna nebola) tak 13 DC, zajtra začínam poslednú krabičku Duphastonu a potom kontrola u gynekológa..prikladám fotky ale nemyslím si že to na mobile vidno, je to viac vidno voľným okom aj po rozobratí ale cez mobil nie. Španielska dedina toto, ale asi sa na to vykaslem len ide Silvester a neviem či si teraz dať pozor s alkoholom alebo nie
@zvedava_cica
No nič tam nieje vidno ale ! Ak si tehotná druha čiarka silnie tak počkaj a správ si test neskoršie 🙂
@ivusik1111 moja zlatá tešíme sa s vami veľmi velmi....❤️
@chuchu86 a prečo mi graf oznacil ovu 21ho?presne toto som nevedela,lebo tento označuje tak a iný presne ako píšeš až 22ho..necítim sa práveže nijako 😂 brucho ma bolelo 2dni teraz ale to budú skôr čreva a kapustnica 😂😂 testovať veľmi nechcem,nedávam tomu veľmi nádej..ale si zlatá že aspoň ty jediná si reagovala..😁 už sa mi viackrát stalo,že mi tu nikto nereaguje na príspevok..čo už 😂 no teda držím ti palce aby ms už neprišla..neskúšala si ešte test?
@wewe28 však práve, že to by som bola riadne na hlavu pokladať to spinenie za MS nakoľko to nič nebolo...ešte ma napadlo ako som tu čítala že niektorým neukázal tehu test do 8-9 týždňov 2 čiarky čo by vysvetľovalo moju situáciu ale to by bolo už plne fantázie takze to neberiem ani do úvahy, možno sa mi búria hormóny, kto vie prečo tie nevoľnosti a plne cecky apod 😂 gynekológ neordinuje medzi sviatkami, takze krv vylúčená...ale muž ma “prekvapil” dvoma testami (chudák nevedel čo kupuje, sú to 25ky) ktoré si MUSÍM zobrať na chatu a testnut na Silvestra, ale povedala som mu, že nech s tým konečne prestane a nič na tom teste nie je a koniec, ideme ďalej...a na Silvestra budem toľko piť, koľko mi povie telo - lebo ak som aj tehotná (fantazírujme) tak si telo aj tak povie nevoľnosťami...iné ma nenapadá, svet sa nezrúti 🙂
@reyka poznám aj také prípady. Možné je všetko a naše telo si často s nami robí čo chce. Tiež sa mi stalo že meškala potvora a zvracala som a nič z toho nebolo. Teraz mi prišlo raz zle po tých šiestich dní meškania a inak mi nič nebolo, len ten hlien sa mi mezdal a kukaj ako to vyšlo 😉 Pekne si ešte oddýchnite a neboj, raz sa to podarí. Možno keď to budeš najmenej čakať 😘

No kočky hrozná nočná ešte sme sa ani nezastavili....a práve som zistili že mrška ma ani tento mesiac neopustila a rozbieha sa do krásy....nuž dostala som ju na 27 DC.