icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

zvedava_cica
27. dec 2017

No kočky hrozná nočná ešte sme sa ani nezastavili....a práve som zistili že mrška ma ani tento mesiac neopustila a rozbieha sa do krásy....nuž dostala som ju na 27 DC.

reyka
27. dec 2017

@bibuska2 ahoj mala som to silnejšie ako ty ale tehotná som nebola

nivea777
27. dec 2017

@bibuska2 to máš digitálny??

nikolet1234
27. dec 2017

Dobre ranko 🙂 my sme boli u gyn. Vsetko je v poriadku 🙂 dr.nam vypisal dhupaston 🙂

reyka
27. dec 2017

@zvedava_cica mrzí ma to 😢

ivusik1111
27. dec 2017

@bibuska2
Máš to negatívne . Na vrchnom prúžku musia byt // nie na spodnom

bibuska2
27. dec 2017
alilka
27. dec 2017

Baby už ste sa stretli s takým grafom?🤔🤔 Prečo tie teploty sú každý deň rovnaké?😎😁

bibuska2
27. dec 2017

Ahojte tak v pohode nič sa nedeje počkáme si do 3.1.2018 ci mrcha pride alebo nie nechám to plávať a držím všetkým palce

nivea777
27. dec 2017

@bibuska2 som ti písala do druhej skupiny,že sa treba riadiť displejom..na to tam je aby ukázal - + a týždne.. ešte máš ďaleko do MS

star2017
27. dec 2017

@zvedava_cica
No mala prist na 28. den

ivusik1111
27. dec 2017

Baby bola som na gyn❤️. Bábätko sa už ukázalo a aj srdiečko nám už bije ❤️. Som neskutočne šťastná ❤️

wewe28
27. dec 2017

@reyka ahojky. Niečo nové žieňa?

wewe28
27. dec 2017

@ivusik1111 jeeej super. Viem aký je to pocit ❤️😉 Mňa čaká ďalšia kontrola 4.1.

sangre
27. dec 2017

@bubinka96 ak k oplodneniu doslo toho 19a skor tak 31.12.by ti mohlo daco ukazat vsetko zavisi kedy sa vam podarilo ...mne ukazalo viditelneho ducha 13dpo

bubinka96
27. dec 2017

@sangre ďakujem uvidíme spravim 31 a potom dakeho 3teho ďakujem 🙂

reyka
27. dec 2017

@wewe28 ahojky, to iste ako minuly týždeň, slabý ružový duch na 25kovom teste, na 10kovom ani náznak, cecky už o číslo väčšie ako zvyčajne, ráno nevoľnosť ako hovado, biely hustý výtok bez zápachu, fakt tomu nechápem... no a keď berieme od spinenia je to 13 dni, keď to berieme že to bola MS (čo podľa mna nebola) tak 13 DC, zajtra začínam poslednú krabičku Duphastonu a potom kontrola u gynekológa..prikladám fotky ale nemyslím si že to na mobile vidno, je to viac vidno voľným okom aj po rozobratí ale cez mobil nie. Španielska dedina toto, ale asi sa na to vykaslem len ide Silvester a neviem či si teraz dať pozor s alkoholom alebo nie
@zvedava_cica

bubinka96
27. dec 2017

No nič tam nieje vidno ale ! Ak si tehotná druha čiarka silnie tak počkaj a správ si test neskoršie 🙂

reyka
27. dec 2017

@bubinka96 však toto že ten duch tam je, ale nesilnie aj keď ju je voľným okom vidno, takze to asi nič nebude, nechám to tak, budem brat to spinenie ako MS iné mi nezostáva 😂

zvedava_cica
27. dec 2017

@ivusik1111 moja zlatá tešíme sa s vami veľmi velmi....❤️

chuchu86
27. dec 2017

@alilka - ahojky
Podľa toho grafu ovu si mala 22.- ho.
Ale inak sa v tom nevyznám.
Kedy máš dostať?
Cítiš sa nejak inak?
Možno by si mohla skúsiť testik 😀

Ja mám dostať o 3 dní
Ale už týždeň mám nafúknuté prsia,vsem- tam citlivé, a kríze ma neskutočne bolia.

alilka
27. dec 2017

@chuchu86 a prečo mi graf oznacil ovu 21ho?presne toto som nevedela,lebo tento označuje tak a iný presne ako píšeš až 22ho..necítim sa práveže nijako 😂 brucho ma bolelo 2dni teraz ale to budú skôr čreva a kapustnica 😂😂 testovať veľmi nechcem,nedávam tomu veľmi nádej..ale si zlatá že aspoň ty jediná si reagovala..😁 už sa mi viackrát stalo,že mi tu nikto nereaguje na príspevok..čo už 😂 no teda držím ti palce aby ms už neprišla..neskúšala si ešte test?

zvedava_cica
27. dec 2017

@star2017
@reyka kočky dobre to je,mám také motto že sa všetko deje pre niečo. ..lubkam svoju rodinku a verím že Boh sa rozhodne ju rozšîriť....a každej cmuuuuuuk

wewe28
27. dec 2017

@alilka zlatík, to asi preto že tomu nerozumiem 😀😂toto je pre mňa španielska dedina keďže som BT nikdy nemerala 😏 čiže neviem poradiť.

wewe28
27. dec 2017

@reyka hej, takto tam veru nie je vidieť nič. Ale tak nič iné ako čakať nezostáva a neviem či špinenie sa dá pokladať za mrchu. či?

reyka
27. dec 2017

@wewe28 však práve, že to by som bola riadne na hlavu pokladať to spinenie za MS nakoľko to nič nebolo...ešte ma napadlo ako som tu čítala že niektorým neukázal tehu test do 8-9 týždňov 2 čiarky čo by vysvetľovalo moju situáciu ale to by bolo už plne fantázie takze to neberiem ani do úvahy, možno sa mi búria hormóny, kto vie prečo tie nevoľnosti a plne cecky apod 😂 gynekológ neordinuje medzi sviatkami, takze krv vylúčená...ale muž ma “prekvapil” dvoma testami (chudák nevedel čo kupuje, sú to 25ky) ktoré si MUSÍM zobrať na chatu a testnut na Silvestra, ale povedala som mu, že nech s tým konečne prestane a nič na tom teste nie je a koniec, ideme ďalej...a na Silvestra budem toľko piť, koľko mi povie telo - lebo ak som aj tehotná (fantazírujme) tak si telo aj tak povie nevoľnosťami...iné ma nenapadá, svet sa nezrúti 🙂

wewe28
27. dec 2017

@reyka poznám aj také prípady. Možné je všetko a naše telo si často s nami robí čo chce. Tiež sa mi stalo že meškala potvora a zvracala som a nič z toho nebolo. Teraz mi prišlo raz zle po tých šiestich dní meškania a inak mi nič nebolo, len ten hlien sa mi mezdal a kukaj ako to vyšlo 😉 Pekne si ešte oddýchnite a neboj, raz sa to podarí. Možno keď to budeš najmenej čakať 😘

chuchu86
27. dec 2017

@alilka - tak veľmi sem nepíšem ani ja, iba my staré dievky reagujeme 😁

Neskúšala som test, nechám sa prekvapiť.
Ja ti držím palce tiež 😊😘

alilka
27. dec 2017

@chuchu86 tak to je 😁 dobre píš ako si dopadla..kľudne pod k nám do "mojej " skupiny..Snazilky do úspešného konca 😘

monyka25
27. dec 2017

Baby prosim vidite nieco?dnesny test ale robeny az teraz vecer