Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@monyka25 anooo slaby dusik 😍👌 urob rano bude silnejsiii podla vsetkeho si tehu
@monyka25 ako je mozne ze dalsi mudry dr ti povedal ze anovulak? Super potichu sa tes 🙂
@maminka1986 velmi sa bojim snaxim sa mysliet pozitivne,no bola som totiz na 10ty den na folikulometrii a nic nevidel,potom uz sme to neriesili...
@monyka25 mas kolko dnove cykly 30 a viac? Jasne ze tam nemohol videt nic ach boze tito experti gynekologovia kazdy nere zenu ako kus ze maju ovu presne na 14 den
Ja mavam ovu na 18 den a aj na 30dc pri 42 dnobych cykloch ked som mavala teraz po porode sa upravilo...
Je to na dobrej ceste neboj 🙂
Nie mavam praveze tak 28-30dnove...no neviem uvidim co rano ci bude silnejsi...
@monyka25 hej tak dozrelo...mozes mat kratsiu lutealnu fazu nie 14 dni ale 10 ako ja...aj vtedy byva neskor ovu
Tak rano daj test ;)
@maminka1986 Dakujem si zlata...rano skusim
Ahojte žienky🙂 robila som si ráno testík som 14 DPO mrchu som očakávala na dnes, no zatiaľ nič. Ráno opakujem test znova tak uvidíme. Držte palce 🙂
@monyka25 bude silniet určite 🙂
@maminka1986 dúfam, ďakujem a pekný večer prajem, zajtra sa ozvem 😍
@boglarkaszabova 🙂 dobre ozvi
@monyka25 tak potom ovu mohla prebehnúť neskôr. Ja som mala posledné 29 dňové a ovuláciu som zjavne mala neskôr ako by mala byť. Mne ešte ani duch na 4 deň meškania nebol vidieť. Prvý sa objavil až na 6 deň mešknia. Podľa mňa sa môžeš tešiť a verím, že čiarka bude silnieť. Držím palce 😉
@boglarkaszabova koľko dní mešká?
@boglarkaszabova no nevidim nic :( na zvracanie by bolo skoro z tehu to tak po 6 tyzd ked je hcg v krvi vyssie...no neviem ci ti meska aapin 3 dni ak bude este skus
Mne je zle vzdy pred ms aj ma prehana aj zle od žalúdka
@monyka25 je tam jasne 👌👍
@wewe28 4deň
@boglarkaszabova na teste zatiaľ nič nevidím, ale aj ten môj bol na 4 deň meškania biely. Na šiesty deň mi prišlo zle, urobila som test a bol tam duch. Takže šanca tam je. Skús zasa o dva dni, ak bude ešte meškať.
Práve som prišla od Dr. robil mi ultrazvuk a mimi vyzerá menšie, tak na 5 tt nie na 7 tt, predpísal mi duphaston aby som o mimi neprišla. Nechcem oň prísť 🙏😢
@catallea určite bude všetko v poriadku, držím veľmi silno palce! 😇
@catallea možno hlúpa otázka teraz, ale to ti nasadil len preto, že podľa ultrazvuku je o dva týždne menšie ako podľa ms? Lebo ak áno, príde mi to zbytočné strašenie. Mne hneď na prvom ultrazvuku povedali, že je menšie o dva týždne a nikto z toho nič nerobil. Nedostala som žiadne lieky a na poslednej kontrole bolo všetko v poriadku. Nepoznám Tvoj príbeh, ale toto ma zaujalo.

@monyka25 ahoj.... vidím to tam 😊... pozitívny test 👍. Gratulujem