Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@catallea nebojkaj sa určite budete oki,pekne to dobehne....len maminka nech sa,šetrí a myslí pozitívne
@wewe28 som na to nastavená, myslím pozitívne, len som trošku v strese, a keď som v strese zvyknem jesť a tehotenské hormóny tiež tomu nepomáhaju, teraz som zjedla croisanty, tie som zajedla pudingom a puding som zajedla červenou repou v náleve 😅 no brutal.
Ešte otázka, keď máš tú nádchu, máš aj teplotu?
@catallea heh, len si pekne daj čo telo pýta 😀 ja jem teraz sladké, čo som takmer dva roky vôbec nejedla 😂 Asi dva dni som sa večer cítila úplne ako keby na mňa išla chripaňa, horela som, zima mi bola, ale keď som si merala teplotu, nebola zvýšená. Potom mi to prešlo, ale nádchu a kýchanie mám stále.
@boglarkaszabova na Tvojom teste sa mi nieco mari, no nejde mi to nijak upravit...Nechcem Ta zbytocne zavadzat, no skus este test za 2 dni...Drzim palceky...Ak mas, tak tento Lady max skus 🙂
Ahojte,prosím vás baby je to dr max test. Spravila som si ho len tak lebo neviem ani koľko dpo som. Prv tam nič nebolo a keď som pozrela neskôr tak tam bola takato čiarku. Nerobím si nadeje lebo ma už milion krát duchovia pomýlili....ale v kútiku duše by som chcela veriť.ďakujem za každý názor. Ani neviem.kedy ma v byť ms keďže som sa prestala pred mesiacom sledovat
@mirkovci ja tam niečo vidím držím prsty😉😉
@miska11115
@sangre
@sangre no ešte počkám a uvidíme,snáď máte pravdu
@ishkaa mne sa zda ze tam nieco je
Baby pomocccc,neviem co mam robit davala som sem testy podla vsetkeho pozitivne a teraz som zacala krvacat bledu krv,vobec neviem co mam robit....asi to znova nevyslo 😭😭
@monyka25 a kolko ti meska ms?
@monika_akinom tyzden
Tak ono je to tazko. Ked nie je este vyvinute srdienko, tak nemaju na sone podla coho zistit, ako na tom babo je.

@boglarkaszabova si zlatá, ďakujem
@wewe28 Nasadil mi ho preventívne aby sa nezopakoval scenár, v marci tohto roku som o mimi prišla v 10 tt, a začiatok tehotenstva som mala rovnaký ako teraz - nádcha, kychanie a teplota max 37,3. Na kontrolu mám prísť o dva týždne, dúfam že sa dá všetko doporiadku