icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

catallea
28. dec 2017

@boglarkaszabova si zlatá, ďakujem

@wewe28 Nasadil mi ho preventívne aby sa nezopakoval scenár, v marci tohto roku som o mimi prišla v 10 tt, a začiatok tehotenstva som mala rovnaký ako teraz - nádcha, kychanie a teplota max 37,3. Na kontrolu mám prísť o dva týždne, dúfam že sa dá všetko doporiadku

wewe28
28. dec 2017

@catallea jasné, chápem a silno držím palce, aby sa to nezopakovalo. Ale ja tiež kýcham už týždeň a mám nádchu...zatiaľ všetko ok. Aspoň dúfam, ďalšia kontrola 4.1. Hlavne oddychuj a snaž sa myslieť pozitívne, i keď po skúsenosti kt. máš je to asi dosť ťazké. Drž sa😉

catallea
28. dec 2017

@wewe28 ďakujem, si zlatá, ani si nevieš predstaviť ako závidím tým žienkam čo majú tehotenstvo úplne bez komplikácii.
Držim päste to 4.1. u teba bude určite všetko v poriadku 😉👍

zvedava_cica
28. dec 2017

@catallea nebojkaj sa určite budete oki,pekne to dobehne....len maminka nech sa,šetrí a myslí pozitívne

wewe28
28. dec 2017

@catallea to máš pravdu, že neviem. Je to moje prvé tehu a nezažila som si to čo ty 😒. Ale napriek skúsenosti sa skús nastaviť na to, že teraz to bude ok.

catallea
28. dec 2017

@wewe28 som na to nastavená, myslím pozitívne, len som trošku v strese, a keď som v strese zvyknem jesť a tehotenské hormóny tiež tomu nepomáhaju, teraz som zjedla croisanty, tie som zajedla pudingom a puding som zajedla červenou repou v náleve 😅 no brutal.
Ešte otázka, keď máš tú nádchu, máš aj teplotu?

wewe28
28. dec 2017

@catallea heh, len si pekne daj čo telo pýta 😀 ja jem teraz sladké, čo som takmer dva roky vôbec nejedla 😂 Asi dva dni som sa večer cítila úplne ako keby na mňa išla chripaňa, horela som, zima mi bola, ale keď som si merala teplotu, nebola zvýšená. Potom mi to prešlo, ale nádchu a kýchanie mám stále.

luta13
28. dec 2017

@catallea ver babätku a Bohu...Ja verim, ze drobcek si v Tebe pobudne este dobrych 33tyzdnov a potom sa vypyta na svet 😉...Prajem Ti to zo srdca a posielam Ti kopec pozitivnej energie 😉🍀❤

luta13
28. dec 2017

@monyka25 vcerajsi testik s // a dnesny Lady max krasne ruzove //...Gratulujem a prajem zdrave tehulkovanie...A ver na zazraky, pretoze aj ked si mala "zevraj" anovulak, tak Tvoj maly zazrak sa Ti zakutrava pod srdcom 😉

luta13
28. dec 2017

@boglarkaszabova na Tvojom teste sa mi nieco mari, no nejde mi to nijak upravit...Nechcem Ta zbytocne zavadzat, no skus este test za 2 dni...Drzim palceky...Ak mas, tak tento Lady max skus 🙂

mirkovci
28. dec 2017

Ahojte,prosím vás baby je to dr max test. Spravila som si ho len tak lebo neviem ani koľko dpo som. Prv tam nič nebolo a keď som pozrela neskôr tak tam bola takato čiarku. Nerobím si nadeje lebo ma už milion krát duchovia pomýlili....ale v kútiku duše by som chcela veriť.ďakujem za každý názor. Ani neviem.kedy ma v byť ms keďže som sa prestala pred mesiacom sledovat

sangre
28. dec 2017

@mirkovci no ja to tam vidim😅👶

sangre
28. dec 2017

@mirkovci krasne svieti aj na negative blahozelam je to tam

miska11115
28. dec 2017

@mirkovci ja tam niečo vidím držím prsty😉😉

ishkaa
28. dec 2017

Baby po milionty raz 🙂 duch ci kanalik?

sangre
28. dec 2017

@ishkaa prepac ale ja nic nevidim.biely🙄😲

mirkovci
28. dec 2017

@miska11115
@sangre
@sangre no ešte počkám a uvidíme,snáď máte pravdu

wewe28
28. dec 2017

@mirkovci je tam vidieť slabý dušík. držím palce 😉

ishkaa
28. dec 2017

@sangre dakujem 🙂 mne sa nieco zdalo, asi tuzba 🙂

miska11115
28. dec 2017

@ishkaa mne sa zda ze tam nieco je

monyka25
28. dec 2017

@luta13 dakujem,strasne moc si to prajem a dokedy mi to doky nepitvrdi tak asi ani neuverim preto hned po novom roku asi skaknem aspin na krv...pri tvojom komente "ze sa mi moj maly zazrak zakutrava pod srdcom" mi az slzy vyhrkli 😊😊😊

sangre
28. dec 2017

@ishkaa skus o dva dni nic nieje stratene ono na tych fotkach to strasne zle lustit najlepsie sama vidis ci tam.daco sa crta😄

monyka25
29. dec 2017

Baby pomocccc,neviem co mam robit davala som sem testy podla vsetkeho pozitivne a teraz som zacala krvacat bledu krv,vobec neviem co mam robit....asi to znova nevyslo 😭😭

mi77
29. dec 2017

@monyka25 testy vyzeraju super a ked krvacas tak len na pohotovosti ti povedia co sa deje

monyka25
29. dec 2017

@mi77 no hej viem ze tu mi to nikto nepovie,len vlastne nevuem ci sa na mna nebudu divat jak na debila ked ti vlastne ani potvrdene od mojho dr nemam....

monika_akinom
29. dec 2017

@monyka25 a kolko ti meska ms?

monyka25
29. dec 2017
monika_akinom
29. dec 2017

Tak ono je to tazko. Ked nie je este vyvinute srdienko, tak nemaju na sone podla coho zistit, ako na tom babo je.

monika_akinom
29. dec 2017
elen8527
29. dec 2017

Ahojte, som 27 dc a ovulacia bola podla testov 18dc. Je tam ruzovy duch alebo blaznim nacisto. Snazime sa 1,5 roka a chceli sme si oddychnut a teraz....