Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
Tak dievčatá. Drobec nebude. Po pozitívnom teste dva snehobiele. Bud mam same biochemicke tehu alebo mi femigard kvapky skreslili test. No asi sa na to uz vykaslem. Stale len neuspech a ako to poviem manzelovi 😢
Tak tie negatívne som skúšala ráno. Možno to bol len kanálik. Dnes som 28 dc. A ms by mala prísť najneskôr v pondelok. Ale nič, ani pms, len občas ma pichne na jednej a na druhej strane, ani prsia ma nebolia len sú kus zväčšené. Počkám do pondelka a v utorok skúsim iný typ testu. Ale táto ružová čiarka mi vyšla keď som robila test večer a nie ráno ako doporučujú.😕
Baby Inplantacny pokles alebo spinenie kolko dpo ste mali?a ako sa vám to všetko prejavovalo?
Baby uz týždeň mám slaboruzovy výtok ale iba vo vnútri posvy občas sa stane ze mam aj na papieri ked sa utriem. Sledovala som aj krcok a je nízko tvrdý a dlhý az príliš. Do MS mam 13 dni, cyklus mam väčšinou az 38 dňový. Necítim sa nijak čudne len v aute mi zvykne byť zle uz druhý deň. A ten výtok je taký ze sa mi ako keby rozťahuje medzi prstami skôr také ako hlien počas plodnych dní len je ružový neviete čo to moze byť? :(
@ivka973 kludne ovulacia ja navam aj krv pocas plodnych dni alebo ti ide menzes..
@maminka1986 ovulacia to určite nieje lebo tu som mala pred týždňom aj hlien a robila som si teraz aj ovulacne testy a su negatívne. Rozmýšľala som ci to nieje nejaká infekcia ale nič ma nepali nesvrbi ani nič. Len ma ako keby stekli v podbrusku na ľavej strane.
Tak žienky mrcha už dorazila včera ☹
Ahojte kočky,no ja som už 4DC skusime to teda po novom roku....Kto ide so mňou do noveho roku...do noveho cyklu s novou nadejou ?😀😘
@zvedava_cica jaaaaaa 🙌🙌🙌🙌🙌🙏😇
@boglarkaszabova tesiiiim
@maminka1986 prosim ta ako mavas krv pocas plodnich dni ?
@adulka1989 ahoj aj ja mávam krv cez ovulaciu
A nemám počkať do MS? Mám este 13 dní...a chodím na týždňovky a utorok ráno o 3 odchádzam a vrátim sa len piatok takže najskôr môžem ísť ku dr.budúci pondelok :(
@ivka973 a ako to vtedy vyzerá
@adulka1989 v hliene mám kúsok krvy nieje to vo veľkom množstve

@ikonica
@monika_akinom
Dufam ze bude vsetko ok...no zatial prestalo