Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@adulka1989 ešte počkaj do MS
@adulka1989 Pokial viem, tak liecia alergiu na spermie len ked sa nedari otehotniet. Nam sa darilo, tak toto neriesili. Onfuzie (imunoglubiny) som brala na vysoke NK bunky, tie mi zabijali plod.
@ivka973 Vyzera to na ducha. Dr. Max kanaliky nerobi.
@ejuska2586 a este chodis na tie infuzky?
@ejuska2586 neviem ci uz ja mam halucinacie ale mne sa zdá že na tom teste vidim dve úplne slabé čiarky, som uz mimo úplne? :D
@ja17ay jasne 👍je to tam, zavisi to od toho kolko dni si od ovulacie, gratulujem a drzim palce aby ciarka silnela, otestuj o 2 dni.
@ja17ay krasne ciarky. Je to tam...
@ja17ay
Jeeej tak predsa sa Vám podarilo ❤️😘Aká som rada 🙂 gratulujem veľmi 🙂 jasne ze môže , vieš kedy bola ovu ? Myslim , ze sa môžeš tešiť 🙏
@ivusik1111
@ejuska2586
@monika_akinom
Ďakujem... otestujem ešte večer a potom počkám ďalšie 2 dni 😊
Ovu bola cca pred 8-9 dňami. Presne to neviem.
@zahramichaela ja tam nieco vidím 🙂
@zahramichaela
Aj ja tam vidím slabú ružovú 😊
@zahramichaela je tam slabucka ruzova / 🙂
😢
Ahoj dnes som si robila test okolo 15.00hod a vyšiel mi negatívny čo to znamena
@slavkamatusko nerozimiem veď test si mala pozitívny,a testovala si iným?
@ja17ay gratulujem veľmi sa teším
@zvedava_cica ano lady max
Baby nič z toho testu bol to zrejme kanalik alebo biochemické tehu ms sa už hlási
@slavkamatusko to je divne lebo naozaj mas pozitivny ten test mala by silniet a nie miznut
@slavkamatusko vyskúšaj ešte raz...to nieje možné
@adulka1989 a aj ty ešte vyskúšaj,aj ty si mala celkom peknú....no toto nerozumiem čo sa tu deje,už akým testom veriť....?
Baby šťastný nový rok každej ktorá tu túži po bábätku 😊 ja sa chystám na ďalšie iui držte palceky
@slavkamatusko
Skús zajtra hneď ráno. Ten čo si sem dala bol krásny, ružový, pozitívny... A kedy ma byt ms?

@sewie ďakujem