Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@ejuska2586 nie ovu som nerobila,idem skusit 🙂
este aj 12.6. ale neviem ci nejaka mrska prezila... chcela som poistit este vcera ale nevyslo... dalsom cykle sa uz na vsetko vy*erem... snazila som sa aj tento robit vsetko mozne len aby som na to nemyslela ale jak prisla polka cyklu tak mi preplo a zas som zacala testovet.. vlastne uz skor ako v polke ked mam byt uprimna... takze... asi zasa pride navsteva 28.6 ak mi to inofolic nerozhadze...
@ikonica To je idealne 😉 Drzim palce
@ejuska2586 dakujem... aj ked som moc skepticka... nechame o na osud ako hovori kolegyna.... a uz vela krat ked nad niecim nespekulovala a len toto si povedala, tak to nakoniec vyslo dobre...uvidime....
@ikonica
@ejuska2586 a Ostatne babulky držíme Vám silno palčeky aby ste to ukončili tehulkovanim tento cyklus
@karmela Dakujem draha. Bodaj by 😘
@ejuska2586 ved graf je kraaasny ✊🏼🙏🏼
@ejuska2586 mne ten OVU zbledol..ale nevadi, sak este je cas a ked nie tak dalsi mesiac nova sanca 🙏🏼☺️
@petuska18 Hej. Tiez si hovorim, ze ked nie, po mrske sa snazime opat... Svet sa nezruti. A hej. Graf sa tvari fajn. No uvidime...
Ahojte Babi,
Včera pichli pregnyl, na dnes už cítim prsia, a sem - tam pocit na mrchu.
Včera sme malí lásku,čo ešte dnes aj zajtra aj pozajtra potvrdíme.
Máme sexuálny maratón 😁
@chuchu86 Držím palce, nech sa zadarí 🙏🤰👶
@chuchu86 ahoj. A nemá sa snažiť každý druhý deň? Mne to tak vravela dr. Že aby spermie mali čas dozrieť
@liliana2222 Nieco tam je. Akej je farby? Je ruzova? Ak hej, vyzera to nadejne...
Ťažko povedať.. dosť zle to vidno, ale zdá sa mi viac ružová ako siva
@bibuska2 aj ja vidím 😉
@liliana2222 Drzim palce, aby silnela...
@liliana2222 nieco sa tam crta 👍
@liliana2222 aká značka testu ? Lebo niečo sa tam deje.
@liliana2222 je tam druha a pekna siroka a do ružova 😘
@nina4
@karmela od dr Max ten lady Max alebo tak nejako
@ejuska2586
Ďakujem baby za odpoveď 😘
@liliana2222 tak to vyzerá nádejne 😉Držím palce nech tmavne
@liliana2222 niečo tam vidím aj ja.. trufas si mať 2 detičky po roku?? Máš môj obdiv
@karmela ďakujem moja tak uvidíme zatiaľ len "cakame" a uvidíme co bude potom ☺

hmmm tutu mutu bolo 15.6. tak neviem ci daco z toho bude.... dakujem za odpovede....