icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

zvedava_cica
2. jan 2018

@adulka1989 ale pocit na menzes mať môžeš aj spinenie....to su.príznaky tehu😉 či prečo myslíš že prídu?

zvedava_cica
2. jan 2018

@adulka1989
@slavkamatusko no som zvedavá veľmi ako testy dopadnú ale mám pocit že dobre aj pri ivusik som sa nemylila že😝

zvedava_cica
2. jan 2018

Dnes som mala,super výjazd.......brala som babu s kontrakciami na pôrodnú sálu a pod majakmi sa rozhovorila....9krát potratila a dnes porodila zdravé dvojičky.....takže babulky ...najdej nikdy neumiera😇

zvedava_cica
2. jan 2018

Nádej....oprava

slavkamatusko
3. jan 2018

@zvedava_cica takze nic zase negativny pockam na mrchu a uvidime😭😭😭

zvedava_cica
3. jan 2018

@slavkamatusko tak to ma mrzí....len tomu nechápem...😢😢😢😢😢

zvedava_cica
3. jan 2018

@slavkamatusko nahraj foto,hm

zora2018
3. jan 2018

Dievčatá, je to veľmi slabé, neviem či duch, či kanálik. Vidíte tam niečo? Ďakujem.

monika_akinom
3. jan 2018

@zora2018 nie velmi kvalitna foto, z dialky nic nevidim a ked priblizim sa rozmaze.

zora2018
3. jan 2018

@monika_akinom skúsila som znovu odfotiť

ejuska2586
autor
3. jan 2018

@zora2018 Nevidim nic. Vidis to ruzove, alebo sive? Ak sive, tak je to len kanalik.

slavkamatusko
3. jan 2018

@zvedava_cica od jedu som to vyhodila

monika_akinom
3. jan 2018

@zora2018 lepsie, ale nic tam nevidim, prepac, skus testnut o par dni a uvidis ci ciarka silnie

ja17ay
3. jan 2018

@nivea777

@slavkamatusko

Ahojte.. priznám sa, že som rano úplne zabudla na testovanie. Spomenula som si až teraz, že som sľúbila, že skúsim iný značku, keďže baby top test bol ružový, ale vraj je nespolahlivy, tak teraz som skúsila pepino. Takže musím povedať, že asi je.... dnes pepino s týmto výsledkom. Je to také... viac neisté...
Skúsim testovať až keď bude ms meškať.

bibuska2
3. jan 2018

@luta13 ahoj ľúto chcem ti povedať ze vtedy pri tomto testujú mi prišla ms 28.12.ale aj 8.12.2017 som mala ms vieš boli teraz sviatky tak sme si popíjali a na tretí deň ms bola som aj u Dr som mu povedala ze je to divne ze som mala zase ms ale som mu nič nehovorila o tomto teste lebo on stále hovorí ze musia byť rovnaké čiarky a ja viem ze keby som mu ten test ukázala určite by mi povedal ze nesom tehu 😔tak teraz neviem ☹️aj ma vyšetril a povedal ze to je normálne a o tehu nepovedal nič a zase ms by som mala teraz mat 23.1.ale moje kamošky mi odporučili duphaston a môj Dr mi chce predpísať clostibegyt tie som už brala a nič a pri prvej dcérke mi tiež pomohol duphaston tak som zvedavá diky za odpoveď trosku som sa vy rozprávala a všetko dobré do nového roku prajem 🙂

sangre
3. jan 2018

@ja17ay ne negative vidim

ivusik1111
3. jan 2018

@ja17ay
Máš tam ciarocku 😘. Pamätáš si co som Ti posielala ja pepino ? Tvoj vyzerá podobne ❤️🙏

luta13
3. jan 2018

@prskavka2223 aj na tomto vcerajsom teste vidim dusika...Verim, ze bude tmavnut...Teda prajem Ti to zo srdca, aby z neho boli // 😉

luta13
3. jan 2018

@bibuska2 Dakujem Ti za prianie do noveho roku a Tebe prajem na testiku co najskor vytuzene //...A ak chces brat ten Duphaston a nie to druhe, co Ti chce Dr.predpisat, tak mu to proste povedz, co chces brat...Mal by Ti vyhoviet, ak je to "priatelsky" gynekolog...Verim, ze coskoro si najdes svoje vytuzene //...Boh Ta zehnaj! 🙏😘

luta13
3. jan 2018

@ja17ay na Tvojom testiku vidim dusika, drzim palceky, aby tmavol...Bud testuj za 2 dni zas, alebo pockaj na meskajucu MS 😉

luta13
3. jan 2018

@ivusik1111 ahoj, dlhsie som tu nebola a pozeram, ze uz si v 9tt...Ako sa mavate a ako rastiete?...Brusko uz trosku vykuka, ze?...Stastny novy rok prajem celej Tvojej rodinke a babätku v brusku len zdravicko az kym nevykukne na svet 😉

luta13
3. jan 2018

@zora2018 jemnucky tienik vidim na Tvojom teste, no mozno je to len moja vidina...Skus testovat zas za 2 dni...Drzim palceky, aby tmavol 😉

91monika
3. jan 2018

Ahojte dievčatá. Chcela by som sa poradiť... zajtra mam 7dni od ovulacie, myslíte že je skoro si robiť tehu test?

adulka1989
3. jan 2018

@boglarkaszabova ja rozmýšľam nad kvapkami gynex a tiež čajom

adulka1989
3. jan 2018

@zvedava_cica Lebo sa mi ukazuje špine a vždy potom ms prišla aj má boli tak brucho ale je mi aj zle od žalúdka

luta13
3. jan 2018

Trosku neskor, ale o to srdecnejsie vam vsetkym prajem Pozehnany rok 2018, vela zdravicka vasim rodinkam...Tym zienkam, ktore planuju prve, ci dalsie babätka nech sa vam zadari co najskor, tie co uz tehulkujete, tak vy si uzivajte svoje rastuce brusenka a tie, co ste uz porodili, teste sa zo svojich malickych vonavych babätiek...Vsetko dobre vsetkym ❤

prskavka2223
3. jan 2018

@luta13 dakujeeem este raaz...pevne verim,ze nebudu to zase len duchovia a nic viac...krasny vecer ❤️

luta13
3. jan 2018

@prskavka2223 nedakuj...Modli sa, nech silnie dusik...Pekny vecer aj Tebe 😘

bibuska2
3. jan 2018

@luta13 ďakujem 😍

ivusik1111
3. jan 2018

@luta13
Ahoj moja 🙂 áno áno veru rastieme ;) bruško už trocha vykuka 😅😅. Ale ja sa z toho teším 🙂 mame sa dobre akurát ta únava je strašná , ale nevadí zvládneme 🙂 aj Tebe a Celej rodinke prajem z celého ❤️ Šťastný nový rok 2018 , plny krásnych chvíľ a splnených prianí a nech je krajší ako ten starý 2017 ;),