icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

zuzsat
4. jan 2018

baby prosim vas vidite tam nieco? neviem sa na to pozriet objektivne

tyxoe
4. jan 2018

@luta13 ďakujem ti veľmi pekne tak ja už dám na výsledok ako ten hore povie

ikonica
4. jan 2018

@zuzsat no nieco sa tam snazi prerazit 🙂

ja17ay
4. jan 2018

@zuzsat vidím 😊 keď si fotku priblizim je vidno druhú čiarku

monyka25
4. jan 2018

Baby tak s mojich dusikov nic nebude aj hcg uz klesa 😭

miska11115
4. jan 2018

@monyka25 je my to luto viem co to je drz sa

ja17ay
4. jan 2018

@monyka25
Ahoj, to vážne? Mala si celkom viditeľnú palicku na teste. Vyzeralo to fakt na tehotenstvo. Kolky DC si vtedy bola?
( ozaj, ako vieš, že ich klesá?)

zuzsat
4. jan 2018

@ikonica
@ja17ay
paneboze....

biba12
4. jan 2018

@zuzsat prečo panebože... Aj ja tam čosi vidím...

adulka1989
4. jan 2018

@luta13 došla ms nad ránom

adulka1989
4. jan 2018

@boglarkaszabova to som ešte nepočul a to ako sa robí

rula
4. jan 2018

sara34valentina ahoj

zuzsat
4. jan 2018

@biba12 muz vravi ze druhe si nebudeme moct dovolit. neviem... rapid clear robievaju duchov?

rula
4. jan 2018

@zuzsat ale co siiii, Pan Boh dava, vie preco. tak berte. a da Vam aj silu aj peniaze. neboj. vychavate.

sticker
monyka25
4. jan 2018

@miska11115 dakujem

monyka25
4. jan 2018

@ja17ay presne neviem ale okolo 36dc...no pidla hcg to aj bolo ale bohuzial sa neudrzalo,dnes som bola treti krat na krv a uz klesa a aj krvacanie sa spustilo naplno😢

nicolettka2126
4. jan 2018

@rula juuuj zlaticko nase,nechcem nic zakriknut ale teda mala som ppdobnu pri Laurinke,pamatas??
A uz na druhy debn bola o dost silnejsia,presne ten isty test som pouzila,je naozaj najlepsi 😊
Velmi silno drzim palce aby to bola aj u teba ta spravna ciarocka 😍

erickatt
4. jan 2018

@zuzsat nooo, niečo sa tam črtá. Muž je z koľkých detí

rula
4. jan 2018

@nicolettka2126 dakujem za podporu. ano pamatam sa s akou dusickou si cakala, co sa z toho tvojho testu vykluje a ako sme sa s Tebou tesiliii. ja budem testovat az v nedelu. Nastastie mam kopu cinnosti a aktivit tak na to tak nemyslim vkuse.Velmi sa modlim a aj vela ludi sa za nas modli.

nicolettka2126
4. jan 2018

@rula
Bude to dobre uvidis,vy musite mat babo,pretoze budete isto skveli rodicia a ty budes uzasna maminka ❤
To je len a len dobre ze mas vela aktivit v najblizsich dnoch,aspon ti to raz dva zbehne a zamestnas mysel 🙂

rula
4. jan 2018

@nicolettka2126 daaakujem. moj manzel miluje deti, aj v kostole sa bars jake k nemu pritmoli...ak Boh da, bude uuuuzasny tato. este nic netusi, co prezivam, nechcem robit zbytocnu paniku.

nicolettka2126
4. jan 2018

@rula chapem ta,uplne...ja som tiez pri prvom tehu nic nevravela muzovi,chcela som si byt ista viacerymi testami 🙂
Ale pri Laurinke som okamzite utekala za nim ako som zbadala jemnulilinkeho dusika 🙂
A to je kraaasne,ze ta lubite deticky,deticky vycitia dobrych,uprimnych a milujicich ludi 😊
Ach tak velmi vam to prajem ❤❤

biba12
4. jan 2018

@zuzsat neviem ci robia duchov. Ak si tehotná, neboj to zvladnete. Máš jedno, určite dosť veci a dá uskromniť, nakúpiť z bazáru...

rula
4. jan 2018

dakujem za vsetky dnesne srdiecka. Velmi ma potesili.

simona_simi
4. jan 2018

Ahoj baby. Vidíte na tomto testíku niečo ? Je to kamoškin test. Ms mešká 8 dní, má nepravidelnú a ovu netuší, kedy bola 🙂 ďakujem za odpovede.
Neni robený z ranného moču.

tyxoe
4. jan 2018

@simona_simi nevidím nič dokonca už dlho som nevidela belsi testik...😔

ja17ay
4. jan 2018

@simona_simi ja budem úprimná... ale nevidím nič 😐
Keďže ms mešká tak dlho, už by tam bolo niečo trochu vidieť. Mne sa zdá biely 😔

luta13
5. jan 2018

@rula na Tvojom vcerajsom testiku vidim dusika...Testuj zas za 2 dni...Drzim velmi palceky...Cyklus mas teda riadne rozhadzany, no snad si naozaj tehulka uz...Prajem Ti to, ved Ty si tu uz dlho na fore 😉

luta13
5. jan 2018

@adulka1989 je mi luto, ze MS prisla...Drzim palceky na tento cyklus...Boh Ta zehnaj! 🙏❤

luta13
5. jan 2018

@monyka25 je mi velmi luto, ze prichadzas o babätko...Prajem vela sily, skore dusevne zotavenie a vela stastia v nadchadzajucom cykle 🙏😘