Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
po vcerajsom teste dnes mrcha...odteraz si dame pozor
@tonjadabik2 ale dostala som mrchu teraz
@zuzsat ach toa.mrzi..
@zuzsat je silná?
@zvedava_cica neviem este... videla som len taky pluvanec a dala tampon
@luta13 ďakujem krásne aj tebe všetko dobré nevadí idesa ďalej
@prskavka2223 ano, vidim tam nieco, je podobny tomu mojmu. v nedelu testneme znova.
@rula dakujem som asi cca 10dpo ale neviem presne,lebo som tento mesiac nesledovala s ovu testami...a hrozne ma picha v podbrusku uz par dni a aj krize bolia
@prskavka2223 vyckame spolu. najdi si cinnosti, napec kolac, cokolvek.... do nedele rana vydrzime.
@rula hej musiiiim,lebo to ta svrbia prsty urobit dalsi,ale uz dnes urcite nie a zajtra od rana sme mimo domu takze uz do nedele vydrziiim 🙂
@prskavka2223 presne. uzivaj si a ak to ma byt, tak bude. aj ja sa zabavam kade cim....
@zuzsat Tvoj "pluvanec" ako si ho nazvala, moze byt kludne aj uhniezdovanie...Drzim palceky, aby Tvoje dusiky neboli falosne, aj ked si teraz druhe babätko asi nezelate s muzickom, ale ver mi, ze ak bude zdrave a vsetko pojde ako ma, budete ho milovat rovnako, ako prve, co Ti beha po dome 👶😘❤
@adulka1989 treba si zohriat parafinove vrecko ak mas...na nejaky kus starej handry alebo nieco bavlnene naliat trocha olejarecesie, prilozit na brucho na to nejaky sacok a uterak a polozit parafin,, cca 30-40minut nechat posobit zabal
@boglarkaszabova no musím vyskúšať ďakujem moja
@prskavka2223 ahoj... Ja osobne nevidím na fotke nič, skúšala som aj negatív, ale ani tam 😣. Už mešká ms?
sa mi tam cosi zda

@zuzsat muzi vzdy nieco vravia 😠 ...Keby bolo podla mojho, doteraz mozno nemam ziadne deti 😕 ...Nechaj vsetko plynut, je to vola Bozia, to nezmeni nikto...Ak si tehulka, dakuj Bohu, pretoze miliony zien by v takomto pripade s Tebou rady menili 😉...na Tvojom testiku vidim dusika, skus testovat zas touto istou znackou za 2 dni...Drzim palceky a pridaj potom fotecku sem zas 🙂